Jump to content

DimitrisMl

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About DimitrisMl

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

DimitrisMl's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλημέρα στην παρέα! Για να μην ξαναγράφω τα ίδια, ισχύει κατά γράμμα ότι έχω αναφέρει στο πρώτο μου ποστ. Υποψιάζομαι πλέον πως κάτι μου βραχυκυκλώνει στο κουτί. Πριν από 4 μήνες τα είχαμε βγάλει όλα μέσα από το κουτί και το πρόβλημα λύθηκε όταν τα ξαναβάλαμε, αλλά εδώ και 2 εβδομάδες επανήλθε με τα ίδια ακριβώς συμπτώματα.. ξαφνικά παγώματα οθόνης, χρωματιστές οριζόντιες γραμμές στην οθόνη (παράλληλα με πάγωμα οθόνης) μπλε οθόνη μερικές φορές και χθες μετά την 3η φορά που έγινε αναγκαστικό restart, δεν άνοιγε καν ο υπολογιστής, παρά μόνο όταν τον άφησα εντελώς κλειστό από την τροφοδοσία για 2-3 λεπτά περίπου.. παραθέτω και το πρώτο μου μήνυμα για να διευκολύνω όποιον θελήσει να απαντήσει.. Ευχαριστώ εκ των προτέρων όποιον προσφερθεί να απαντήσει..:help:
  2. Οι μνήμες τοποθετήθηκαν όπως ήταν πριν. Δεν αλλάξαμε κάτι. Επιπλέον, αφού είδαμε πως δουλεύει σωστά το pc, βάλαμε και τις 2 παλιές μνήμες (Kingston 2+2gb) οι οποίες φαίνεται πως συνεργάζονται μια χαρά με τις καινούριες Crusial 4+4bg. Δεν νομίζω να ήταν οι μνήμες. Πιστεύω πως κάποια επαφή δεν κούμπωνε σωστά πάνω στη μητρική ή στο τροφοδοτικό.
  3. Σας ευχαριστώ πολύ κατ'αρχήν! Τελικά το πρόβλημα λύθηκε. Μαζί με έναν φίλο-τεχνικό βγάλαμε τα πάντα μέσα από το pc μου και τα δοκιμάσαμε στη δική του μητρική και λειτουργούσαν όλα φυσιολογικά. Έπειτα βγάλαμε και τη μητρική μου από το κουτί και συνδέσαμε τα πάντα πάνω της. Όλα δούλευαν απόλυτα φυσιολογικά. Τέλος, βάλαμε τα πάντα στη θέση τους και το πρόβλημα ήταν πλέον παρελθόν. Το συμπέρασμα μου είναι πως πιθανότατα επρόκειτο για κάποια κακή επαφή-συνδεσμολογία και με το βγάλε-βάλε έστρωσε. Σας ευχαριστώ και πάλι! :)
  4. Καλημέρα σε όλους. Εδώ κι ένα μήνα περίπου, ο υπολογιστής μου, μου κάνει διάφορα κόλπα. Πότε μπλε οθόνη, πότε παγώνει η εικόνα κι επανέρχεται μόνο με restart, πότε σβήνει ξαφνικά λες και τον βγάζεις από την πρίζα. Δεν αντέχει το stress test πχ με prime95. Με το που θα βάλω το τεστ να τρέχει, μέσα σε 4-5 λεπτά το πολύ το σύστημα τα παίζει, παρουσιάζοντας ένα από τα παραπάνω "συμπτώματα", διαφορετικό κάθε φορά, αλλά συχνότερα παρουσιάζεται το πάγωμα της οθόνης και το κλείσιμο του υπολογιστή (σαν να τον βγάζει κάποιος από την πρίζα) . Ο υπολογιστής μπορεί να λειτουργεί επί ώρες ασταμάτητα όταν δεν χρησιμοποιείται κάποιο πρόγραμμα που χρειάζεται πολύ CPU. Όταν βλέπω ταινία από VLC για παράδειγμα, ο υπολογιστής λειτουργεί κανονικά, δίνοντας μου εικόνα HD αλλά και πολυκάναλο ήχο στο homecinema που τον