Jump to content

nikolis88

Members
  • Δημοσιεύσεις

    8
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nikolis88

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

nikolis88's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. καλημερα!! προσπαθω να περασω το ClockwordMod recovery με την αυτοματη επιλογη που γραφει ο οδηγος, μεσο του xrecovery αλλα δεν βρισκω την επιλογη flash zip from sd card οταν μπω στο xrecovery το αρχειο το εμφανιζει μονο εκει που γραφει choose custom zip from sdcard... υπαρχει καποια λυση η να προσπαθησω με τη χειροκινητη επιλογη??
  2. ευχαριστω για τ ενημερωση!!! εκαμα root και περασα το xrecovery, αλλα μπαινει μονο οταν ανοιξω το τηλ πατωντας το δεξι πληκτρο (βελακι πισω,οπως λεει ο οδηγος) χρειαζεται κατι αλλο οταν ανοιξει το τηλ να φαινεται στο μενου??? η ειναι ενταξει??
  3. ναι πολυ δουλεια, τωρα ψαχνω οδηγους για root εμενα εχει android 2.1 κανει ο οδηγος του 1.6??? α!! κ εκτος απο το android-sdk_r15-windows.zip και το exploid_x10mini.zip που γραφει οτι τα πηγαινω στο c:/ το κινητο χρειαζεται καμια αλλη εφαρμογη???
  4. ΦΙΛΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΕΙ ΠΡΑΜΑ,,, ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΩ, ΠΡΩΤΑ ΑΠ ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ROOT??? ΕΓΩ ΗΘΕΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΣΤΗΝ SD ΕΧΩ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΟ ΕΧΤ3 ΑΠΟ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ FORUM ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑ ΤΟ ΑΛΛΟ :!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:
  5. γεια σας ειμαι καινοιριος στ forum κ στo android, πηρα προχθεσ το χ10 μινι κ εχω μερικα θεματα, κατεβασα απο υπολογιστη το root explorer v2.12.2 apk το περασα στην καρτα κ εκανα εγκατασταση απο το astro file, ανοιγει κανονικα αλλα δεν εχει την επιλογη MOUNT R/W .... αμα μπορει να βοηθησει καποιος
×
×
  • Create New...