Jump to content

kleftopoulo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kleftopoulo

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

kleftopoulo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα παιδιά, Αυτή τη φορά το πρόβλημά μου είναι η σύνδεση μέσω wi-fi στο Internet (στο σπίτι πάντα), την οποία έχει αρχίσει να τη χάνει πάααααρα πολύ συχνά! Αν ζητήσω ξεσύνδεση/επανασύνδεση, ή το κλείσω και το ξαναξεκινήσω, την βρίσκει ξανά. Μόνο πως κρατάει 10-15 λεπτά και μετά φτου κι απ'την αρχή. Συμβαίνει επίσης να μου λέει ότι είναι συνδεδεμένο αλλά στην ουσία δεν είναι αφού τίποτα δεν δουλεύει... Τί από τις παραμέτρους να'χω πειράξει? Αλλά πάλι, άν ήταν θέμα παραμέτρων δεν θα δούλευε σταθερά ή δεν θα δούλευε καθόλου? Να είναι θέμα εφαρμογής ή μνήμης? Να σημειωθεί ότι δεν έχω και πολύ χώρο ελεύθερο κι όσο για εφαρμογές βάζω βγάζω συνεχώς. Παίζω με Go Launcher Pro και όλα τα συναφή... Υπάρχει τρόπος να δω πότε έβαλα ποιά μήπως και σβήνοντας προς τα πίσω να βρω ποιά είναι που μου κάνει τη ζημιά? Λέτε?:wacko: Ευχαριστώ πολύ για τα φώτα σας!:rolleyes:
  2. super;-) έχω λοιπόν μια αλλαγή να κάνω και άρα να ελπίζω και σε κάτι... Σχετικά τώρα με την άλλη επιλογή που κατάλαβα λάθος χθες: "Ασύρματα Δίκτυα-Δίκτυα κινητής-Εταιρείες δικτύου-διαλέγω 'μη αυτόματη επιλογή' αυτή τη φορά, και τσεκάρω το 'δίκτυό μου 2G'" να την αφήσω στη "μη αυτόματη" ή στην "αυτόματη επιλογή" που ήταν πριν και δεν καλοδούλευε?
  3. -> Στη λειτουργία δικτύου βρίσκω 3 επιλογές: 'μόνο WCDMA', 'μόνο GSM', 'προτιμ. GSM/WCDMA'. Έχω διαλέξει την τελευταία εφόσον μου λέει να την 'προτιμήσω'! Τί απ' αυτά έχει να κάνει με 2G? ->'Εστειλα μήνυμα και στην SE και κάνει την 'πάπια' για το SEUS που τους ρωτώ γιατί δεν το προτείνουν γι αυτό το τηλέφωνο. Κουβέντα. Αντίθετα, μου προτείνουν να τους το στείλω για επισκευή... Ευχαριστώ και πάλι!
  4. Ευχαριστώ για την κατατοπιστική απάντηση! Ομολογώ είναι η πρώτη φορά που βλέπω το 2G/3G να αναφέρεται σ' αυτό το πρόβλημα. Για να το τσεκάρω, θα ήθελα να σιγουρευτώ ότι καταλαβαίνω σωστά πού να το αλλάξω: Ασύρματα Δίκτυα-Δίκτυα κινητής-Εταιρείες δικτύου-διαλέγω 'μη αυτόματη επιλογή' αυτή τη φορά, και τσεκάρω το 'δίκτυό μου 2G'. Σωστά? Αν δεν δουλέψει και μ' αυτό, θα δοκιμάσω και το SEUS το οποίο στο site της SE λέει ότι δεν υπάρχει για το μινι προ, αλλά βλέπω κυκλοφορεί στο φορουμ σας (ανεπίσημο?). Να ήξερα μόνο τί ρισκάρω... Ελπίζω όχι χειρότερα, τουλάχιστον για την ώρα μπορώ ακόμη ν'ακούω μουσική:lol: Καλή μέρα και χρόνια πολλά στους Νικολούς!
