Jump to content

dige

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dige

  • Ημ. Γέννησης Φεβρουάριος 15

dige's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. dige

    Lenovo A269i

    Τίποτα με τα Bluetooth. Μου έστειλαν mail και λένε να τα στείλω πίσω για επισκευή. Δεν ξέρουν τι μπορεί να είναι το πρόβλημα. Ρώτησα αν υπάρχει κάποιο αρχείο..κάτι..να το κατεβάσω και να το κάνω εγκατάσταση αλλά η απάντηση ήταν αυτή: "if you want to solve this problem ,we need to send it back to the factory. because we also haven't encountered this problem ever.". Τρέχα γύρευε δηλαδή. Θα πιάσουμε ένα μήνα με τα πάνε έλα...πόσα θα πληρώσω και για τα μεταφορικά;;..!! Μπά..δεν ασχολήθηκα άλλο. Όσο για το "viber" νομίζω το τρέχει κανονικά. Φίλε μου από ΕΔΩ θα κατεβάσεις ότι χρειάζεσαι. Τώρα..εγώ το δικό μου το έκανα. Μόλις βρώ χρόνο με την πρώτη ευκαιρία θα φτιάξω και ένα οδηγό εγκατάστασης και θα το ποστάρω στην κατάλληλη κατηγορία. Αν μπορέσεις μέχρι τότε googlαρε εσύ μήπως βρεις τίποτα για fash rom σε mt6572.
  2. dige

    Lenovo A706

    Αν κατάλαβα καλά ο φίλος πιο πάνω εννοεί βίντεο κλήση από το αρχείο κλήσεων ή από τις επαφές που πλέον δεν το έχει σχεδόν καμία συσκευή. Μέσω skype δεν έχει κανένα θέμα το κινητό.
  3. dige

    Lenovo A269i

    Τελικά παιδιά μου έστειλαν και εμένα την Multi-Language Rom από το minideal..την πέρασα έχω Ελληνικά και μπορώ να προσθέσω Google-Account, αλλά έχω ακόμα πρόβλημα με τα bluetooth. Δεν έχω καν την επιλογή να τα ανοίξω..δεν φαίνονται πουθενά. Βρήκα ένα site που έγραφε ότι λείπει ένα αρχείο στον φάκελο με τα δικαιώματα. Το κατέβασα..το πέρασα αλλά πάλι τίποτα. Περιμένω τώρα πάλι απάντηση από το minideal.
  4. dige

    Lenovo A269i

    Λογικά κάτι τέτοιο πρέπει να έγινε και τώρα έχω μόνο αγγλικά και κινέζικα. Αλλά να μην έχει ούτε καν επιλογή ενεργοποίησης για τα bluetooth; Αυτό πρέπει να παίζει και με το kernel αν δεν κάνω λάθος. Όσο για Google Play, google account κ.λ.π. το A269i είναι υποστηριζόμενη συσκευή απο την Google..εδώ και το link άρα θα έπρεπε να έχει. Βρήκα τα gapps αλλά όταν τα κάνω εγκατάσταση μου βγάζει σφάλμα αυθεντικότητας..κάτι τέτοιο. Και δεν έχει μέσα στις ρυθμίσεις "Λογαριασμοί & Συγχρονισμός" να προσθέσω Google Account. Τώρα για την multi-language ROM μου είπαν να το επιβεβαιώσω:confused: . Τους έστειλα πάλι mail ότι δεν έχει όντως Ελληνικά και gapps και να μου στείλουν link με την Rom. Ελπίζω κάτι να γίνει για να σωθεί το ένα τηλέφωνο τουλάχιστον γιατί το άλλο με τα πειράματα έχασα και τα IMEI του κινητού από λάθος μου φυσικά..
  5. dige

