Jump to content

fil81

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About fil81

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

fil81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οπως πάντα εξυπηρετικός,ευχαριστώ! Το μόνο που μένει ένας σωστός επαγγελματίας να το τοποθετήσει σωστά... Από θόρυβο πως τα πάει?...θα ακούγεται στο χώρο?
  2. Φίλε Σταρένιε θέλω την γνώμη σου για το Mitsubishi MSZ-GE35VA INVERTER. Εχω διαβάσει οτι το θεωρείς καλό και ποιοτικο μηχάνημα.Ο χώρος που προορίζεται να ζεστάνει είναι σαλόνι 20τμ και μακρόστενο διαδρομάκι του χολ.Πιστεύεις οτι θα με καλύψει για κυρίως θέρμανση? Επίσης διάβασα οτι το συγκεκριμένο είναι Ταυλάνδης κ όχι Ιαπωνίας...σημαίνει κάτι αυτό? Ευχαριστώ!
  3. Φίλε Starenie σ ευχαριστώ για την άμεση και κατατοπιστική απάντηση! Πιστεύεις οτι είναι σημαντικές οι διαφορές τους που αξίζουν αυτή τη διαφορά των 200 ευρώ? Ως γνώστης του είδους τι θα μου πρότεινες?
  4. Καλησπέρα παιδιά! Σκέφτομαι αγορά κλιματιστικού για να καλύψω σαλόνι και ένα μακρόστενο χολάκι.Απο μάρκα κλείνω προς toshiba που εκτοξεύει πιο μακριά τον αέρα,φυσικά inverter και bugdet 700-800. Toshiba RAS-B13SKVP-E/RAS-13SAVP-E ποιά η γνώνη σας? Πιο πάνω ανέφερε ο starenios οτι η σειρά 5 είναι καλύτερη απο την 6. Ποια είναι η σειρά 5 γιατί στο επίσημο site της toshiba αναφέρει μόνο κωδικούς.http://www.toshiba-aircon.gr/product/residential-el Ευχαριστώ!
  5. Μπορείς να μου πεις πως ενεργοποιείς/απενεργοποιείς τον αυτόματο έλεγχο για τις αναβαθμίσεις?
  6. Το κοίταξα την 2.3.3 έχω και απο ειδοποίηση για αναβάθμιση τζίφος.
  7. Καλημέρα! Μάλλον δεν έχει να κάνει με την αναβάθμιση παιδιά.Σε εμένα που δεν έχει έρθει ειδοποίηση αναβάθμισης μου το πετάει συνέχεια από χθες το βράδυ.
  8. Καλημέρα παιδιά και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες! Πείτε μου σας παρακαλώ 1) Σε εμας που δεν έχει έρθει ενημέρωση για αναβάθμιση τι γίνεται?μπορούμε να την κάνουμε χειροκίνητα?αν ναι πώς γίνεται? 2) Ρυθμίσεις αρχικής οθόνης δεν έχει το τηλέφωνο?Θέλω να βάλω wallpaper απο την γκαλερι στην κύρια οθόνη και μου την προσαρμόζει σε όλες.Εχουμε καμία λύση?
  9. Καλησπέρα! Θέλω να κάνω μια ερώτηση σαν νέος κάτοχος smartphone.Οταν τραβάω φωτογραφίες σε κάποιες μου δίνει τη δυνατότητα να εμφανίσω στο χάρτη το στίγμα που τραβήχτηκε(φωτο-ρυθμίσεις-εμφάνιση στο χάρτη).Σε κάποιες άλλες όμως δεν μου δίνει αυτή την δυνατότητα.Ξέρουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό??? Να σημειώσω ότι η ρύθμιση στην κάμερα "φωτογραφίες με γεωγραφική θέση(geotag) είναι ενεργοποιημένη. Ευχαριστώ προκαταβολικά!
×
×
  • Create New...