Jump to content

nueve

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nueve

  1. Γεια σας φίλοι, μια ερώτηση σχετικά με το TIPO DUAL: πως μπορώ να δω το συνολικό χρόνο κλήσεων για κάθε sim? Εξερχόμενες, εισερχόμενες, συνολικά? Έχω βρει μόνο το μετρητή sms αλλά όχι το μετρητή κλήσεων. Μήπως δεν έχει?
  2. Έκανα επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, αλλά δυστυχώς "χάθηκε" ο κωδικός ασφαλείας. Ούτε ο αρχικός 12345, αλλά και ούτε αυτός που του είχα βάλει εγώ, λειτουργεί. Δεν αναγνωρίζει κανέναν. Υπάρχει τρόπος επαναφοράς του κωδικού ασφαλείας? Επίσης, υπάρχει τρόπος να διαγραφούν διάφορες εφαρμογές και αρχεία από τη μνήμη τηλεφώνου? Έχει πολύ μικρή μνήμη και δεν μπορεί να δεχτεί ούτε sms αν δεν διαγραφούν τα προηγούμενα. Και να σκεφτεί κανείς πως στη μνήμη τηλεφώνου έχω μόνο τις επαφές μου και πάλι γεμίζει με 2-3 sms
  3. Θα μπορούσες να μας δώσεις μερικές πληροφορίες? Είναι ελληνικό το menu? Είναι ενεργές και οι δύο sim όπως δείχνει το video που έχει ανεβάσει ο φίλος ozon74? Έχει ελληνικό πληκτρολόγιο? Και οτιδήποτε άλλο μπορεί να βοηθήσει και να λύσει απορίες που έχουν διατυπωθεί από άλλους φίλους-μέλη....... :up::clap:
×
×
  • Create New...