Jump to content

takis214

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by takis214

  1. Επισκευάστηκε σε κανένα το συγκεκριμένο πρόβλημα από την SE και αν ξέρει πως?
  2. Έχω και έγω το ίδιο πρόβλημα με τα πλήκτρα, το έδωσα στο Γερμάνο (επίσημο service) και έκαναν επανεγκατάσταση (αναβάθμιση!!!) δεν έγινε απολύτως τίποτα .... Το πρόβλημα μου τοπαρουσιάζει ύστερα από την τελευταία αναβάθμιση μηπως φταίει το firmware?
  3. takis214

    Google Nexus S

    Προσπάθησε να δεις αν ανταποκρίνεται σε χρήση γραφιδας όλα τα σημεία, επίσης εγκατέστησε κάνα πρόγραμμα οπως το "Touch test" απο το Android market να δεις αν ανταποκρίνεται όλη η οθόνη. Στο δικό μου υπήρχε μια λωρίδα περιπου 7 mm πλάτος που ήταν "νεκρή" και χρειάστηκε να αλλαχτεί το "touch panel" , με τη δεύτερη φορά που το πήγα αφού την πρώτη το μόνο που κάνανε ηταν hard reset.
  4. takis214

    Google Nexus S

    Παιδιά καλησπέρα Η οθόνη κάποιες στιγμές γίνεται πολύ "ευαίσθητη" με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται εφαρμογές χωρίς καν να το αγγίζω, να τρέμει η οθόνη και τελικά να παγώνει, και να επανέρχετε μόνο με το κουμπί έναρξης. 'Εχει γίνει hard reset και δεν βελτιώθηκε τίποτα, το Android ειναι το 2.3.4 Μήπως υπάρχει καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει?
  5. takis214

    Google Nexus S

    Έχω περίπου ένα μήνα το τηλέφωνο, και μου παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Ανοίγει μόνο του εφαρμόγες χωρις να το αγγίζω, έχω παρατηρήσει οτι επηρηάζεται η οθόνη ακόμα και οταν το χέρι είναι σε απόσταση 1-2 cm από την οθόνη, και στο τέλος παγώνει ολο το σύστημα αφής και επανέρχεται από το κούμπι λειτουργίας. Εχω το Android 2.3.4 .
×
×
  • Create New...