Jump to content

sdarsi21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sdarsi21

  1. Έχεις δίκιο φίλε μου. Ίσως δεν το εξήγησα απλά. Αν φέρουμε σε αντιδιαστολή τις δύο προσφορές θα διαπιστώσουμε ότι οι κυπριακές προσφορές είναι με διαφορά καλύτερες. Κάποιος άλλος ενδεχομένως να έμπαινε σε μια διαδικασία να μην πληρώνει ελληνικό πάγιο και να διατηρεί το κυπριακή συσκευή με κάρτα με βάση αυτά τα δεδομένα. Αν δεις το επόμενο μήνυμά μου, θα διαπιστώσεις ότι με 24μηνο συμβόλαιο στην ελληνική Vodafone πληρώνεις 1600 περίπου σε δύο χρόνια και 580 σε κόστος συσκευής. Ή 2300 σε δύο χρόνια και 370 ευρώ σε κόστος συσκευής. Το συμπέρασμα που έβγαλα από αυτά τα δεδομένα είναι ότι στην Κύπρο μηδενίζουν ή έστω ελαχιστοποιούν το άμεσο κόστος της συσκευής. Μια τέτοια διαδικασία συμφέρει αν κάποιος δεν θέλει να μπει σε... διαδικασία φόρτωσης της πιστωτικής του κάρτας. Πάντως, σε καμία περίπτωση δεν λέω ότι δεν έχεις δίκιο. Ίσα ίσα, η σκέψη μου χρειάζεται ρύθμιση ώστε να προκύψει ένα πραγματικά συμφέρον σχέδιο. Σ' ευχαριστώ για την απάντηση.
  2. Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Ενδεικτικά κάποια στοιχεία για πρόγραμμα της Cyta Vodafone και της ελληνικής Vodafone. Πήρα για παράδειγμα το Samsung Galaxy 4 Note Πρόγραμμα RED 4 της Cyta 85 ευρω πάγιο, 0 ευρώ κόστος συσκευής ή 65 ευρώ πάγιο, 192 ευρώ κόστος συσκευής RED 1 Vodafone 65 ευρώ πάγιο, 583 ευρώ κόστος συσκευής RED 2 95 ευρώ πάγιο, 369 ευρώ κόστος συσκευής.
  3. Καλησπέρα παιδιά! Είμαι μόνιμος κάτοικος Ελλάδας, έχω μέτριο εισόδημα και θέλω να πάρω ένα καλό κινητό. Επειδή το ψάχνω αρκετά, διαπίστωσα ότι η Cyta - Vodafone (whatever) στην Κύπρο δίνει τσάμπα εξαιρετικά κινητά, με έναρξη συμβολαίου. Απ' ότι είδα κιολας στο e-shop της, υπάρχει η επιλογή για μη μόνιμους κατοίκους Κύπρου. Με δεδομένο πως κινητά των 500 και 600 ευρώ στην Ελλάδα τ' αγοράζεις με 400 ευρώ με έναρξη συμβολαίου, σκέφτηκα να ξεκινήσω συμβόλαιο στην Cyta - Vodafone της Κύπρου, να πληρώνω το πάγιο εκεί και να πληρώνω μια νέα σύνδεση εδώ στην Ελλάδα, γλιτώνοντας έτσι το 400άρι 500άρι της συσκευής. Και σας ερωτώ. Γίνεται τέτοιο κασκαντεριλίκι;! Μπορώ λέτε; Επιτρέπεται; Και το άλλο ερώτημα: Γιατί στην Κύπρο είναι τόσο φθηνές οι συσκευές σε σχέση πάντα με την Ελλάδα;! Σας ευχαριστώ!
  4. Καλησπέρα σύντροφοι. Πριν από δύο μήνες πήρα το κουκλάκι BB Torch 9800... Έχω πρόβλημα με το App World καθώς δεν μπαίνει ποτέ μέσω wifi. Δεν έχω τύχη ούτε μέσω φορέα (Vodafone), έχω κάνει σχετικές ανεπιτυχείς προσπάθειες. Γενικότερα όμως και τα google apps (Maps, mail etc) δεν δουλεύουν... Προσπάθησα μέσω pc, αλλά το site μας (σ.σ. το official της BB) είναι για τα θηρία. Δοκίμασα και με IE9 και με Mozilla και με Chrome! Τζίφος. Στην ουσία του 9800 παραμένει παρθένο με τα μοναδικά apps που δουλεύουν να είναι αυτά των social network... Καμία ιδέα;
×
×
  • Create New...