Jump to content

zoiszenith

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About zoiszenith

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

zoiszenith's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. το εκανα root τελικα...... τωρα κατι αλλο. μπορω να βαλω twrp η cwm recovery? θελω να περασω το xposed framework και το χρειαζομαι...
  2. το κινητο μου παιδια εχει την 5.1.1 δεν μπορω με τιποτα το ρουταρω με τιποτα. πως την ρουταρατε εσεις αυτην την εκδοση???
  3. φιλε μου τελικα οντως λυθηκε το προβλημα. τωρα πλεον μπαινω κανονικα στο recovery και με κλειστο τηλεφωνο. ευχαριστω για ολα!! :lol:
  4. ok με το home button λυθηκε. τωρα για το recovery το εχω περασει το twrp οπως ειπα και πιο πανω απλα δεν μπορω να μπω οταν κλεισω το τηλεφωνο με το volume down και το power button στο recovery. πρεπει να ανοιγω την συσκευη και μετα να παταω reboot to recovery μονο ετσι μπαινει στο twrp.
  5. παιδια εχω θεμα. πηρα το κινητο απο b2cbuying μου ηρθε γνησιο το κινητο με το αριθμο γνησιοτητας και οτ εβαλα στο σαιτ και ολα καλα. μου ειχαν βαλει την ρομ με multilanguage και playstore μια που ηταν 97.0 . ειχε θεμα η ρομ με την περισροφη της οθονης μια εκανε μια δεν εκανε. δοκιμασα τα παντα και τιποτα μισοδουλευε. ετσι λοιπον ειπα να αλλαξω ρομ ΚΑΙ ΕΔΩ ΕΡΧΟΝΤΕ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ!! βαζω uncle tools να περασω twrp αλλα δεν ηταν root το κινητο ετσι επρεπε απο το recovery το stock να μπω και να το κανω ρουτ. βρησκω οτι ηθελε να πατησεις τα πληκτρα volume down + power και με βγαζει σε κατι κινεζικα που εμοιαζε με recovery ομως δεν ηταν. τα μεταφρασα και ηταν απλα για να τσεκαρεις αισθητηρες και τετοια. ετσι λεω ας πατησω το volume up + power και μεβγαζει τοτε εκει που εχει 3 επιλογες για ρεψοωερυ και κατι αλλα. (κανονικα τα κουμπια ηταν αντιθετα) επελγα το recovery και δεν με εβαζε. βρε παταγα το + το - το power αλλα δεν με εβαζε δεν μπορουσα να πατησω καμια επιλογη, μονο να κατεβαζω το βελακι για το ποιο θα επιλεξω. απογοητευτηκα. και ετσι καπου βρησκω πως αν μπεις στο τηλεφωνο και πατησεις update θα σου βγαλει και μια επιλογη που θα λεει reboot to recovery. παω εκει στο update και με πεταγε στην αρχικη οθονη. τα πηρα στο κρανιο λεω τι γκαντεμια ειναι αυτη τι εχουν κανει στο κινητο? βαζω SP FLASH TOOL το επαναφερω στην ρομ την 27.0.1 με αποτελεσμα να ειμαι ροοτ. παω να μπω στο recovery νομιζωντας πως εφτιαξε μα παλι τα ιδια... αναποδα κουμπια χωρις να επιλεξεις κατι. ξανα μεσα στο τηλεφωνο παω update βγαινει το reboot to recovery παταω τσακ και μπαινει επιτελους στο ριμαδι το recovery. μιας και ηθελα ελλινηκα ομως στο miui επρεπε να αλλαξω ρομ. βαζω παλι uncle tools βαζω twrp βαζω την ρομ την ελληνικη την τελευταια την GTV απο την xiaomi hellas κανω reboot to recovery απο uncle tools μπαινω σε twrp κανω wipes μπαινει κανονικα η ρομ δουλευει τελεια και το μονο που δεν σουλευει ειναι το home button οταν το πατας παρατεταμενα δεν κανει τιποτα, δηλαδη δεν ενοιγει τα tasks. πως μπορω να διορθωσω αυτο με το recovery με τα πληκτρα για να μπαινω απο εκει? και πως θα φτιαξω τα tasks με το home button? :(
  6. τον δοκιμασα φιλε μου αλλα δεν δουλευει. :O μια ερωτηση να το παρω με την γνησια ρομ? ρωταω μηπως και με αυτην με το ρουτ και το πλει μηπως δεν εχει το ολογραμμα γνησιοτητας και μου φερουν καμια απομημηση.
