Jump to content

kateriiina

Members
  • Δημοσιεύσεις

    22
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kateriiina

  1. Είναι το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με το δικό μου και του kouberman. Εγω πάντως καταλαβαίνω ότι είναι θέμα συμβατότητας του modem με τα sony ericsson. Ίσως αν κάποιος δοκιμάσει να αλλάξει modem να δούμε αν θα αλλάξει κάτι. Αυτό δεν γίνεται και από τις ρυθμίσεις του κινητού: ρυθμίσεις wifi/μενού-σύνθετα/πολ.κατάστ. αδράν. wifi/όταν η οθ. απενεργ. ?????????? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα.
  2. Όχι εντάξει, είναι νωρίς ακόμα για να το αποχωρηστώ :rolleyes:. Φαντάσου έχω παρατήσει το iphone μου σε κάποια μεριά του σπιτιού. Όμως δεν θα με χάλαγε μία ανταλλάγή με ένα pro :happy: Και έχει καλές αγγελίες το site? Να συνεχίσω να κανω posts??? :p Συνειδητοποίησα ότι εάν φύγεις από την εμβέλεια του σήματος με κλειστό wifi και επιστρέψεις και το ανοίξεις λειτουργεί κανονικά. Οπότε το μόνο που έχω να κάνω, μέχρι να το φτιάξω τουλάχιστον, είναι να απενεργοποιώ το wifi μετά από κάθε χρήση.
  3. Sorry είναι λίγο άσχετο αυτό που θα ρωτήσω... αλλά που έχει αγγελίες το site??? :O
  4. Πράγματι δεν έχει πρόβλημα αν το κλείσω και το ξανα ανοίξω το wifi, μόνο εάν πάω κάπου μακριά και χαθεί το σήμα.
  5. Δεν έχω προλάβει να το έχω και πολύ ώρα ανοικτό αφού μόλις προχτές το πήρα το κινητό και ήδη τη περισσότερη ώρα έχει το πρόβλημα. Άσε που άμα απενεργοποιήσω το wifi δν νομίζω να καταφέρω να ξαναμπώ χωρίς να χρειαστεί να επανεκινήσω το modem.
  6. Δεν πέτυχε... :( Μόλις έφυγα από την εμβέλεια του σήματος πάλι τα ίδια. Θα περιμένω τη Δευτέρα να πάρω στη sony ericsson και θα δω τι θα γίνει Αυτό σου συνέβει μόνο με την τηλεόραση ή με όλλες τις ασύρματες συσκευές? γιατί εμένα 2 άλλα κινητά και 1 laptop λειτουργούν κανονικότατα.
  7. Νομίζω το έλυσα το πρόβλημα. Είχα αποθηκεύσει το κανάλι ζώνης συχνότητας στο 9 όπως μου είπαν από τη tellas αλλά μετά δεν είχα κάνει επανεκίνηση στο modem όπως είχε πει ένα μέλος του forum. Μετά το είδα κάποια στιγμή και το δοκίμασα και νομίζω πέτυχε. Μέχρι στιγμής δηλαδή. Έχει περάσει ώρα και δεν έχει αποσυνδεθεί. Αν ξαναεπιστρέψει το πρόβλημα θα επιστρέψω και γω :happy: @kouberman ελπίζω να μπορέσεις και συ να το διορθώσεις με τον ίδιο τρόπο.
  8. Δεν υπάρχει κάτι που να λέει "κανονιστικός τομέας" πουθενά :blink:
  9. Γιατί πράγματι το έχω κάνει πολλές φορές αυτό απλώς νόμιζα ότι εννοούσες κάποια πιο γενική ρύθμιση που διαγράφει όλα τα δίκτυα μαζί.
  10. Το έχω ήδη κάνει πολλές φορές αυτό. Νόμιζα ότι εννοούσε κάτι πιο γενικό για όλα τα δίκτυα.... Αυτό μου έδωσε κιόλας να καταλάβω... Αν αλλάξω τη μέθοδο ασφάλειας σε WEP ή σε WPA2 θα αλλάξει κάτι? Διάβασα όμως ότι το WEP δεν συνιστάται καθόλου και ότι το WPA2 είναι αργό. Αναρωτιέμαι, όλοι εσείς που έχετε xperia mini γιατί δεν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα? Πόσο διαφορετική μπορεί να είναι η ρύθμιση του modem μου απο τη στιγμή που δεν την έχω πειράξει ποτέ και όλες οι υπόλοιπες συσκευές μέχρι στιγμής λειτουργούν κανονικά?
  11. Καλημέρα. Sorry αλλά δεν είμαι σίγουρη πως να το κάνω αυτό. Αυτή τη τιμή που θα τη βρω για να την αλλάξω? Και κάτι ακόμα... υπάρχει περίπτωση αλλάζοντάς το να επηρεάσει τις υπόλοιπες ασύρματες συσκευές που μπαίνουν κανονικά τόσο καιρό? :O EDIT: Πήρα τηλέφωνο στη tellas και τους ανέφερα το πρόβλημα. Το μόνο που μπόρεσαν να μου πουν ήταν να αλλάξω το κανάλι από 1 που ήταν σε 9. Δεν άλλαξε όμως τίποτα πάλι. Ύστερα μου είπαν ότι πρέπει να καλέσω στη sony ericsson γιατί μάλλον από εκεί είναι το πρόβλημα. Μου είπε κάποια στιγμή ότι ίσως πρέπει να διαγράψω όλα τα δίκτυα από το κινητό μου. Ξέρετε πως θα το κάνω αυτό?
