Jump to content

rioener

Members
  • Δημοσιεύσεις

    605
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by rioener

  1. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Εγώ πάντως με LG είμαι από την αρχή, όλα καλά. Και φυσικά αν σου κάτσει στραβή, δεν το πας σε τεχνικό, κατευθείαν στέλνεις στη Huawei και ξεμπερδεύεις.
  2. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Το mate 20 pro είναι πιο ολοκληρωμένη συσκευή από το P30, με ελαφρώς χειρότερη κάμερα. Αλλά και πάλι η κάμερά του είναι κορυφαία.
  3. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Μάλλον θέμα διαχείρισης μπαταρίας φαίνεται
  4. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Όχι δεν έχει τέτοια απόκριση σε βροχή που αναφέρεις το mate σε καμία περίπτωση. Οπότε δε θα σου συνιστούσα να το πάρεις για τη χρήση που θέλεις!
  5. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Δε ξέρω πως είναι τα Samsung κάτω από νερό, αλλά το 20 δεν έχει καλή απόκριση με βρεγμένη οθόνη. Βέβαια, επαναλαμβάνω πως δε ξέρω πως πρέπει να είναι...
  6. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Το θέμα δεν το δημιούργησε η HUAWEI, και φυσικά δεν υπάρχει θέμα, εννοείται πως στη ναυαρχίδα της θα δώσει τις τελευταίες ενημερώσεις
  7. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Αν κατάλαβα καλά, αυτό ψάχνεις? Screen
  8. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Σε εμένα κρατάει περίπου 20, αλλά δεν κάνω κάθε μέρα χρήση του gps, 3 φορές την εβδομάδα μόνο σε πυραμίδες ή στη θάλασσα, γι'αυτό υπολόγισα στο περίπου. Πάντως όντως και 10 τέλεια είναι! Για τις κλήσεις το ξέχασα:p Να σημειώσω επίσης ότι ως fitness tracker έχει πιο ακριβής μετρήσεις σε σχέση με το galaxy watch, απλώς το δεύτερο είναι πλήρες smartwatch. Αν ξέρεις για ποιο λόγο το αγοράζεις, θα σε ικανοποιήσει πιστεύω!
  9. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Ανάλογα για τι χρήση το θέλεις. Το watch face το αλλάζεις μόνο με ελάχιστα που υπάρχουν προ- εγκατεστημένα στο smartwatch. Παλμούς μετράει μέρα-νύχτα, ειδοποιήσεις έχει χωρίς πρόβλημα στα ελληνικά, αλλά μόνο για συμβατές εφαρμογές (facebook, gmail, messages κλπ). Γενικά κατά την άποψή μου πρόκεται για ένα πολύ καλό fitness tracker σε σχήμα ρολογιού, με εξαιρετική μπαταρία (κρατάει άνετα 15 μέρες με συχνή χρήση, always on heart rate monitor, sleep tracker, gps για ασκήσεις), πολύ καλή μέτρηση ασκήσεων και βημάτων και άψογο sleep tracking - heart rate monitor, αλλά υστερεί σημαντικά σε smart λειτουργίες, αφού δε μπορείς να του εγκαταστήσεις εφαρμογές και δε μπορείς να του βάλεις άλλα watch faces. Επίσης, δέχεται αρκετές συχνές ενημερώσεις (μέχρι τώρα έχω περάσει 6 από τότε που βγήκε), και έχουν διορθωθεί κάποια μικρά θέματα που υπήρχαν, όπως κάποια missed notifications που υπήρχαν στην αρχή.
  10. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Τεράστιες διαφορές βλέπεις με γυμνό μάτι, μήπως έχει κάποιο πρόβλημα το S10? Δεν είναι τόση η διαφορά στην ποιότητα των καμερών πάντως, αν και ανώτερη υλοποίηση έχει το Mate.
  11. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Κρίμα, τσάμπα χάρηκα :p Πάντως θυμάμαι και από άλλο κατάστημα παρόμοια προσφορά κάποια στιγμή.. Τέλος πάντων, το πολύ πολύ του χρόνου το σπρώχνουμε σε ιδιώτη αγοραστή, σιγά...
  12. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Πολύ καλή ανταλλαγή έβγαλαν, μακάρι να μας κάνουν παρόμοια και για το Mate 30
  13. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Οχι, πέρα από το να έχεις επιλέξει ως προτιμώμενη λειτουργία δικτύου το 4G/3G/2G
  14. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Ναι κανονικά μου βγάζει το 4G+
  15. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Έτσι λένε, προσωπικά δεν το έχω δει από κοντά
  16. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Το μπλε, το φέρνουν Ελλάδα. Μόνο το πράσινο δε φέρνουν
  17. rioener

    Huawei Mate 20 Pro

    Όχι κανένα θέμα εγώ με cosmote και wind
×
×
  • Create New...