    Lenovo A269i

    Processor MT6572 1.0 GHz Dual Core Operating System Android™ OS v2.3 Ginger Bread Display Capacitive 3.5” HVGA (480 x 320) Weight 112 g (0.246 lbs) Battery Li-Po 1300 mAh replaceable Up to 19 hours of non-stop talk time Up to 21 days of stand by time Integrated Camera 2 MP Fixed Focus Rear Camera Memory 256 MB RAM 512 MB ROM Expandable upto 32 GB Connectivity/Radios 2G Network: GSM 900/1800 3G Network: WCDMA 2100 MHz Speed: HSPA 7.2 Mbps(DL), 5.76 Mbps(UL) / EDGE WLAN: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot Bluetooth®: 2.0 High Speed Data: GPRS, EDGE SIM Dual, regular SIM Color Black Sensors G-Sensor (Accelerometer) Software-enabled touchscreen Proximity detection Καλησπέρα στο forum. Άνοιξα αυτό το θέμα ως παρουσίαση του κινητού για να ζητήσω τη βοήθειά σας. Πήρα το κινητό(2 συσκευές) από minideal αλλά αυτή τη φορά μάλλον την πάτησα. Έχω στείλει mail και περιμένω απάντησή τους. Ενώ γράφουν στο site πως έχει και Ελληνική γλώσσα..καμία από τις δυο συσκευές δεν είχε. Είχα επικοινωνήσει μαζί τους και μου απάντησαν πως θα το κάνουν root και θα έχω και Ελληνικά.. Αλλά το βασικό μου πρόβλημα είναι άλλο. Τα κινητά δεν έχουν μέσα gapps..άφαντο το playstore, youtube, gmail... τίποτα. Και επίσης δεν έχει καν bluetooth. Λογικά φταίει η rom που έχει περασμένη. Ένα βίντεο που βρήκα στο youtube φαίνεται το κινητό να έχει και playstore αλλά και bluetooth μέσα στις ρυθμίσεις... . Όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα άλλη rom παρα μόνο αυτή. Την κατέβασα..την πέρασα με flash tool αλλά είναι η ίδια που έχει το κινητό με τα ίδια προβλήματα. Λοιπόν ζητάω τη βοήθειά σας..please.. Ευχαριστώ προκαταβολικά και να ζητήσω συγνώμη αν το θέμα είναι σε λάθος topic.
  6. dige

