Jump to content

Arvylas

Members
  • Δημοσιεύσεις

    94
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Arvylas

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Arvylas's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το μόνο που έκανα φιλέ μου ήταν να τους πάρω 3-4 φορές να τους Βρισω λίγο γιατί με είχαν αφήσει 10 μέρες χωρίς κιν. Μετά με πήραν μόνοι τους και μου είπαν ότι θα γίνει αντίσταση λόγω έλλειψης αλλά φαίνεται είχαν στείλει πολλά και άλλαξαν ρότα.. :-p Να πω μια ανανέωση για το GPS σε διαδρομή. Σήμερα είχα το androiTS ανοιχτό σε διαδρομή Γέρακας- δικαστήρια για να δω τι ακριβώς γίνεται. Στο 99% της διαδρομής η ακρίβεια ήταν 3-5 μέτρα και με 10+ κλειδωμένους δορυφόρους. 2 φορές από ότι πρόσεξα έφαγε Σκάλωμα και έχασε όλους τους glonass και έμεινε με 6-8 εκεί η ακρίβεια πήγε στα ~20 μέτρα για 2-3 δεύτερα οπότε αυτό πρέπει να είναι που δείχνει σε κάποιους σαν να χάνει το οποίο κάνει μπαμ ότι είναι θέμα firmware η driver του δεκτή. Στα στενά της κυψέλης ανέβηκε στα 10 μέτρα +-2 λόγω των πυκνών κτηρίων.
  2. Αν βγω έξω παρά τη συννεφιά έχω αρκετούς πράσινους και πιάνει 14+-1
  3. Ναι ναι θα το τεσταρω κι αυτό αν και απ ότι έχω καταλάβει η μικρές αποσύνδεσεις είναι θέμα software μιας και όταν κοιτουσα στο androiTS κάποιες φορές έχανε όλους τους GLONASS και μετά τους ξαναβρισκε σε λίγα δεύτερα..
  4. Αυτό είναι σε σοφίτα και με τρελή συννεφιά έξω.
  5. Τελικά όντως ήταν hardware πρόβλημα με τη νέα συσκευή εκεί που σε σοφίτα έπιανε 1 δορυφόρο με το ζόρι τώρα πιάνει 10+ ειδικά με τη μαμά ρομ ήταν ακόμα καλύτερο.. Σχετικά Με την αντικατάσταση συσκευής η πλακέτας ο μόνος λόγος που μου άλλαξαν συσκευή ήταν ότι δεν είχαν πλακέτες.
  6. Το θέμα με την αντικατάσταση το έκαναν λόγω ανάγκης απ ότι κατάλαβα.. Δεν ήταν για DOA άλλα απ ότι μου είπε ο τεχνικός που μου έδωσαν να μιλήσω την προηγούμενη εβδομάδα περίμεναν ανταλλακτικες πλακέτες που προφανώς δεν ήρθαν γι αυτό και έδωσαν αντικατάσταση για να μην περιμένουμε άλλο ένα μήνα..
  7. Στο nexus συγκεκριμένα μόνο το ευρωπαϊκό εισήγαγε η ελληνική αντιπροσωπεία γιατί τα αλλά ήταν 4g και δεν υπήρχε στην Ευρώπη τότε άλλα δεν μπορώ να είμαι 100% σίγουρος αν θεά είχε παγκόσμια οπότε δεν παίρνω όρκο..
  8. Εγω τη συσκευη μου την εχω παρει απο vodafone οποτε δν τιθεται θεμα να μην με καλυψουν εχω παραπονο ομως που με εχουν αφησει 9 μερες χωρις κινητο και ποιος ξερει ποσο ακομα.. Παγκοσμια εγγυηση εκτος απο apple ειχα και στο Nexus μου κατασκευης Samsung (αγορασμενο απο γερμανια) και στην φωτογραφικη μου απο την Panasonic (αγορασμενη απο hong kong) αλλα και σε ενα λαπτοπ του πατερα μου αγορασμενο απο Sony αμερικης. Απ οτι ξερω και η Dell εχει και πολλες ακομα εταιριες πιστευω που δν εχω ασχοληθει γιατι δν χρειαστηκε.
  9. Θελω να αναφερω και εδω το ποσο απογοητευμενος ειμαι απο το service της LG παρολο που ειχα ακουσει καλα λογια απο αλλους χρηστες. 1ον εχουν το κινητο μου στο service απο την προηγουμενη τριτη δηλαδη 9 μερες και σημερα θυμηθηκαν να μου πουν οτι τελικα θα μου δωσουν νεα συσκευη χωρις ομως να μου πουν το ποτε παρολο που τους πιεσα. Πραγματικα απαραδεκτοι. 2ον ελλειψη παγκοσμιας εγκυησης. Πραγματικα 1η φορα το συνανταω αυτο σε "σοβαρη" εταιρια και οχι στην εταιρια του κυρ Μητσου και μου φαινοταν αδιανοητο μεχρι να το ρωτησω και να μου το πουν.
  10. Κι εμενα μου ειπε σημερα το service της LG οτι θα παρω νεα συσκευη για το προβλημα του GPS αλλα δεν μου ειπαν ποτε θα την παρω. Το service της LG απαραδεκτο πραγματικα εχουν την συσκευη μου 9 μερες απο την προηγουμενη τριτη και σημερα με ενημερωσαν οτι θα μου δωσουν νεα αλλα χωρις να μου πουν ποσο ακομα θα περιμενω.. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ!!
  11. Θεωρητικά όχι μιας και όταν δεν υπάρχει συνδεμένη συσκευή ο φορτιστής "κλείνει".
  12. Μια ερωτηση για οσους εστειλαν κιν στην procordia για το γνωστο Gps θεμα. Σας στελνουν καινουριο καθε φορα η απλα σας αλλαζουν την πλακετα;;
  13. Ρε παιδια η εγγυηση δεν ειναι παγκοσμια; αποκλειεται να πρεπει να το στειλεις εκει που το πηρες. To nexus που ειχα παρει απο amazon.de οταν χρειαστηκε το εστειλα εδω στο service.
  14. Πήρα τελικά τηλ για αντικατάσταση και μου είπαν θα με πάρει αργότερα σήμερα τεχνικός να δούμε τι γίνεται. Τι να περιμένω οι "έμπειροι" που σας έκαναν αντικατάσταση δώστε τα φώτα σας
  15. Αυτό μου δείχνει εμένα hw πρόβλημα.. Μπορείς να μου πεις λίγο που θα τα βρω αυτά;
×
×
  • Create New...