Jump to content

dimourinho1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    38
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimourinho1

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

dimourinho1's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οι καινούριες παρτίδες έρχονται με προεγκατεστημένο 4.0.3 Android ICS!
  2. Έχω ένα πρόβλημα με το voicetalk του GS3..Το εγκατεστησα σύμφωνα με τις οδηγιες στο GS2 μου, αλλά με πεταει συνέχεια και λεει οτι η εφαρμογή S Voice διακόπηκε! Τι μπορεί να φταείει?
  3. Καλημερα παιδια...Θα ηθελα να ρωτησω το εξης σχετικα με το GS2...Ημουν χτες σε ενα club και τραβηξα ένα βίντεο...Ενω η εικόνα ήταν πολύ λεπτομερής και τέλεια κατ'εμένα ο ήχος ήταν απαίσιος...Βούιζε πάρα πολύ...Χαλούσε αρκετά...Θέλει κάποιες ρυθμίσεις να κάνω?...Υπάρχει κάποια άλλη εφαρμογή για καλύτερη εγγραφή βίντεο?...Σώστε με!!! :P
  4. Δεν είμαι νέος χρηστης..Το είχα το 3G και ξαφνικά σταμάτησε να εμφανίζεται..Οι ρυθμισεις που κοιταξα δεν αλλαξαν κάτι...
  5. Καλημέρα σε όλους..Έχω ένα πρόβλημα με το 3G στο κινητό μου...Ενω η λειτουργία δικτύου είναι GSM/WCDMA και έχω τα data on δεν μου εμφανίζει καθόλου το σχετικο σηματάκι H+ oυτε το 3G...Πως μπορώ να το λύσω?.Δοκίμασα με αλλαγές rom αλλα τίποτα...Βοηθηστε καποιος παρακαλω!
  6. Καλημέρα παιδιά...Πως μπορώ να περάσω την καινουρια omega rom ενώ ο Kernel ειναι XWLP7?. Πως βρισκω τον LP8 και τον εγκαθιστω?
  7. Oκ Ευχαριστώ...Κι εμένα περιεργο μου φαινεται...Μεσω odin την πέρασα...
  8. Οκ ευχαριστώ...Για το θέμα με το εικονίδιο του root Που αναφερω πιο πανω έχουμε καποια λυση?...
  9. Αυτην η Gameloft αν ζηταει 1 gb σε καθε παιχνίδι, δεν θα γεμίσει?...Θα γεμισει...
  10. Περίπου 2 GB μείνανε...Αν πάω στις εφαρμογες και κάθε εφαρμογή την μεταφέρω στην sd card κάνω κάτι έτσι?... Kαι κάτι άλλο...Ήμουνα Omega custom και αποφάσισα και πέρασα Official ics...Το εικονίδιο όμως στο μενου του SuperUser δεν εφυγε οπως επισης και το Airdoid και κανα 2 αν θυμαμαι καλα...Πως φεύγουν οριστικά αυτά? :!: Από Ομάδα Διαχείρισης Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματος.
  11. Καλήμερα σε όλους. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Έχω μια κάρτα SD 16GB ...Πως θα γίνει τα παιχνίδια που περνάω να γίνονται εγκατάσταση εκέι μεσα?..Γιατι η Rom του κινητου έχει γεμίσει πλέον...Ευχαριστώ!
  12. Καλημερα. Πως μπορω να ξερω αν εχει παραδωθει ενα μήνυμα που στελνω?...
×
×
  • Create New...