Jump to content

dimon21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by dimon21

  1. lefkaditis, μην ανησυχείς μια χαρά αμεσότητα έχει η οθόνη! Γενικά είναι μια χαρά κινητό....
  2. Ναι, κλειδώνει μέσα σε 30sec. το πολύ! Η συσκευή γενικά, είναι αρκετά ποιοτική!
  3. Πρώτα απ' ολα θέλω να πώ, πως, ούτε windows phones υποστηρίζω, ούτε symbian, ούτε android, ούτε ios. Το μόνο που θέλω, να είναι και τα 4 ισχυρά, ώστε να υπάρχει έντονος ανταγωνισμός, με αποτέλεσμα ο κερδισμένος να είμαι εγώ, ο απλός καταναλωτής. Κατα την γνώμη μου, μετά την ανακοίνωση ό,τι η Nokia θα στηρίξει WPhones, μετά την πτώση της μετοχής της, μετά την κίνηση της Microsoft να εξαγοράσει τμήματα της και μετά την απραξία του Διοικητικού Συμβουλίου στην πολιτική που ακολούθησε ο Elop, μόνο ενας αφελής και αθώος θα διαφωνούσε στην εξής πρόταση:"Nokia=Microsoft, Microsoft=Nokia". Πολύ απλά, η Μιcrosoft ήθελε να μπεί δυνατά στην αγορά κινητής τηλεφωνίας και τί καλύτερο, απο μία Nokia που προσπαθούσε να αναγεννηθεί απ'τις στάχτες της. Εγώ το μόνο που απεύχομαι, είναι, να φάει λάχανο ολες τις υπόλοιπες και γίνει η αγορά κινητών όπως η αγορά λογισμικού στους Η/Υ, δηλαδή, σχεδόν μονοπωλιακή!
  4. Μάλιστα. Το πήρα και εγώ σήμερα το πρωί. Είναι ταχύτατο και η οθόνη του.... εκπληκτική!!!! Απ'τα πίο όμορφα κινητά που κυκλοφορούν με καλή ποιότητα κατασκεύης που με παρακινέι να το παίζω συνέχεια! Από μπαταρία....το έχω μόνο λίγες ώρες και δέν μπορώ να έχω άποψη. Άν όμως κρατάει 2 μέρες, θεωρώ πώς είναι καλή απόδοση για το μέγεθος της μπαταρίας!
  5. Τον λόγο τον ξέρουμε?! Μισό χρόνο παραγωγής είχε μόνο?!
  6. Ρε παιδία, πού έχει εξαφανιστεί το flipout?! Δέν το βρίσκω πουθενά στήν αγορά!
  7. Παιδία είναι καλό κινητό? Αν μπορεί κανείς να μου πεί για την αυτονομία της μπαταρία του! Ευχαρηστω!
  8. Ευχαρηστώ πολύ, δέν φανταζόμουν πως θα είχαμε nokia care εδώ! Παντως, ξέρεις τον λόγο που δέν το βρίσκω σε vodafone, cosmote και germanos?!
  9. Γεία σας παιδία, 2 ερωτήσεις θέλω να μου απαντήσετε! 1) Ανάμεσα στο 701( 359 Εuro) και στο iphone 3gs 8gb (399 E), ποίο θα μου προτείνατε?! Σημαντικότερες μεταβλήτες για την επιλόγη μου είναι, η αυτονομία της μπαταρίας και το πόσο εύχρηστη είναι η οθόνη αφής, δηλαδή πόσο ακριβής και γρήγορη είναι η απόκριση της, στα πατηματά μου! 2) Ψάχνω στο net για το 701, και δέν το βρίσκω στα καταστήματα vodafone, germanos, cosmote ή oteshop, γίατι γίνεται αυτό? θα μου πείτε να το παραγγείλω απο κάποιο άλλο πολυκατάστημα, που είναι και πιο φθηνό, αλλά είμαι απ'την ρόδο, το μόνο πολυκατάστημα που το έχει είναι τα multirama ,απ'τα οποία δέν ξαναγοράζω τίποτα και οι άλλες μου επιλογές είναι αγορές μέσω ιντερνετ( κάτι αγνωστα στο skroytz, getitnow, plaisio κ.α), αλλά χωρίς επίσημες αντιπροσωπείες - υποκαταστήματα στον τόπο μου, θέλω να τις αποφύγω!!
×
×
  • Create New...