  12. Πώς θα αλλάξω την ασφάλεια του δικτύου μου??? Και αν φταίει το κανάλι που λες τι πρέπει να κάνω? Ακριβώς το ίδιο έκανα και εγώ... Το θέμα είναι τι φταίει? Σε ποιον πρέπει να απευθυνθώ? Στη sony ericsson ή στο πάροχο μου?
  13. Δυστυχώς επέστρεψε το πρόβλημα :(. Το άφησα για λίγο και μόλις επέστρεψα ήταν πάλι εκτός. Πάλι δεν μπαίνει. Το κινητό το έχω καθαρήσει από όλα τα δίκτυα πολλές φορές αλλά πάλι τίποτα. Και επαναφορά ρυθμίσεων έχω κάνει και τα πάντα. Πρέπει να είναι κάποιο πρόβλημα του μόντεμ. Να πω ότι κάτω από το όνομα του δικτύου μου γράφει "Δίκτυο που έχει διατηρηθεί, ασφάλισμένο με WPA/WPA2 PSK"... δεν ξέρω αν έχει κάποια σχέση απλώς το λέω...... :(:(:(
  14. Το δοκίμασα μόλις και μου έγραφε για λίγη ώρα "περιορισμένη σύνδεση" χωρίς να μπορώ να μπω στο ίντερνετ και τώρα μπήκε κανονικά. Ελπίζω να παραμείνει έτσι και να μην χαλάσει πάλι όταν αποσυνδεθώ... ;)
  15. Καλησπέρα... είχα αγοράσει πριν 1 εβδομάδα το x10 mini pro το οποίο μου έβγαλε μία βλάβη στο κεντρικό κουμπί και εχτές το άλλαξα με ένα mini. Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Ενώ εχτές το κινητό μπήκε κανονικά στο wifi του σπιτιού μου, σήμερα προσπαθούσα άπειρες φορές να ξαναμπώ αλλά δυστυχώς δεν έμπαινε με τίποτα. Κάνει τη διαδικασία από μόνο του κάθε λίγα δευτερόλεπτα, λέει "σάρωση" ή "σύνδεση" και καπάκια "αποσυνδέθηκε". Πήγα λοιπόν πίσω στο κατάστημα με μία ακόμη βλάβη όπου το παιδί στο service προσπάθησε να μπεί στο δικό του δίκτυο και τα κατάφερε κανονικά. Μου είπε ότι μπορεί να φταίει το δίκτυο μου αλλά του είπα ότι υπάρχουν ήδη 2 iphone και ένα λάπτοπ που λειτουργούν κανονικά με το ασύρματο και μετά μου είπε μήπως φταίει η συμβατότητα του κινητού με το συγκεκριμένο wifi (εχω εταιρεία tellas) αλλά αυτό δεν είναι δυνατόν εφόσον εχτές ήμουν κανονικά στο ίντερνετ, έτσι δεν είναι? Να προσθέσω ότι το ίδιο ακριβώς μου είχε κάνει και το x10 mini pro. Στην αρχή κανονικά και μετά τίποτα και νόμιζα ότι έφταιγε το κινητό που είχε πρόβλημα. Έχετε καμία ιδέα για το τι μπορεί να φταίει???? :(
  16. sorry που ξαναρωτάω. σε mac θα την καταφέρω την αναβάθμηση?
  17. γιατι δεν μπορώ να βρω την έκδοση superoneclick1.5.1? πρεπει οπωσδήποτε να είναι αυτή ή μπορώ και την superoneclick2.3 που βρίσκω?:O EDIT: βρήκα τελικά την 1.5.3. και το έτρεξα. Ολα πήγαιναν καλά μέχρι που πήγα να κάνω την γρήγορη κίνηση για τον εντοπισμό σφαλμάτων. Αμέσως μετά το πρόγραμμα έλεγε ότι δεν αποκρίνεται. Προσπάθησα να το ξανακάνω και τώρα μου λέει ότι δεν αποκρίνεται από την αρχή πριν προλάβω να κάνω σχεδόν τίποτα... ???????????????????????????????????
  18. Μπορώ να κάνω την αναβάθμιση σε mac???
  19. σε ποια από τις δύο μου συστήνετε να αλλάξω σύμφωνα με τα δεδομένα του κινητού μου? το αποτέλεσμα θα είναι καλό ή έχουν αναφερθεί πολλά προβλήματα? Και κάτι τελευταίο... Ένα link με τις οδηγίες αναβάθμησης θα ήταν πολύ χρήσιμο... :O
  20. Καλησπέρα σας... Είμαι νέα χρήστης Αndroid κινητού και συγκεκριμένα x10 mini pro με την έκδοση 2.1. Εχω αρχήσει να το μαθαίνω σιγά σιγά αλλά έχω μία πολύ βασική απορία. Μπορώ να έχω σε αυτό το κινητο flash player? και αν ναι πως? Έχω ήδη προσπαθήσει να κάνω αυτό http://www.androidcampus.in/2011/07/app-working-adobe-flash-player-for.html αλλά δυστυχώς όταν φτάνω στη διαδικασία του "install the apk file" το κινητό μου βγάζει μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα σφάλμα κατά την ανάλυση του πακέτου". Σίγουρα θα το έχετε ήδη απαντήσει το θέμα αλλά με τόσες πολλές σελίδες δεν βρήκα άκρη...... :(
×
×
  • Create New...