Jump to content

raptorok

Members
  • Δημοσιεύσεις

    40
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About raptorok

  • Ημ. Γέννησης 13/02/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

raptorok's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. βγαζει χαμηλη θερμοκρασια μπαταριας και κλεινει, τι μπορει να φταιει?
  2. το ασπρο μηπως ξεφλουδιζει με τον καιρο... εχει τυχει σε κανεναν?
  3. Γεια σας! Σκεφτομαι να παρω το μ4 αλλα πρωτα πρεπει να ξερω αν μου κανει. Βασικα τα μονα που με ποβληματιζουν ειναι η μπαταρια και η ρομ. Ειχα για ενα μηνα το bv5000 το οποιο μου εβγαζε 13 ωρες οθονη με μια φωρτιση, δεν εχω βεβαια αυτη την απαιτηση απο το μ4 αλλα κανενα 6ωρο θελω να μου βγαζει. Για την μνημη ρομ τωρα,αν καταλαβα καλα περιμενουμε να βγει το ιδιο κινητο με android6 ή περιμενουμε απλα την αναβαθμηση που θα γινει στο υπαρχων?
  4. ηταν λιγο απο την αρχη αλλα μεσα στον μηνα ανοιξε ετσι και στις 4 γωνιες... φαντασου να επεφτε σε νερρο τι θα γινοταν? απ'οτι βλεπω εισαι απο Δραμα και εσυ... να ξερεις οτι το εχει σε μαγαζι στη Δραμα με 165ευρω (δες στα χυμα στο car.gr). εγω οταν το ειδα ειχα κανει ηδη την παραγγελια απο εξω.
  5. Ναι, έμενα μου το ειπαν. ειχα παρει να ρωτησω για την αξια της οθονης και τον εκανα παραπονα για την ανθεκτικοτητα της. μου ειπε οτι αυτα που αγοραζουμε απο εξω σε φθηνοτερη τιμη ειναι κατι σαν "δευτερης διαλογης". εγω μετα απο μεγαλη πιεση που ασκησα στον πωλητη, μου ειπε να του το επιστρεψω και ή θα γινει αντικατασταση ή επιστροφη χρηματων, αντε να δουμε. ωριστε οι εικονες με την σπασμενη οθονη του κινητου και τα κενα που ειχε και στις 4 γωνιες του http://s21.postimg.org/49qt7wabr/DSCN1130.jpg http://s9.postimg.org/3rb66duzj/DSCN1146.jpg
  6. Μολις εκλεισε μηνα και αρχισε να τριζει το πισω ηχειο... Τι αλλο θα μας βρει Θεε μου!
  7. Επικοινωνησα σημερα με το σερβις εδω ελλαδα και μου ειπε 40+ το ανταλακτικο μονο του και 80+ αν φτιαχτει εκει. Μου ειπε ακομα οτι αυτα που πηραμε απο εξω δεν ειναι γνησια λεει....
  8. Μα αυτος ηταν ο κυριος λογος που διαλεξα αυτο το κινητο.
  9. Γνωριζει κανεις πως γινετε να παραταχθουν οι εφαρμογες βαση χρησης? Παπαλα το τζαμι! Ραγισε μεσα στην τσεπη μου, ουτε μηνα δεν πηγε!
  10. Ειναι σιγουρα για την αυτοματη αυξομιωση του φωτισμου της οθονης βαση του φωτισμου του χωρου. Ειναι και για το smart somatosensory?
  11. εντάξει με την δεύτερη sim, την έβαλα και την πιάνει κανονικά. η μπαταρία πάντως σε παιχνιδι πέφτει κάθετα...
  12. ετσι? https://daviegan.files.wordpress.com/2010/07/digi04.jpg
  13. καλησπερα και απο εμενα! το εχω εδώ και τρεις μερες, πολες οι αποριες αλλα θα το μαθουμε σιγα σιγα και με την δικη σας βοηθεια. αρχικα δεν καταφερα να βαλω την δευτερη σιμ, οχι οτι πολυπροσπαθησα αλλα μου φανηκε οτι δεν μπενει ολοκληρη.
×
×
  • Create New...