έχω συνδέσει με HDMI. Όταν όμως επιχειρώ να ριπάρω blu-ray με το DVDfab για παράδειγμα (το οποίο απαιτεί μεγάλη επεξεργαστική ισχύ), μετά από κάποια λεπτά λειτουργίας το σύστημα τα παίζει. Γενικότερα, έχω παρατηρήσει πως το μηχάνημα τα παίζει μόνο όταν κληθεί να δώσει επεξεργαστική ισχύ. Ο σκληρός δίσκος του λειτουργικού και οι μνήμες RAM αλλάχτηκαν πρόσφατα, αλλά το πρόβλημα παραμένει. Επίσης έγινε και φορμάτ, αλλά και πάλι τα ίδια.. το τροφοδοτικό έχει μετρηθεί από τεχνικό και είναι οκ απ'ότι μου είπε. Συνεπώς λοιπόν, μας μένουν κάρτα γραφικών, μητρική κι επεξεργαστής. Να σημειώσω επίσης πως όταν είναι κλειστός για αρκετές ώρες και πάω να τον ανοίξω, μου παρουσιάζει 2-3 φορές ένα από τα παραπάνω συμπτώματα κι έπειτα σταθεροποιείται μετά από κάποια restart εννοείται. Κάποιες φορές (ελάχιστες) δεν έχει ανοίξει καν ή έχει κολλήσει στο bios κι ανοίγει μόνο όταν κλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού για 1-2 λεπτά και τον ξαναανοίξω. Δεν αντέχει ποτέ σε προγράμματα που απαιτούν μεγάλη επεξεργαστική ισχύ. Τέλος, μερικές φορές δεν ανοίγει καν από το κουμπάκι του κουτιού ή το restart, παρά μόνο αν κλείσω το διακόπτη του τροφοδοτικού για 1-2 λεπτά. Από θερμοκρασίες είμαι πολύ καλά. CPU από 38* έως 52* maximum. Μητρική από 33* έως 38*, κάρτα γραφικών, 30* έως 37*. Δεν έχω καμμένα ανεμιστηράκια, ούτε και σκόνη, καθώς καθαρίστηκε πρόσφατα. Δεν έχει γίνει overclock. Το σύστημα μου αποτελείτε από: ASUS M4A79T DELUXE AMD Phenom II x4 965 3,4Ghz (125w) GIGABYTE RADEON HD 5770 1GB Τροφοδοτικό Thermaltake 600Watt Crusial RAM, 2x4Gb, Έχω και 3 σκληρούς WD μέσα στο PC. Δεν είναι όμως εκεί το πρόβλημα. Στο τελευταίο φορμάτ που έκανα, αντικατέστησα και το σκληρό αλλά το πρόβλημα παρέμεινε. Καμιά ιδέα βρε παιδιά; Έχω πελαγώσει ένα μήνα τώρα! Θα εκτιμήσω πολύ την όποια βοήθεια-απάντηση. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  5. Καλημέρα παιδιά! Έχω ένα προβληματάκι με το κινητό... μου κολλάει πολύ συχνά και γενικά δεν αποκρίνεται καθόλου γρήγορα. Το έχω κάνει root κι έχω εγκαταστήσει Ginger DX και το χρησιμοποιώ με τον Go Launcher EX... από εφαρμογές έχω πολύ λίγες εγκατεστημένες κι έχω πετάξει έξω facebook, youtube κλπ.... καμιά ιδέα; Πως μπορώ να το κάνω λίγο πιο γρήγορο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά! :)
  6. Μάλλον έκανα πατάτα.... εκτός του ότι διαγράφηκαν τα πάντα μέσα από το κινητό, νομίζω πως δεν έγινε και root... ο superuser εγκαταστάθηκε αλλά δεν μπορώ να διαγράψω την εφαρμογή του facebook πχ... :( Ακολούθησα αυτόν τον οδηγό μέχρι το βήμα 2... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=327513
  7. Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντησή σου φίλε μου!
