Jump to content

elpk

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About elpk

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

elpk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Σε ευχαριστώ για δύο λόγους: 1) είχες την καλοσύνη να γράψεις/σχολιάσεις/απαντήσεις, και, 2) σταμάτησα να αισθάνομαι ο περίεργος της υπόθεσης και με το να κάνω παράθεση την συγκεκριμένη σου πρόταση θέλω να δώσω έμφαση σε ότι έγραψες. Έτσι αισθάνομαι και εγώ. :)
  2. Αν και δεν έχω κερδίσει ποτέ τίποτα... και το μη κακώς φρονείν, θεού μέγιστον δώρον. Καλή επιτυχία σε όλους!
  3. Έχω το SGS με την 20120818-NIGHTLY και χθες μετά την εγκατάσταση της εφαρμογής lbe άρχισαν τα παρατράγουδα! Η οθόνη ξαφνικά "μαύριζε" και δεν επανερχόταν το κινητό. Επειδή δεν διορθωθηκε με reboot και επειδή δεν μου άφηνε χρόνο να κάνω unistall την εφαρμογή έκανα wipe dalvik cache + fix permission. Στο επόμενο reboot κατάφερα να κάνω unistall και έκτοτε όλα δουλεύουν όπως πριν (άψογα). Το γεγονός το αναφέρω για πληροφόρηση (μην την πατήσετε όπως εγώ) και στην περίπτωση που ξέρει κάποιος γιατί το έκανε θα ήταν ευχάριστο να το μοιραζόταν μαζί μου (μας). Επίσης να προσθέσω μια μεγάλη απογοήτευση όταν δοκίμασα με έναν φίλο μου (ο οποίος έχει ένα Huawei U8800 - αν δεν κάνω λάθος αυτή την στιγμή και μάλιστα όχι το PRO) να τεστάρουμε την απόδοση του κάθε κινητού σε ένα συγκεκριμένο παιχνίδι. Εγώ με JB και αυτός με GB. Δυστυχώς (αν και ξέρω πόσο αγαπάτε το SGS - όπως και εγώ άλλωστε) νικήθηκα κατά κράτος. Στο δικό μου τηλέφωνο έκανε περίπου 1 λεπτό να φορτώσει το παιχνίδι ενώ σε αυτόν (να πω;; ) δευτερόλεπτα (;; ) και το κυριότερο σε εμένα ήταν εμφανές το lagging ενώ σε αυτόν ήταν nice and smooth. Υποθέτω ότι ευθύνεται η JB γιατί το SGS (αν δεν κάνω λάθος) τεχνικά υπερτερεί του Huawei. Anyway, αν έχετε και σε αυτό κάποιο σχόλιο είναι ευπρόσδεκτο!
  4. Χθες παρατήρησα κάτι και εκεί που ήμουν έτοιμος να σας το παρουσιάσω είδα το post σου. Κάποιες στιγμές (όχι συνέχεια) όταν έχω ανοίξει τον browser δεν μου γράφει ολόκληρη την λέξη (πχ αναζήτησης) παρά κρατάει ένα γράμμα (συνήθως το τελευταίο που έχω πατήσει). Για να πω την αλήθεια δεν είναι δα και τόσο ενοχλητικό γιατί: 1) δεν το κάνει συνέχεια, 2) δεν χρησιμοποιώ τόσο πολύ τον browser από το τηλέφωνο.
  5. Έχει κανένας σας πρόβλημα με την external sd card; Ενώ όταν συνδέω το κινητό με το laptop βλέπω κανονικά τα περιεχόμενα του, όταν προσπαθώ να δω από το κινητό μέσω explorer δεν βλέπει τα αρχεία παρά έναν φάκελο DCIM.
  6. @ Superuser, mico, and, nikospot : Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας και τις απαντήσεις σας. We are now back on track.. :shifty: @Superuser: το bluetooth δεν γουστάρει laptop.. θα ψάξω και αλλού αν είχαν παρόμοιο θέμα και αν βρω κάτι ξέρω που θα σε βρω.. :) edit: έκανα pair από το laptop στο SGS και δουλεύει χάρμα! Οπότε λύθηκε και αυτό...
