Jump to content

elviskos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elviskos

  • Ημ. Γέννησης 25/04/1974

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

elviskos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Παιδια ψαχνω στο ΜΑΡΚΕΤ το igo και δε το βρισκω..πωσ ακριβως λεγετε??
  2. log in έχω κανει με το gmail μου..Αλλά όταν παταω εγκατάσταση, λέει πως δεν υπάρχει συνδεδεμενη συσκευη. Εγω το έκανα έτσι από το Pc γιατι δε θέλω να χρεωθω Internet απο το κινητό..wifi δεν έχω ούτος ή άλλος και δε πιάνω και ελεύθερο κανένα
  3. Ρε παιδια ειμαι νεος ..Προσπαθησα για πρωτη φορα να κατεβασω απο το Μαρκετ μεσω PC. (Εχω συνδεσει το κινητο μου Galaxy s plus με usb) Οταν παταω να κατεβει η εφαρμογη μου λεει δεν υπαρχουν συσκευες προσπαθηστε με αλλο λογαριασμο.Εγω βλεπω μεσα απο το κινητο μου κανονικα το GMAIL και ειναι συγχρονισμενο. Τι γινετε?? γιατι δε βρισκει τη συσκευη η ιστοσελιδα του market ?
  4. Ποιος είναι ο πιο πρακτικος και καλυτερος file manager για να κατεβασω απο market? Τον θέλω για εγκατασταση εφαρμογών. Είναι απαραίτητος να υπάρχει για να γίνετε η εγκατάσταση των εφαρμογων στο κινητό????
  5. Παιδιά πως γίνετε να βλέπω τι κίνηση δεδομένων για να ελέγχω τα δωρεάν MB που έχω ωστε να μη τα ξεπεράσω?????
  6. Καλημέρα, να ενοχλήσω με 2 ερωτησούλες. Συγχρόνησα από το gmail κανονικά τις επαφές μου. Αν τώρα σβήσω από το gmail τις επαφές θα χαθούν και από τη συσκευή μου? Μπορώ να αποθηκεύσω τις επαφές αυτές στην μνήμη του τηλεφώνου ώστε να μην έχουν σχέση ποια με το gmail ή έχουν ήδη αποθηκευτεί? Και 2) Πως μπορώ να κάνω να ΜΗΝ εμφανίζονται οι επαφές απο τη SIM ??
  7. Τωρα θα προτοχρησιμοποιησω τη συσκευη..Συνισταται να κανω update to λογισμικο απο τη samsung με το ΚΙΕ όπως λέει????
  8. Φιλαράκι εσύ που είσαι και καινουργιος όπως εγώ, να σε ρωτήσω, Όταν κάνω τις αρχικές ρυθμίσεις στην αρχή στα βήματα, στη φάση που βάζω το λογαριασμό gmail, Βάζω username ,από κάτω password και μετά πως πατάω συνέχεια?? Δε βρίσκο καμια επιλογή OK ή ΣΥΝΕΧΕΙΑ, μόνο το πληκτρολόγιο δείχνει από κατω. Έχω κολλήσει εκεί !!
  9. SAMSUNG GALAXY S PLUS GTI9001 δε βρίσκω !!! Ακυρο !!!!!!! έβαλα αυτό !!!
  10. Καλημέρα. Είμαι απο χθές και εγώ κάτοχος του συγκεκριμένου μοντέλου μετά από ψάξιμο περίπου ενός μηνός για κινητό . Θα ήθελα να με παραμπέψετε σε manual ελληνικό για τη συγκεκριμένη συσκευή προκειμένου να το θέσω σε λειτουργία. Ευχαριστώ.
  11. Εχω μια απορία ..Για πιο λογο το xperia ray είναι 100 ευρω ακριβότερο απο το νεο V αν και βλέπω έχουν τις ίδιες ακριβώς δυνατότητες..Παίζει μήπως τίποτα ελλατόματα στο NEO V?
  12. Επειδή το είδα σήμερα και δε ξέρω, όντως είναι ευκαιρία η τιμή του ή έχει βγει Ελλατωματικό?? Το ίδιο έκαναν και με το Μοτορολα !!!!
×
×
  • Create New...