Jump to content

Giannoudos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Giannoudos

  1. οχι καινουριο ειναι ! το πηρα απο το pcmobile.gr! η εκδροση ap flex γραφει GAS_EMEA_USASPDRRTDACH_P038 KAI GAS_EMEA_USASPDRRTDACH_A025 Κ ΑΡΙΘΜΟΣ ΕΚΔΟΣΗΣ 6.5.1-167_SPU-15-M2-1-DE βοηθησαν καθολου αυτα? αν μπορειται να βοηθησεται να περασω το καινουριο update θα ειμαι ευγνωμον! -Ομάδα Διαχείρισης- Μην κάνεις συνεχόμενα posts. Χρησιμοποίησε την τροποποίηση αν θέλεις να διορθώσεις κάτι ή την πολλαπλή παράθεση αν θέλεις να απαντήσεις σε περισσότερα από ένα άτομα.
  2. Καλημερα παιδια! Ειμαι κ εγω κατοχος του Razr κ περιμενο τοσο καιρο το update αλλα συνεχεια μου λεει οτι "δεν υπαρχει διαθεσιμη ενημερωση για τη συσκευη. τρεχουσα εκδροση : 651.167.21.XT910.Retail.en.EU κ δεν ξερω τι να κανω... :( μηπως ειναι ευκολονα βοηθησει κανεις να κανω την αναβαθμιση? Ευχαριστω! :confused:
  3. επειδη τωρα μπηκα κ ειδα για το razr δλδ με λιγα λογια δεν εχει βγει ακομα η καινουρια αναβαθμιση?
  4. Γεια σε ολους.. εχω ενα προβλημα.εχω το motorola defy+ κ εχθες ξεκινησα να κανω εγκατασταση την 4.0.1 την ρομ αλλα δεν μπορω... μου βγαζει σφαλμα.. το εχω ροοταρι το κινητο αλλα τπτ μου βγαζει αυτο το μνμ e:failed to verify whole-file signature e:signature verification failed installation aborted) κ μου ακυρωνει την εγκατασταση...κ δεν ξερω τι να κανω.. αν μπορει κανεις να με βοηθησει θα ηταν πολυ ωραια! (υποψιν μετα απο την δοκιμη να την βαλω δεν μου μπαινει στο ιντερνετ κ δεν μπορω να ανοιξω τα μνμ μου πεταει σφαλμα...
×
×
  • Create New...