Jump to content

sotirakos10

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sotirakos10

  1. OK!Σ ευχαριστω και παλι για την αμεση απαντηση! Τους εστειλα ενα mail με τις ερωτησεις μου και περιμενω! Εν το μεταξυ αν καποιος αλλος εχει αυτο το tablet και ακομα καλυτερα αν το εχει αγορασει απο merimobiles και θελει να βοηθησει: Ειμαι ολος αυτια :lol:
  2. Σ ευχαριστω πολυ φιλε μου για την αναλυτικη σου απαντηση! Μονο μια ερωτηση σχετικα με την απαντηση σου! Λες: Υπαρχει δηλαδη περιπτωση αν το παρω απο merimobiles να μην ισχυει κατι τετοιο? Σ ευχαριστω!
  3. Καλησπερα στην παρεα! Ειμαι καινουριος στο forum και ενας απο αυτους που ενδιαφερονται για την αγορα του Rena 3 και συγκεκριμενα απο το merimobiles! http://www.merimobiles.com/ProductDetails.asp?ProductCode=MERI0628&Click=3723 Θελω να κανω καποιες ερωτησεις απευθυνομενος πιο πολυ σε αυτους που το εχουν στην κατοχη τους: 1)Εχει προεγκατεστημενο το android market?Αν ναι, υποστηριζει κανονικα ολες η εστω τις περισσοτερες εφαρμογες? 2)Εχει ελληνικο μενου και πληκτρολογιο? 3)Παιζει κανονικα βιντεακια απο youtube χωρις να χρειαζεται να εγκαταστησεις καποιο προσθετο?(flash player)! 4)Τι bugs εχετε συναντησει εκτος απο το γνωστο με την εξοδο hdmi? Σας ευχαριστω εκ των προτερων!
×
×
  • Create New...