Jump to content

anrim27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About anrim27

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

anrim27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σας. Εχω το galaxy core και θα ηθελα να εχω σε αυτο το κλασσικο widget, που λεγεται "ειδησεις και καιρος" που αναφερει τον καιρο και την προγνωση για αυτον για την περιοχη που εχεις επιλεξει αλλα και τις σημαντικοτερες ειδησεις απο Ελλαδα(στα ελληνικα),ετσι οπως ειχα στο προηγουμενο galaxy ace που ειχα. Εχω ψαξει στο google play αλλα δεν βρηκα κατι εκτος απο ενα που λεγεται "News & Weather (beta)" αλλα οι ειδησεις που εχει δεν ανεφερονται στην Ελλαδα και δεν ειναι στα ελληνικα.
  2. Ναι, αυτο αλλα δεν ειναι στα ελληνικα και δεν δειχνει ειδησεις απο Ελλαδα.
  3. Γεια σας. Εχω το galaxy core και θα ηθελα να εχω σε αυτο το κλασσικο widget, που λεγεται "ειδησεις και καιρος" που αναφερει τον καιρο και την προγνωση για αυτον για την περιοχη που εχεις επιλεξει αλλα και τις σημαντικοτερες ειδησεις απο Ελλαδα(στα ελληνικα),ετσι οπως ειχα στο προηγουμενο galaxy ace που ειχα. Εχω ψαξει στο google play αλλα δεν βρηκα κατι. *Sorry,αν παραθετω την απορια μου σε λαθος νημα. Αν θελετε πειτε που θα επρεπε να γραψω την ερωτηση μου.
  4. Σας ευχαριστω πολυ ολους για την βοηθεια. Τελικα, περασα την custom recovery: recovery-clockwork-6.0.3.8-crespo.img μεσω γραμμης εντολων. Για ποιο λογο μπορασε αυτη η recovery να περαστει,χωρις να βγει καποιο σφαλμα,δεν ξερω ακριβως... Αποθηκευσα ξανα και αποσυμπιεσα το αρχειο nexussrootnew.zip .Πιθανοτατα να εκανα κανα λαθος με το path προηγουμενως... Και στη συνεχεια περασα την rom: cm-10.1.3-crespo.zip και ολα δουλευουν μια χαρα.:thanks:
  5. μολις δινω την εντολη cmd: "fastboot flash recovery recovery.img" μου λεει οτι η εντολη "fastboot" δεν αναγνωριζεται...
  6. Κατεβασα απο clockworkmod.com ενα αρχειο "recovery-clockwork-6.0.3.8-crespo.img" αλλα δεν εχω ιδεα πως να την περασω.Μπορειτε να βοηθησετε λιγο?
  7. Τελικα,δεν ειχα περασμενους τους drivers.Αφου τους περασα, ειδα την sdcard του κινητου κανονικα σαν φλασακι. Περασα μια rom εκει. Οταν παταω ομως απο το menu της recovery(ClockworkMod Recovery v3.1.0.1): install zip from sd -> chose zip from sd ->(και διαλεγω την rom που θελω) μετα απο 1-2 δευτερα, η διαδικασια της εγκαταστασης αποτυγχανει και αυτο που μου γραφει ειναι: -Installing:/sdcard/cm-10.1.3-crespo.zip Finding update package... Opening update package... Installing update... assert failed: getprop("ro.product.device") ==" crespo" ||getprop("ro.build.product") == "cresp o" E:Error in /sdcard/cm-10.1.3-crespo.zip (Status 7) Installation aborded Δοκιμασα και με αλλες rom, αλλα παντα ειχα το ιδιο αποτελεσμα. Εχετε καμια ιδεα ρε παιδια ???
  8. ναι,σε recovery μπαινει. και εχω κατεβασει μια rom,αλλα δεν ξερω πως θα την φλασαρω αφου δεν μπορω να την βαλω στην sdcard... Ναι, εξηγησε μου ,σε παρακαλω,πως μπορω να το κανω αυτο.
  9. Παιδια,οποιος μπορει ας βοηθησει γιατι εχω μεινει χωρις κινητο... Αποφασισα να κανω factory reset,format sdcard και δεν ξερω και εγω τι αλλο επελεξα να σβηστει με σκοπο να 'ξεφορτωσω' λιγο την μνημη του nexus s μου,ωστε να 'αναγεννηθει'. Το θεμα τωρα ειναι οτι κατα την εκκινηση μου εμφανιζεται το μνμ: 'fastboot mode - no boot or recovery img'. Και κολλαει εκει. Επιλεγω recovery->install zip from sd card και φυσιολογικα δεν υπαρχει κανενα αρχειο-rom για να εγκαστησω. Υπαρχει καμια λυση????? (sorry για το repost και εδω αλλα νομιζω οτι εδω ειναι πολυ πιο πιθανο να παρω μια απαντηση απο καποιον κατοχο nexus s)
  10. Υπαρχει ρε παιδια καποιος τροπος,ωστε να κανω focus οταν τραβαω video?(...με το nexus s εννοω)
  11. anrim27