  5. Καλησπέρα στους χρήστες του μίνι προ με Αντροιντ 2.1 (αναρωτιέμαι, υπάρχουν κι άλλοι?). Όπως αναφέρω ήδη στον τίτλο το βασικό μου πρόβλημα, γιατί έχω κι άλλα, είναι ότι ώρες ώρες το πιάνει και δεν μπορώ να τηλεφωνήσω. Έχω σήμα (το χάνω κι αυτό πότε πότε αλλά αυτό είναι το λιγότερο κακό), χτυπάω ή διαλέγω νούμερο, κινητό ή σταθερό, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο: 'τέλος κλήσης' πριν ακόμη ακουστεί ο παραμικρός ήχος... Την ίδια στιγμή δεν μπορώ να στείλω ούτε μήνυμα. Η κάρτα είναι καινούργια κι αν κάνω τεστ με άλλο τηλέφωνο δουλεύει κανονικά. Ας σημειωθεί ότι συμβαίνει ώρες ώρες. Μπορεί δηλαδή μετά από λίγο να δουλεύει πάλι:wacko: Να προσθέσω κι άλλα? Μου'χει συμβεί να το ανακαλύψω στην τσέπη μου τελείως νεκρό και να πρέπει να βγάλω/βάλω την μπαταρία για να ξαναπάρει μπρος... Αν κάποιος έχει/είχε τα ίδια, θα με βοηθούσε να μάθω πως τα έλυσε. Ελπίζω όχι μόνο με αναβάθμιση και root :cry: Να'στε καλά!
  6. Ε λοιπόν εγώ θα το επέστραφα (mini pro, 2.1) και ξέρετε γιατί? μου' χει σπάσει τα νεύρα από τότε που διαπίστωσα ότι τα μηνύματα φτάνουν και φεύγουν με μεγάααααααααααααααλη δυσκολία! Το' χω πολύ καιρό και δεν μπορώ με σιγουριά να πω από πότε έχω αυτό το πρόβλημα με τα sms (sms go pro αν και δεν νομίζω πως φταίει αυτό). Ας σημειωθεί ότι ο γιός μου κι ένας φίλος του έχουν το ίδιο τηλέφωνο και παραπονιούνται κι αυτοί (μαθαίνω εκ των υστέρων). Έβαλα την κάρτα μου - για να το τσεκάρω λέει - στο παλιό μου τηλέφωνο κι εκεί δουλεύει χωρίς πρόβλημα το ηλίθιο! Θα με βοηθούσε πάντως η γνώμη σας πάνω σ' αυτό:mad:
  7. Villis, ευχαριστώ πολύ και για το καλωσόρισμα και για τις δύο απαντήσεις! Σύντομες και περιεκτικές! Ακολούθησα την συμβουλή σου, το ξαναεγκατέστησα το mixzing για πολλοστή φορά και δεν ξέρω πως γίνεται ... φαίνεται να δουλεύει. Το ξανάπιασα με το μαλακό φαίνεται αυτή τη φορά και με μεγαλύτερη σιγουριά και για την ώρα κάνει ό,τι του λέω. Θα δείξει και στην πράξη! Να'σαι καλά, θα κοιμηθώ καλύτερα απόψε:happy:
  8. Καλησπέρα, Σαν καινούργια στο φορουμ και πριν θεσω την ερώτησή μου θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την τέλεια εφαρμογή TuneIn Radio για να ακούς τους αγαπημένους σου ελληνικούς και όχι μόνο σταθμούς. Αν βέβαια δεν έχει ήδη αναφερθεί πιο πάνω... Και τώρα θα ήθελα τη βοήθειά σας για music player. Εκτός από poweramp, ξέρετε κάποιον free που να προσφέρει την ίδια ευκολία με τα ακουστικά? Δοκιμάζοντας τον trial, αυτό που με βόλεψε πιο πολύ, εκτός από το ότι αλλάζει το τραγούδι από το κουμπί των ακουστικών, είναι ότι με το που βάζεις/βγάζεις τα ακουστικά ξεκινάει ή σταματά το τραγούδι. Δεν είναι που είναι 'πανάκριβος', αντίθετα όλοι λένε ότι αξίζει τα λεφτά του, το θέμα είναι ότι δεν χρησιμοποιώ τίποτις άλλο απ'όλα τα φοβερά που υπόσχεται και κάνει:wacko: Και μια γενικότερη ερώτηση, τί γίνεται με τις εφαρμογές που αγοράζει κανείς όταν αλλάξει τηλέφωνο? :thanks:
  9. λαθος επιλογή
×
×
  • Create New...