  7. Το τελευταίο semaphore που προσπάθησα να περάσω (μάταια) ήταν από το πρωτελευταίο post του Νίκου. Ήταν το Semaphore_JB_2.0.6 Δεν δούλεψε αυτό. Ο λόγος που δεν δούλεψε εξηγείται παρακάτω! Έπρεπε να δεις το χαμόγελό μου όταν διάβασα την απάντησή σου. Ναι έχεις δίκιο (σε όλα). Προσπάθησα λοιπόν να περάσω κάτι που είναι για GB. Άρα από ότι καταλαβαίνω πάω να περάσω ξανά GB και όταν (και αν) δουλέψει το κινητό να ξαναπάω σε JB. Για να μην καταναλώνω χρόνο σε ένα τόσο σημαντικό thread σταματώ εδώ. Πάω να περάσω μέσω odin την GB και ελπίζω να πάνε όλα κατ' ευχήν και να σας κουράσω με ένα ακόμα post πως όλα πήγαν καλά. Έχετε να προσθέσετε κάτι πριν ξεκινήσω; Thanks guys!
  8. Νίκο, κατ' αρχάς ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν μου δούλεψε. Πέρασε τον kernel (το έβαλα ως pda) αλλά και πάλι μένει στο boot. Θα επαναλάβω τι έκανα για να δώσω καλύτερη εικόνα (μιας που βλέπω από τα παρακάτω μηνύματα ίσως να σας μπέρδεψα) Εφόσον μου δούλευε άψογα η JB είδα πως ο kernel είχε αλλάξει. Δεν ήταν πια του Σταύρου. Θεώρησα πως θα έπρεπε να βάλω τον kernel του και πήγα και ακολούθησα το "Βήμα 2" από τον οδηγό του Νίκου. Από εκεί και μετά δυστυχώς το κινητό είχε χάσει το logo της CyanogenMod και έμενε για πολύ ώρα με το logo του Galaxy χωρίς να boot-άρει. Έτσι λοιπόν θεώρησα πως πρέπει να κάνω το "Βήμα 6" και "Βήμα 7" από τον οδηγό του Νίκου. Στο wipe (data/factory reset + cache partition + dalvik cache) μου έβγαλε μήνυμα "unknown volume for path..." κλπ. Όπως καταλαβαίνετε, δεν μπορεί να δει ούτε το zip για να κάνω "install zip from sdcard" και έτσι έχω μείνει με το κινητό να προσπαθεί να κάνει boot. Σε ευχαριστώ για τον χρόνο σου και την απάντηση. Δεν είμαι σίγουρος σε ποια φάση αναφέρεσαι. Toν kernel που "ξανα-πέρασα" τον πέρασα μέσω odin. Προσπάθησα να κάνω πάντως και την δική σου εναλλακτική αλλά παίρνω μήνυμα "unknown volume for path [/cache/recovery/command]" Εν ολίγοις είμαστε στο ίδιο σημείο. Όχι, δεν πέρασα την 2.7.4. Πέρασα αυτή που πέρασα και χθες στο "Βήμα 2" του οδηγού του Νίκου που ήταν η "2.5.0". Το πρόβλημα δημιουργήθηκε όταν αυτόν τον kernel τον ξανά-πέρασα ενώ είχα περάσει κανονικότατα την JB. Αν έχετε κάποια ιδέα πως να ξανα-ζωντανέψω το κινητό θα σας είμαι ευγνώμων!