    2in1 sim

    Ποιο κινητο εχεις?
  12. Γεια σου φιλε.

    Σχετικα,με το θεμα της προβληματικης λειτουργιας καρτας sim 2in1 στο nexus s,ελεγες σε καποιο thread οτι:

    " Υπαρχει λυση για nexus s .

    Δυστυχως,λειπει το simtoolkit :( "

     

    Ρωτουσες μηπως αν υπαρχει λυση ή οχι?

    Εχω το nexus s και μια καρτα 2in1,εγκατεστησα μια custom rom που εχει το sim toolkit(που μου ελεγαν ολοι οτι η απουσια του sim toolkit ειναι το προβήμα αλλα δεν καταφερα κατι)

    Εχεις βρει καμια λυση?

  13. Γεια σου φιλε.

    Ρωτουσες σε καποιο thread,αν το nexus s λειτουργει με καρτα sim 2in1(?)

     

    Εχεις καποια απαντηση?

    Εχω το nexus s και μια καρτα 2in1,εγκατεστησα μια custom rom που εχει το sim toolkit(που μου ελεγαν ολοι οτι η απουσια του sim toolkit ειναι το προβήμα αλλα δεν καταφερα κατι)

  14. anrim27

    2in1 sim

    Δηλαδη, εννοεις οτι με πειραγμα στο android (χρησιμοποιωντας καποια custom rom) δεν προκειτε να γινει ποτε τιποτα?
  15. anrim27

    2in1 sim

    Η καρτα sim 2in1 μαλλονδεν δουλευει στο nexus s.(...εχω κανει πολλες προσπαθειες αλλα τιποτα ακομη) Μου ειχαν πει οτι το προβλημα ειναι οτι το nexus s δεν εχει sim toolkit στην official rom. Περασα λοιπον,μια νεα custom rom που λενε οτι εχει simtoolkit. Τωρα (με την custom rom)οταν βαλω μια οποιδηποτε απλη καρτα sim στο κινητο,τοτε στις εφαρμογες εμφανιζεται ενα εικονιδιο-εφαρμογη που λεγεται sim toolkit. Οταν ομως,βαλω την καρτα 2in1,δεν εμφανιζεται κανενα εικονιδιο.Αν ψαξω στις εφαρμογες που τρεχουν εκεινη τη στιγμη,βλεπω οτι τρεχει η εφαρμογη sim toolkit αλλα μονο αυτο.Δεν μπορω να κανω κατι παραπανω. Δεν υπαρχει καμια λυση-κολπο, ρε παιδια ??????????? Ειναι θεμα hardware το προβλημα?Δηλαδη λειπει κατι απο το hardware του κινητου?
×
×
  • Create New...