  7. α ειναι και αυτο μια λυση. ετσι κι αλλιως δεν με νοιαζει τοσο η θηκη το θεμα μου ειναι να εχει την σιλικονουχα που αποροφαει τους κραδασμους μονο αυτη με νοιαζει. το μονο που μενει ειναι να μου στειλουν αν μπορουν κουπονι και να τους πω να το βαλουν σαν gift η 25$ οταν θα ερθει μην τρεχουμε με τελωνεια.
  8. τους εστειλα με email αν μπορουν να μου δωσουν καποιο κουπονι ωστε να πεσει λιγο η τιμη. εκανα register αλλα δεν μου δωσαν κατι οποτε αναμενω για απαντηση. αν μου δωσουν το κουπονι να τους ζητησω και σαν δωρο την θηκη? η θα με παρουν με τις πετρες? :lol:
  9. καλα γινεται και παζαρι? χαχαχα αν και δεν με νοιαζει η αλλη θηκη. :P α διαβαζα στο ελληνικο community της miui και κατι λεγαν για καμμενα πιξελ και οτι υπαρχουν πολλοι. θα ετυχε η ειναι προβληματικα? οπως ειπα και πιο πανω ειχα το coolpad f1 και ηταν πραγματικα αψογο ποσο μαλλον αυτο που ειναι XIAOMI οποτε μαλλον για παραπληροφορηση προκειται? να με συνχωρατε για τις ερωτησεις αλλα συμπαθατε με. ειμαι πολυ νεος στον κοσμο της XIAOMI :D ----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- α ρε ατυχια στο promotion εχει αυτο με τον τετραπυρινο. κριμα. απο οτι δειχνει απο εκει θα το παρω αλλα θα εχω και εγω κανα κουπονι? :p το tempered glass το bepak να παρω?
  10. παιδια ειχα ενα coolpad f1 αλλα το εδωσα γιατι ηθελα 5.5 ιντσες οθονη. θελω να παρω το redmi note με τα 2gb ραμ και με τον 8πυρινο 1.7ghz το εχω βρει απο pandawill και minideal (219$ και 229$ αντιστοιχα) ομως θελω να εχει και οποιαδιποτε θηκη μαζι και μια ζελατινα. μονο το minideal σε αυτα τα λευτα το εχει με την ζελατινα και case. επειδη ειχα ψωνισει απο to2c και δεν ξερω για τα υπολοιπα αν το παρω απο minideal θα ερθει ετσι? :p :p :p :D επεισης αν ξερετε κανενα αλλο site σε αυτα τα λευτα για το συγκεκριμενο καλο θα ηταν να μου το πειτε γιατι θελω να το παρω εδω και τωρα!!! :p ελπιζω να ειναι καλη επιλογη με αυτα που διαβασα καιιι......... αναμενω απαντησεις :D
  11. τους εστειλα και email για να μου πουν τι εχουν γραψει και περιμενω απντηση. να σαι καλα φιλε μου με καθησυχασες!! :)
  12. το εχω διαβασει αλλα δεν λεει κατι για τελωνειο... διαβασα στο to2c που εχουν γραψει αλλοι που κανουν παραγγελεια οτι να τους το γραψουν ως δωρο και τιμη μικροτερη... οποτε εγω παιζει να πληρωσω τιποτα εξτρα που δεν τους το ειπα?
  13. παιδια μαλλον εχω θεμα... εχω παραγγειλει 2 f1 απο το to2c στις 12/9/14 τους ειπα να το ελενξουν το κινητο να εχει αυτα που ζητησα αλλα δεν τους ειπα να το στειουν ως δωρο και να γραψουν πως η τιμη ειναι πιο χαμηλη "και καλα"... με singpost το φερνουν λετε να εχω θεμα με τελωνεια?????? εχω πανικοβληθει... εχω κανει διαφορες αγορες απο κινα αλλα μεχρι 50 ευρω και τα εχω παραλαβει κανονικα ομως τωρα ειναι 270 ευρω. :( :sick: :help:
  14. φιλε μου η 7 ειναι σε ΒΕΤΑ εκδοση... και υπαρχει εδω http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1955679 απλα θα πας λιγο κατω και θα δεις που λεει ν7Β
  15. ειστε ευχαριστημενοι απο αυτην την ρομ?? εχω μερικες ερωτησεις αν ειναι να την βαλω και εγω γιατι το ψιλοβαρεθηκα το GB.. καταρχας να βαλω το V5 η το V7?? θελω πανω απο ολα να μην εχει πολλα κολληματα ειδικα στην καμερα!!! το βιντεο που θα τραβαει ειναι το ιδιο με το "μαμα" η εχει χειροτερο?? ειναι πιο γρηγορο σαν λογισμικο και ποσα mb ram απελευθερωνει??? αρχικα αυτα και συγνωμη αν σας κουρασα..... :O :O :O
×
×
  • Create New...