Jump to content

nefeli12

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nefeli12

  1. Μου συμβαίνει ότι περιγραφει ο PHILIPPOS. Οσο για τη ποεπιλογη μνμ δεν ισχυει αφού ο αριθμός του δεν υπάρχει στον τηλ. κατάλογο. Θα το δοκιμάσω με άλλο κινητό. Σας ευχαριστώ
  2. Δεν το κάνει οταν στέλνω μνμ σε συγκεριμένους αριθμούς -αυτό δεν παιζει από οτι κατάλαβα- ουτε γίνεται συνέχεια. Γίνεται περιστασιακά. Εχω σβήσει απο τον καταλογο το συγκεκριμένο όνομα, οπότε και αυτό δεν παίζει ρόλο. Θα δοκιμάσω και σε άλλη συσκευή. Καμμιά αλλη ιδεα????
  3. Ευχαριστώ αν και δεν ρώτησα αυτό. Ειναι θέμα δικτύου? κινητού? υποκλοπής? Πως μπορώ να το ελέγξω? Δεν θελω να αλλάξω νουμερο γιατί ειναι και επαγγελματικό.
  4. Καλη χρονιά! Μόλις έκανα εγγραφή και αν κανω καποιο λάθος.. παρακαλώ την επιείκειά σας. Εχω συμβολαιο με wind και το τελευταίο 8μηνο περιπου, οταν στελνω μηνυμα μου βγαζει αναφορά παράδοσης από άλλο τηλ. Δηλ. Στέλνω μνμ στην Α <9η οποία παίρνει κανονικά το μνμ) και εμένα μου δείχνει αναφορά παραδοσης στον Β (ασχετος). Αυτό δεν συμβάινει πάντα, αλλά αρκετα συχνά. να σημειώσω ότι ο Β ειναι ο πρώην και δεν εχουμε παρα ελάχιστη επικοινωνία. Τι συμβαίνει, γιατί γίνεται αυτό? Σας ευχαριστώ (Το κινητό μου ειναι το LG 510- να παιζει ρόλο):)
×
×
  • Create New...