  8. Σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας φίλοι μου! Θέλω να το απεγκαταστήσω, αλλά δεν έχω καταφέρει να κάνω root μέχρι στιγμής, παρόλο που έχω ακολουθήσει κατά γράμμα τις οδηγίες.. :O Εκτός αυτού ένας φίλος που έχει το ίδιο κινητό μου είπε πως αν κάνω root θα πρέπει να εγκαταστήσω από την αρχή όλες τις εφαρμογές μιας και θα διαγραφούν τα πάντα μέσα από το κινητό.. αληθεύει κάτι τέτοιο; Σας ευχαριστώ και πάλι! :)
  9. Καλημέρα παιδιά! Έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν το neo v και πραγματικά το κινητό είναι άψογο, αξίζει και το τελευταίο euro του κόστους του! Έχω ένα πρόβλημα με την εφαρμογή του facebook και θα ήθελα τα φώτα σας.. όταν συνδέομαι στο ίντερνετ μέσω του δικτύου μου (πακέτο MB μέσω what's up) και χρησιμοποιώ την εφαρμογή μου "τρώει" τα MB σαν στραγάλια! Αδικαιολόγητα πολλά, χωρίς να μπαίνω και πολύ.. ενδεικτικά θα σας πως πως έχω διαπιστώσει πάμπολλες φορές πως για περιήγηση στο fb μέσω της εφαρμογής για 4-5 λεπτά πχ μου καταναλώνει περίπου 5-6 MB χωρίς εννοείται να ανοίγω εικόνες ή συνδέσμους και βίντεο, απλά διαβάζοντας δημοσιεύσεις. Όταν χρησιμοποιώ τον Opera mini και μπαίνω από εκεί στο fb, η κατανάλωση είναι σημαντικά μικρότερη σε όγκο, το πολύ 0,5 MB για τον αντίστοιχο παραπάνω χρόνο περιήγησης που ανέφερα... μήπως ξέρει κανείς τι παίζει γενικά; Εννοώ μήπως είναι κάποιο δικό μου λάθος σε κάποια ρύθμιση πχ; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων! :)
  10. Καλημέρα φίλοι μου! Έχω ένα θεματάκι με το κινητό.. όταν γράφω μήνυμα, χωράει μόνο 60 χαρακτήρες αντί για 160 που είναι το κανονικό.. αυτό μόνο όταν γράφω Ελληνικά, στα Αγγλικά είναι οκ.. έχω βάλει Ginger Dx και για πληκτρολόγιο το GO Keyboard.. αυτό μου το έκανε και πριν αλλάξω την εφαρμογή πληκτρολόγησης... γνωρίζει κανείς σας τι μπορεί να φταίει;
  11. Καλησπέρα φίλοι μου! Το παρέλαβα κι εγώ σήμερα κι ένα μόνο έχω να πω για το κινητό: Φ Ο Β Ε Ρ Ο !!!! ;) Έχω όμως ένα θεματάκι... προσπαθώ εδώ και 2 ώρες να το κάνω root αλλά δεν τα καταφέρνω με τπτ:O... τι στο καλό κάνω λάθος; Μήπως πρέπει να κατεβάσω κάποια εφαρμογή πρώτα; Έχω τικάρει το "άγνωστες πηγές" και τον "εντοπισμό σφαλμάτων" όπως λένε οι οδηγίες... please help!!! :(
  12. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! Και πως ακριβώς κάνω root? (είμαι κομματάκι άσχετος... :X )
  13. Καλημέρα φίλοι μου! Πριν από λίγο το παράγγειλα κι εγώ από εδώ http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/Sony-Ericsson-Neo-V-Blue-and-Ginius-Driver-Don-t-Panic-GR-Android-NEO-V-BLUE.htm και θα το έχω μάλλον αύριο!:D Αυτά που ενδιαφέρουν να κάνω σε πρώτη φάση με το κινητό, είναι να μπορώ να μεταφέρω τις εφαρμογές μου στην κάρτα SD του κινητού, αλλά και να μπορώ να διαγράψω κάποιες προυπάρχουσες εφαρμογές. Θα έχω αυτή τη δυνατότητα ή θα πρέπει να κάνω κάτι με το λογισμικό της συσκευής; Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
  14. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου! :)
  15. Πολύ ωραία! Σε ευχαριστώ πολύ! :) Οπότε μάλλον δεν θα χρειαστεί να το κάνω root σωστά; Και κάτι ακόμη... αν θελήσω να το κάνω root όταν το πάρω στα χέρια μου με το καλό, υπάρχει κάποιος σύνδεσμος με οδηγίες για να μην κάνω καμιά πατάτα με το κινητό; :)
×
×
  • Create New...