    Lenovo A706

    Καλησπέρα στην παρέα. Λοιπόν τα specs του κινητού είναι τα εξής: Sim: Dual Sim 2G-GSM 900/1800/1900MHz 3G-WCDMA 2100MHz Λειτουργικό: Android 4.1 Επεξεργαστής: Cortex A5 quad core, 1.2GHz Μνήμη: 4GB Rom 1GB Ram Οθόνη: IPS, 4.5", 854 x 480 pixels Επέκταση μνήμης: micro sd εως 32GB Συνδεσιμότητα: USB, Bluetooth, WAP, WiFi Κάμερα: 5 MP, 2592x1944 pixels, autofocus, LED flash, video 720p, δευτερεύουσα κάμερα 0.3 MP Μπαταρία: 2000mAh Είναι Dual Standby το κινητό. Το είχα για δυο μήνες και ήμουν υπερ ευχαριστημένος. Δεν είχα κανένα απολύτως θέμα με συμβατότητα απο εφαρμογές του Playstore. Ίσως ο φίλος που άνοιξε το θέμα να ήταν λίγο άτυχος. Το πήρα απο minideal το οποίο μπορώ να πω κατά τη γνώμη μου πως είναι απο τα πιο αξιόπιστα..χωρίς να θέλω βέβαια να επηρεάσω κανέναν. Θετικά για μένα: Η Lenovo μεγάλη εταιρία και χρόνια στο χώρο της τεχνολογίας οπότε θέλω να πιστεύω πως και τα κινητά της είναι αξιόπιστα. Το συγκεκριμένο ίσως κάποιος πει το χαρακτηριστικό "πλαστικούρα" αλλά έτσι είναι και τα Samsung (που προσωπικά είμαι fun μπορώ να πώ) και δίνουμε για αυτά τα specs που έχει και το A706 τα διπλάσια και παραπάνω χρήματα. Άρα κατα την άποψή μου μια χαρά κατασκευή. Πιστεύω πως οι 4,5" της οθόνης μαζί με το πλαίσιο του κινητού είναι κατάλληλα για χρήση με ένα χέρι χωρίς δυσκολίες. 5mp κάμερα με φλασάκι δυνατό και πολύ καλή φωτογραφία. Σε γενικές γραμμές αξίζει τα λεφτά του με το παραπάνω. Αρνητικά: Θα ήθελα λίγο μεγαλύτερη μπαταρία γιατί όταν το <<έσκιζα>> απο το πρωί..internet,mail,παιχνίδια..ως τις 8 το βράδυ ήθελα φόρτιση. Με λογική χρήση σου βγάζει την ημέρα και με τελείως απλή..λίγα τηλέφωνα και λίγο ίντερνετ είχα φτάσει και 12 το βράδυ να έχω 65-70% μπαταρία. Επίσης θα μπορούσε να έχει καλύτερη GPU από την Adreno203. Αυτό ίσως και να μην το πρόσεχα αν δεν μετέφερα κάποια βίντεο από το προηγούμενο κινητό μου(Galaxy Grand) στο Α706, στα οποία ο ήχος ήταν οκ αλλά η εικόνα κολλούσε. Κατά τ'άλλα δεν είχα κάποιο θέμα. Αυτά τα δυο θεματάκια που έχω αναφέρει ως αρνητικά με έκαναν να το δώσω και σκέφτομαι να πάρω το Lenovo P780. Δεν θέλω να επηρεάσω όμως κανέναν αρνητικά. Δεν πιστεύω πως είναι κάτι σημαντικό αυτές οι λεπτομέρειες. Εφόσον ήμουν κάτοχος απλώς τις ανέφερα. Έχω επισυνάψει και μια εικόνα τραβηγμένη από την κάμερα του Lenovo A706.
  7. Η TDMάρα δυστυχώς δεν είναι δικιά μου :(..είναι απο αγγελία που μου άρεσε :D Και την HomeScreen μου αρέσει να την έχω έτσι άδεια με λίγες εφαρμογές για να φαίνονται τα wallpapers.
  8. Καλησπέρα παιδιά!Είχα samsung galaxy ace αλλά ήθελα μικρότερο κινητό και πλέον είμαι κάτοχος του Walkman!Είμαι πολύ ευχαριστημένος περίπου μια εβδομάδα τώρα που το έχω!Μπορώ να πώ ότι είναι καλύτερο και απο το ace που είχα(αν και είμαι λίγο samsungάκιας στα android)!Και για να μην πολυλογώ..είναι άριστη συσκευή και την προτείνω αν και γαι μένα έχει 3 ελαττώματακια..: 1. Λίγο τρίξιμο το καπάκι της μπαταρίας! 2. Η θύρα usb λίγο χύμα! 3. Και το φλασάκι της κάμερας σε κοντινές φωτογραφίες είναι έντονο!Και αυτό το λέω γιατί είχα και το x10 mini κάποτε και δεν χαλούσε την φωτογραφία το φλάς σε κοντινή απόσταση! Κατά τ' άλλα όμορφο,σφεράτο και φτηνό!
  9. Μόλις κατέστρεψα ένα usb σύνδεσης σε υπολογιστή!Αρχίσαμε τα χειρουργία! Θα ψάξω να βρώ τώρα και αντιστάσεις..Ευχαριστώ για την πρόταση..ελπίζω να έχω αποτέλεσμα!
  10. Αυτό το δοκίμασα δεν έκανα κάτι..ευχαριστώ..
  11. Ευχαριστώ για την βοήθεια φίλε μου! Δεν κατάφερα να κάνω τίποτα όμως!Μάλλον θα ψάξω για επίσημο service!:(
  12. Καλησπερα παιδια..ειμαι νεος στην παρεα και αρκετα ασχετος! Εχω ενα προβλημα με το ace!Γενικα δεν ασχολουμε με root και τετοια πραγματακια και την εκανα την πατατα! Ξεκινησα κατεβαζοντας ενα theme (Just Blue It) το οποιο το εκανα instal απο το recovery και μετα απο αυτο το κινητο ανοιγε ως ενα σημειο και μετα μου εβγαζε κατι μηνυματα οτι δεν δουλευει το πληκτρολογιο και κατι αλλο που δεν θυμαμαι και αρχιζε τις επανεκινησεις μονο του!Τα εχασα λιγο..αρχισα να ψαχνω για αλλο θεμα να κανω εγκατασταση μηπως και στρωσει!Βρηκα ενα και το εβαλα αλλα οταν ανοιξε το κινητο δεν λειτουργουσε σωστα!Οταν πηγαινα να παρω τηλεφωνο π.χ. δεν επαιρνε και εβγαζε το μηνυμα ''αναγκαστικο κλεισιμο''!Το ιδιο μηνυμα εβγαζε και στις ρυθμισεις οταν πηγαινα να απενεργοποιησω το 3g!Με τα πολλα βρηκα το αρχιακια upd_1.zip και ClockWorkMod 4.0.0.9 - Flash via recovery!Ουτε που καταλαβα τι ακριβως εκανα..παντως ειχα στο κινητο το superuser και αυτο το recoverymod!Κατεβασα και το rom manager οπου εκανα download rom μεσα απο το προγραμμα!Μου εβγαλε καποιες rom και ειπα να εγκαταστισω την πιο προσφατη που ειχε!Πατησα οκ...εβγαλε εκεινο το μηνυμα για back up..wipe cache..κατι τετοια..το αφησα οπως ηταν και πατησα το οκ..το επομενο μηνυμα ηταν οτι θα μπει στο recovery mod για να γινει το instal αλλα ηταν το τελευταιο οκ που πατησα στο κινητο μου :(..εσβησε και δεν ξανανοιξε!Ουτε φορτιζει ουτε τιποτα..ειναι νεκρο!Μπορουμε να κανουμε κατι;;;
×
×
  • Create New...