Jump to content

psilo_asxetos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About psilo_asxetos

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 2

psilo_asxetos's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. πατησα παρατεταμενα κ μου βγάζει τις επιλογες (αναπαραγωγη-προσθ στη λιστα αναπαραγωγης-χρηση ως ηχος κλησης-διαγραφη-αναζητηση), send δεν μου βγάζει.Οντως παράξενο :confused: :) :) , κατάλαβες τι θελω να πω, δουλευει μια χαρα.. να σαι καλα φιλε βόρειε... ειμαι απο Βοιωτία αλλα ειμαι ΑΡΗΣ ΘΕΣ/ΗΣ αυτο κατι λέει για την Θεσ/κη (αν ασχολεισε κιολα με αθλητικα). Τωρα ενα αλλο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να βάλω τραγουδια στο ξυπνητηρη... μονο τους defauld χαζοήχους που εχει το milestone.Ξέρεις τιποτα γι αυτο? Σαν ηχο κλήσεις βάζω οτι θελω... αλλα στο ξυπνητήρι δε βλέπω φως. -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. εχω την sd cart οπου μεσα εχω ενα φακελο music τον default οπως λες και εσυ, ακομη μεσα στην sd εχω ενα φακελο video και ενα φακελο "eikones"... θελω να στειλω απο τον φακελο music ενα αρχειο mp.3 με bleutooth, ε δεν μπορω να το κανω αυτο διοτι οταν παταω στις επιλογες πανω στο αρχειο δεν μου βγάζει την επιλογη αποστολη με bluetooth.. ενώ αν πατησω σε καποια εικονα ή σε καποιο βιντεο "επιλογες" ΄΄(ή πες το δεξι κλικ αν το παρεις για υπολογιστη), μου βγαζει την επιλογή "κοινή χρήση" και πατώντας σε αυτη μου εμφανιζει τις επιλογες αποστολης και μεσα σε αυτες και την επιλογη αποστολη με bleutooth.
  3. α) Δεν μπορώ να στείλω τραγούδια με blutooth από το κινητό β)τον φάκελο "η μουσική μου" στον οποίο έχω τα τραγούδια δεν τον βλέπει ο φάκελος "πολυμέσα", για να στειλω με bluetooth τα τραγουδια πατώντας (κοινη χρηση-bluetooth-αποστολή) εκει που θελω να τα στείλω.Τις φωτογραφιες κ τα βιντεο μπορω να τα στειλω κανονικα διοτι εμφανιζονται στο φακελο "πολυμεσα" ... τα τραγουδια ομως δεν μπορω διοτι δεν εμφανιζονται στο φακελο πολυμεσα. ελπίζω να τα ειπα άπλα και κατανοητά φιλε
  4. η εφαρμογη musik βλέπει τα τραγούδια τραγούδια sto astro οπως επίσης κ ο φακελος music του κινητού...το θέμα είναι ότι δεν τα βλέπει η εφαρμογή πολυμέσων για να τα στείλω... Δεν τα βλέπει επειδή εχω κατεβασει τα τραγουδια στο pc απο το youtube kai ta exw kanei copy paste απο το pc στο κινητο μέσο του usb καλωδιου? Αν συνδέσω τον υπολογιστη με το καλωδιο στο κινητο δεν μπορω μπαίνοντας στο κινητο να βρω τον φακελο ¨πολυμεσα" και να κανω copy το φακελο music... αν ναι πως λεγετε ο φαΚΕΛΟς "ΠΟΛΥΜΕΣΩΝ". Εγω περίμενα πατωντας πανω σε ενα τρεγουδι να μου εβγαζε ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ με την μια και να το στελνα... τι μαμακιες ειναι αυτες να μην μπορω να στειλω ενα τραγουδι μεσο bl... fuc.k the system :p
  5. καλησπερα φιλε, κατεβασα το astro αλλα δεν βρισκω άκρη γμτ.Βλεπω τους φακελους απο το home του astro.. κανω copy το φακελο music (με 15 τραγουδια που εχω περιπου) για να το κανω paste στο φακελο "συλλογή πολυμεσων" για να παω στην ενέργεια κοινή χρήση και επειτα να κάνω τα τραγούδια αποστολή μέσο blouetouth απο τον φακελο πολυμεσων.. το θεμα ειναι οτι δεν βρισκω τον φακελο "συλογη πολυμεσων" μεσα στο astro να κανω την αντιγραφη :worry:. Κ ΜΕΣΑ ΣΤΟ φακελο "συλλογη πολυμ'εσων" δε βρισκω σε κανενα απο τα 5 menu την μουσικη μου ή δυνατοτητα να ενταξω τον φακελο μουσικη μεσα στο φακελο "συλλογή πολυμέσων". Επι της ουσίας δεν μπορω να στειλω τραγουδια με BLUETOUTH : ( κ δεν ξέρω πως..
  6. ευχαριστω φιλε ;), και κατι αλλο... στο ξυπνητηρη παρατηρησα οτι δεν μπορω να βάλω ηχο απο το menu "η μουσικη μου" παρα μονο κατι χαζοηχους που ειχε απο τότε που αγορασα το τηλεφωνο, πως γινετε να βάλω όποιο ηχο θελω εγω.Και οταν παω να κλεισω το ξυπνητήρι οταν χτυπάει μου βγαζει τις επιλογες "παραβλεψη" και "αναβολη" δεν μου βγάζει την επιλογη "αφαιρεση" για να σταματαω εντελως το ξυπνητήρι.. ξερετε πως διορθωνετε αυτο? 2) Εχετε χρησιμοποίηση την φωνητική κλήση, αξιζει τον κοπο να δοκιμασω? 3) Μπορει να δουλεψει το κινητο σαν καλό GPS, γιατι ειμαι απο επαρχία και αυτη η λειτουργια για την αθηνα που δεν την ξερω καλα θα με βοήθαγε πολυ. 4) Μέσο Δορυφορου δουλευει οπως τα GPS που εχουν στα ταξι της Αθηνας? : Thanks:
  7. καλησπερα κ χρονια πολλα σε όλους, εχω ενα μιλεστονε απο τον ιουνιο του 2010 αλλα δεν εχω ασχοληθει πολυ με τα menu του βρε παιδια, ισως γιατι εχω ενα nokia των 60ευρω ψιλοσπασμενο και εχω μαζι μου αυτο περισσοτερο στην δουλια μου οπου εκει περνώ το περισσοτερο χρονο μου.. τον τελευταιο καιρό βάλθηκα να το μάθω πάντως.Το ερωτημα μου ειναι το εξεις, αντεγραψα μερικα mp3 τραγουδια απο το pc στο milestone μεσω καλωδιου usb τα οποια ειχα κατεβασει απο το youtube με το γνωστο τροπο.Μερικα απο αυτα ήθελα να τα στειλω μεσω bluetouth σε ενα φιλο, πάω λοιπον στο menu "συλλογή πολυμέσων" ανοίγω το φιλτρο και μου βγάζει 1)εικονες 2) ληψεις 3)ετικετες 4) βιντεο 5)φακελοι. κοιταξα λοιπον στις ληψεις και στους φακέλους και δεν υπάρχουν τα τραγουδια για να τα στειλω πατωντας κοινη χρηση και αποστολη μέσω bluetouth στον φίλο μου, μηπως ξερετε πως στελνω μέσω bluetouth τραγουδια? και πως μπορω να συμπεριλαβω τον φακελο "μουσικη" στο menu "συλογη πολυμεσων"
×
×
  • Create New...