Jump to content

kostasak

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kostasak

  1. καλημερα. η προστασια καταναλωτη και ο συνηγορος του πολιτη , μπορω να σας πω απο προσωπικη εμπειρια , οτι δουλευουν αλλα χρειαζονται χρονο. σε αλλαγη παροχου σταθερου . επεσα σε προβληματικη γραμμη και εμεινα χωρις τηλεφωνο και ιντερνετ, περιπου ενα 3μηνο. αν δεν ειχα κανει τις καταγγελιες στις προαναφερθησες υπηρεσιες μπορει ακομα να ειμουν με 3g. χρειαστηκαν ενα μηνα περιπου αλλα απο την στιγμη που πηρε μπροστα το θεμα , ηταν 3 μερες συνεχομενες πανω απο το καφαο. τωρα για το αν σε συμφερει να παρεις μια τετοια συσκευη απο κινα κανει κρα.... με τα ιδια λεφτα παιρνεις 2 σιγουρα. αν παθει κατι το ενα ανοιγεις το αλλο και δεν ασχολεισε με κανεναν. τωρα αν θελεις να παρεις συσκευη απο ελλαδα και να εχεις service πας σε samsung. το omnia II πηγε για service στους 18 μηνες απο την ημ/νια αγορας και τελικα χωρις καμια αντιπαραθεση μετα απο 7 εργασιμες με πηραν τηλεφωνο να με ρωτησουν σε ποιο καταστημα της πατρας θα ηθελα να με πιστωσουν 578 ευρω για να αλλαξω συσκευη, επειδη δεν μπορουσε να επισκευαστει και το μοντελο ειχε σταματησει να κυκλοφορει. μεσα σε μια βδομαδα περασα απο το omnia II σε galaxy s2 με 30 ευρω απο την τσεπη μου. διαλεγεις και παιρνεις.
  2. λοιπον για να μαθεις πως γινεται... δεν υπαρχει 1 αντιπροσωπεια της cubot στην ελλαδα. ο καθενας κανει τις δικες του εισαγωγες... παραδειγμα η info quest στην αθηνα εισαγει cubot αλλα αναλαμβανει το service μονο για συσκευες που εκανε η ιδια εισαγωγη. δλδ αν τους παρεις τηλεφωνο και του πεις οτι το πηρες απο το αφασια δεν το δεχονται, ουτε καν επι πληρωμη. καταλαβες πως δουλευει το θεμα? παρε τηλεφωνο να το διαπιστωσεις.. για'αυτο σου λεω οτι ο ιδιοκτητης του αφασια ειναι και υπευθυνος για το service. οπως και το showroom που λενε ειναι καταστημα της wind. απλα θελω να κανω τον συσχετισμο. ειχα γραψει σε ποστ το δικο μου προβλημα αλλα το ποστ σβηστηκε... 10 μερες η συσκευη στο service για επανεγκατασταση .android , εκαναν διαγνωση στις 5 μερες και ηθελαν και 3 μερες για την εγκατασταση...στο τελος πληρωσα 25 ευρω και πηρα τη συσκευη με κομμενη τσιμουχα ( αυτη που ενωνει το 2 κομματια της συσκευης.) και τελικα κυνδυνευει η συσκευη απο υγρασια... οπως μου ειχαν πει την 4η μερα οτι αν διαπιστωθει μεγαλο προβλημα θα στειλουν το κιν πολωνια και φυσικα τους απαντησα οτι αν το κινητο φυγει απο πατρα θα τους κοψω τα ποδια. αδερφε εμπλεξες..... θα σου συνιστουσα να απευθυνθεις στον συνηγορο του πολιτη και στη γενικη γραμ. καταναλωτη. πιστεψε με οτι μολις λαβουν την καταγγελια θα τα κανουν πανω τους γιατι το προστιμο ειναι μεγαλο. το εχω κανει και ειδα αποτελεσμα. και επισης δεν δινεις ποτε την προτοτυπη αποδειξη, παντα φωτοτυπια
  3. μπορεις σε παρακαλω να γραψεις τα στοιχεια απο την αποδειξη το τιμολογιο??? ψαχνω να βρω το ονομα που ανηκει το afasia.gr. εχω την εντυπωση οτι αυτος που εχει την αντιπροσωπεια εχει και μαγαζι της wind στην πατρα. θελω να το διασταυρωσω και αν ειναι αληθεια θα παω απο κει. θα τα ακουσει και για τους υπολοιπους.
  4. ναι οκ το συνδεσα ως usb και το αδειασα... το θεμα ειναι γιατι δεν μπορει να συνδεθει... γενικος απο οτι ειδα και σε αλλα φορουμ εχει πολυς κοσμος το ιδιο προβλημα . αλλοι λενε οτι το ελυσαν και αλλοι οχι.... και παλι ομως οι οδηγιες που δινουν δεν κανουν τιποτα. καποιοι λενε οτι προβλημα ειναι με τα αρχεια που εχουν extension μεγαλυτερο απο 16 ψηφια και βρισκονται στον φακελο cashe.
  5. καλημερα. εχω ενα galaxy sii και δεν μπορω να το συνδεσω μεσω του kies στο pc. το pc τρεχει windows xp . εχω φτασει στο σημειο να κανω hard reset οπως διαβασα σε καποιοο αλλο site αλλα το προβλημα δεν διορθωνεται . ξερει καποιο σιγουρο τροπο να το συνδεσω??? εχω γεμισει βιντεο και φοτο και πρεπει να αδειασω ευχαριστω.
×
×
  • Create New...