Jump to content

george21afer

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by george21afer

  1. Έχω πολύ μεγάλο πρόβλημα με την μπαταρία έχω περάσει την ics rom που βγάλανε οι xda στην αρχή του χρόνου υπάρχει καπια λύση?Κάποια προγραμματακια που κυκλοφορουν στο market κανουν τίποτα...? :scared:
  2. Έχετε ακούσει τίποτα για τα καινουργια android τι παραπάνω προσφέρουν από τα ice cream sandwich και πότε θα κυκλοφορήσουν....Θα αξίζουν για το HD2...? :confused:
  3. Έχω βάλει τα android 4.3 ice cream sandowts...Αλλα για recovery partition εχω κανει με το HD2 Android NAND toolkit και εχω διαλεξει 350ΜΒ system partition ΜΑGLDR και 5MB Cache size...Εκει ειναι το λαθος...?
  4. Εχω περασει την ROM android ice cream sandwich αλλα κολαει και μου γραφει οτι η εσωτερικη μνημη χρησιμοποιει 75MB και εχει ακομα ελευθερα 41MB μονο!!!! Δεν εχω περασει ακομα καμια εφαρμογη...Εχετε καμια λυση...???
  5. Παιδια σας ευχαριστω για την βοηθεια μολις περασα την πρωτη μου android ROM στο HD2 αλλα υπαρχει ενα προβλημα δεν μου αναγνωριζει στην SD card τι να κανω...? (Η ROM που εβαλα ειναι η FROYO και ειναι SD-ROM)
  6. Εχω κατεβασει την εφαρμογη(MAGLDR113) για να αναβαθμισω την ROM γιατι θελω να βαλω android στο HD2 αλλα εκει που κανω οτι χρειαζετε και φτανει στο σημειο που μαυριζει η οθονη με το λογοτυπο της HTC δεν φορτωνει και στην οθονη του υπολογιστη μου βγαζει κατι για προβλημα συνδεσης, εχει συμβει σε κανεναν αλο αυτο??? Ξερει κανεις να με βοηθησει...??
  7. Eίμαι κάτοχος HTC HD2 και τον τελευταίο καιρό ψάχνομαι γενικότερα για να το αναβαθμίσω γιατί πιο παλιά το φοβόμουνα....Επειδή είμαι πολύ αρχάριος θα μπορούσε κάποιος να μου πει που μπορώ να βρω την ROM για να το γυρίσω σε android και αν γίνεται να έχω και τα 7άρια τα windows μέσα παράλληλα? ;) :D
×
×
  • Create New...