Jump to content

smarner

Members
  • Δημοσιεύσεις

    85
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About smarner

  • Ημ. Γέννησης 07/02/1969

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ηνωμένο Βασίλειο

smarner's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Διαβάζοντας τις τοποθετήσεις βλέπω ότι γίνονται στη βάση ότι η μικρή συσκευή της Apple είναι αντίστοιχη με το Nexus 7 το Kindle και άλλα 7άρια tablet, στην πραγματικότητα όμως είναι σε δική της κατηγορία προσφέροντας πολύ μεγαλύτερο χώρο εργασίας / ανάγνωσης παρά το ότι οι εξωτερικές διαστάσεις είναι συγκρίσιμες, όπως φαίνεται από αυτό εδώ το πολύ καλό άρθρο. Ως εκ τούτου, και η σύγκριση τιμών πρέπει να γίνει με την ανάλογη συνεκτίμηση των παραπάνω χαρακτηριστικών.
  2. Αν διάβαζες πιο προσεκτικά αυτά που έγραψα πριν βιαζόσουν να απαντήσεις θα έβλεπες ότι το σχόλιο μου δεν αφορά μόνο εσένα αλλά και άλλους, από εκεί και πέρα ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του για την ψυχανάλυση που χρειάζεται ο καθένας που γράφει εδώ πλην ελαχίστων εξαιρέσεων. Ελπίζω να επανέλθει στο θέμα η συζήτηση γιατί πολύ το αμπελοφιλοσοφήσαμε.
  3. Πέραν του ότι αυτά που γράφεις εσύ και πολλοί άλλοι σε αυτό το post είναι εντελώς εκτός θέματος (απορώ αν η έννοια moderation είναι άγνωστη πια σε αυτό το forum) είναι και πολύ αρχαιότερα σαν απόψεις από την άποψη που θα είχε ο προπάππος σου για τις τεχνολογικές προτιμήσεις και ικανότητες μεταξύ ανδρών και γυναικών, οπότε και μια παλιότερη κάρτα γραφικών δε νομίζω να είχες πρόβλημα. Παράκληση προς το forum να γίνει ένα μάζεμα από όλο το σκουπιδαριό που έχει γραφτεί εδώ μέσα από κάθε πικραμένο ώστε να μπορούμε να διαβάζουμε και καμιά επί του θέματος και όχι επί παντός επιστητού άποψη, το bandwidth μας δεν το έχουμε για πέταμα.
  4. smarner

    iPhone 4S

    Σε ποιό βαθμό τα προβλήματα της μπαταρίας από όσους αναφέρονται αφορούν σε κακή χρήση από τον συγκεκριμένο χρήστη (δεν αναφέρομαι σε κακή φυσική χρήση, αλλά είτε σε παρεμβάσεις στη συσκευή - π.χ. jailbreak και εγκατάσταση ενεργοβόρων εφαρμογών ή σε κακή περιοχή από πλευράς έντασης κάλυψης σήματος με αποτέλεσμα να δουλεύει περισσότερο εντατικά το radio component). Το λέω γιατί κάτι ή έχει ή δεν έχει πρόβλημα, δεν μπορεί σε μερικούς να είναι ΟΚ και σε άλλους να μην είναι.
  5. smarner

    iPhone 4S

    Ποιό σύγχρονο smartphone έχεις υπόψη σου που θεωρείς ότι έχει καλύτερη ενεργειακή αυτονομία; Τι σημαίνει για εσένα καλή αυτονομία σε ώρες χρήσης / ώρες αναμονής; Ποια συσκευή είχες πριν το 4S; Ρωτάω γιατί σκέφτομαι να αποκτήσω σύντομα το 4S και προσπαθώ να καταλάβω πιο καλά από χρήστες που το έχουν ήδη τις εντυπώσεις τους.
  6. Nokia Lumia 800 ανοίγει μια νέα εποχή απέναντι στην υπεροχή της apple και τα βαρετά mee-too androidόφωνα. Καλή χρονιά σε όλους!
×
×
  • Create New...