  9. Ομολογώ πως έκανα τεράστιο λάθος. Ενώ ακολούθησα κατά γράμμα τον οδηγό και χαιρόμουν (για λίγες ώρες όπως αποδείχθηκε) την JB στο SGS μου, παρατήρησα πως ενώ είχα περάσει το semaphore (του Σταύρου) μετά το install της JB ο kernel ήταν διαφορετικός. Έτσι αποφάσισα (aka λάθος επιλογή) να περάσω ξανά τον kernel. Από εκείνη την στιγμή το κινητό έχει το logo του Galaxy και απλά δεν κάνει boot. Μπήκα σε CWM για να κάνω ξανά την διαδικασία (wipe ... και install) αλλά δεν βλέπει το path για την sdcard. Υπάρχει τρόπος να το επαναφέρω; Στην περίπτωση που δεν έπρεπε να κάνω την ερώτηση εδώ ζητώ συγγνώμη.
  10. Ακριβώς! Πχ. είχα περάσει το Jorte (ακόμα και το Sudoku) και σιγά σιγά εμφανίζονταν στο menu. Χωρίς να κάνω εγώ επαναφορά. Το bluetooth δουλεύει σε handset αλλά εξακολουθεί να μην συνδεεται στο laptop.. Μάλλον αυτό είναι που λες.. Ok.. ευχαριστώ, δεν είχα ιδέα ότι ήταν εφικτό.
  11. Καλημέρα σε όλους! Αν είναι off topic ζητώ να δείξετε κατανόηση ένεκα του περασμένου της ώρας και απλά να διαγράψετε το post μου. Στο ζουμί τώρα. Μόλις έβαλα με επιτυχία την JB σύμφωνα με τις οδηγίες, τα διάφορα post (απελπισμένων και μη) και φυσικά χάρη της συνδρομής (μεράκι το λένε αυτοί) κάποιων ατόμων (συμπεριλαμβανομένου και "δικών μας" παιδιών). Οι εντυπώσεις μου; Φοβερές. Τρέχει ομαλότατα, κανένα πρόβλημα so far (knock wood όπως θα έλεγε και ένας φίλος στα ξένα). Το μόνο "χουνέρι" που μου έκανε είναι πως δεν μου συνδέθηκε με bluetooth στο laptop. Επειδή όπως είπα είναι περασμένη η ώρα θα το δοκιμάσω αύριο ξανά και ξανά (απλά δεν έχω το κουράγιο τώρα). Στην περίπτωση που πρόκειται για bug το ξανα-συζητάμε. Επίσης, ενώ έκανα full wipe (σύμφωνα με τον οδηγό) όταν πλέον είχα μπει στο JB άρχισε να προσθέτει τις εφαρμογές που είχα στο Gingerbread. Επίσης δεν έχω κουράγιο να ψάξω τώρα γιατί το έκανε. Η λογική (όση μου έχει μείνει αυτή την στιγμή) λέει πως δεν θα έπρεπε να το κάνει. Επαναλαμβάνω πως ακολούθησα πιστά τις οδηγίες. Αν ξέρει κάποιος να μου πει γιατί το έκανε αυτό θα ήταν ευχάριστο "αυριανό μεσημεριάτικο" δώρο. Κλείνω καληνυχτίζοντάς σας, στην περίπτωση που κάποιοι είναι διστακτικοί θα έλεγα "go for it lads, αξίζει" και θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Superuser για τον οδηγό του αλλά και τις απαντήσεις του προς εμένα.
  12. Καλημέρα σε όλους (ή μήπως καλησπέρα;;) Θα ήθελα να περάσω και εγώ με την σειρά μου από Gingerbread σε JB (πάντα βέβαια με την ασφάλεια του να διαβάζω ξανά και ξανά τους οδηγούς σας - και όσο κοινότυπο και αν είναι, εγώ με την σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω όλη την κοινότητα για τα posts/οδηγούς). Η ερώτησή μου έχει να κάνει με το εξής. Έχω την 2.3.4 gingerbread (build: XXJVP). Ποια έκδοση Semaphore είναι συμβατή με το δικό μου τηλέφωνο; Διάβασα και αυτά που λέει ο Superuser και δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη. Να υποθέσω πως αν βάλω οποιαδήποτε εκτός της 2.7.4 θα είμαι ok; Ευχαριστώ πολύ προκαταβολικά.
×
×
  • Create New...