Jump to content

stolimerr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by stolimerr

  1. Καλημερα στην παρεα. Λίγα λογια απο μενα για το κινητο απο τις πρωτες εντυπωσεις (η προηγουμενη μου εμπειρια ηταν σε sony xperia neo v και sony xperia p). Το κινητο εχει τρομερη εμφάνιση και σου δινει την αισθηση ενος αρκετα ποιοτικου τηλεφωνου. Πιανεται με το ενα χερι και εχει τρομερη αισθηση και σαν σωμα αλλα και πανω στο γυαλι οταν το χειριζεσαι. Δεν μπορω να πω για κολληματα η αλλα προβληματα γιατι το εχω ελαχιστα στα χερια μου. Στο σερφαρισμα ειναι αρκετα γρηγορο. Θέλω να ρωτησω ποιες προεγκατεστημενες εφαρμογες θα μπορουσα να απενεργοποιησω (αφουν δεν αφηνει για καταργηση) χωρις να δημιουργησω προβλημα στο κινητο..? Πειτε μου τις δικες σας προτασεις ωστε να "αφαιρέσω" οτι αχρηστο υπαρχει... Επισης οι εφαρμογες που κατεβαζω εγω πανε πανω στη ram η στον εσωτερικο "σκληρο" του κινητου? Το ρωταω αυτο για να παρω μια micro sd αμα ειναι... Υπαρχει διαφορα στη λειτουργια του αν βαλεις micro sd η αν χρησιμοποιείς τα "16"gb του κινητου?
  2. εναν ''κανονικο'' χαρτη που να λειτουργει offline(αρα να λειτουργει κ χωρις ιντερνετ) κ να εχει ελληνικο μενου? κ αν εχει χρεωση, ωστε να τον εγκαταστησω, να ειναι σχετικα χαμηλη...? ευχαριστω για την βοηθεια κ σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα ειμαι λιγο στραβαδι στα κινητα... Nαι εμενα εχει google maps... αυτος δουλευει μονο με ιντερνετ?
  3. Bασικα οταν δεν εχει wifi(η αν το κλεισω) κ μπω στον χαρτη που ειχε εγκατηστημενο το κινητο(τον εχει δωρεαν στο μαρκετ) κ του πω να δειξει την τοποθεσια μου, το κανει...μολις του δωσω εναν προορισμο που θελω να παω βγαζει ενα μπλε ταμπελακι κ λεει: ''λαβετε οδηγιες κατευθυνσης'', αλλα ποτε δεν φορτωνει... οση ωρα κ να το αφισω... μηπως εχει προβλημα? μηπως αυτος ο χαρτης που εχει το κινητο χρειαζεται ιντερνετ προκειμενου να μου υπολογισει τις διαδρομες? μπορει καποιος που εχει την ιδια συσκευη να μου πει αν εχει τα ιδια αποτελεσματα??? αν ειναι προβλημα να παω να το δουν... ευχαριστω!!!
  4. Γεια σε ολους!!! Ειμαι νεος στην παρεα κ εντελως ασχετως(δεν μπορω να το κρυψω θα φανει)... Εχω το συγκεκριμενο τηλεφωνο κ θελω να ρωτησω το εξης... οταν εχω δικτυο wifi κ του δωσω διευθυση στο gps(ειχε χαρτη εγκατηστημενο) χιλιομετρα ειναι η απποσταση κ τα λοιπα... Οταν δεν υπαρχει η συνδεση κ ειναι μονο με το δορυφορο του δινω τα στοιχεια κ δεν ανταποκρινεται... ερωτηση: πρεπει να εχω μονιμα wifi(η συνδεση στο ιντερνετ) ωστε να λειτουργει σαν gps? Τα gps των αυτοκινητων εχουν μονιμα συνδεση στο ιντερνετ κ σου βγαζουν τη διαδρομη? αν μπορειτε εξηγηστε μου μπας κ καταλαβω η αν μπορει να αλλαξει κατι... ευχαριστω!!!
×
×
  • Create New...