Jump to content

ilias26

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ilias26

  1. περασα το android 7 (nugat) στο beelink GT1 Ultimate , το οποιο εργοστασιακα φορουσε το android 6..Ολα δουλευουν κσνονικα το μονο που με χαλαει με το νεο λογισμικο ειναι οτι δεν υπαρχουν καθολου notification ουτε καν η μπαρα που εμφανιζεται στο κατω μερος της οθονης για screen shot , αυξηση/μειωση εντασης , εφαρμογες που τρεχουν στο παρασκηνιο, απενεργοποιηση συσκευης ..Υπαρχει τροπος να τα επαναφερω?
  2. Το άνοιξα μόνος μου το μηχάνημα ,ήταν όντως κουμπωτο ...Διαφέρει λιγάκι απ τις φωτό που έστειλες .. Τι ακριβώς πρέπει να γίνει πάνω στο τσιπακι που δείχνει η φωτό ?
  3. villasg-->δεν εχω ιδεα πως ανοιγει το BOX ουτε καν τις βιδες του δε ξερω που τις εχει..επισης τι ακριβως πρεπει να κανω όταν το ανοιξω και φτασω στη πλακετα...μπορεις να γινεις ποιος σαφης γιατι δεν είμαι πολύ εμπειρος με ηλεκτρονικα συστηματα
  4. Καλησπερα ..Αγορασα πριν μια εβδομαδα ενα android tv box και συγκεκριμενα το Beelink GT1 Ultimate 32gb Rom / 3gb Ram , λογοσμικο android 6 και επεξεργαστη Amlogic S912..(S/N:G912************) Εχει μπρικαρει τελειως υστερα απο συνδεση που το εκανα στο pc με το USB_Burning_Tool..Ενω αναβει κανονικα το λαμπακι ρευματος ,δε βγαζει καθολου εικονα στη τηλεοραση μεσω HDMI. Προσπαθησα να μπω σε recovery mode χρησιμοποιωντας μια καρφιτσα για να καω reset ,δυστηχως δεν κανει τπτ ..Μαυρη εικονα.. κατεβασα απ το site της beelink την τελευταια αναβαθμιση ,ουτε παλι τπτ.... Υστερα απο ερευνα στο internet το εχουν παθει κι αλλοι αλλα η διαδικασια ηταν πολυπλοκη και για προχωρημενους σε αυτα τα θεματα.. Μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του που να γνωριζει απο unbrick ....με ενα αναλυτικο οδηγο για να μαθαινου κι εμεις οι αρχαριοι? Αυτο ειναι το μηχανημα που εχω : http://www.bee-link.com/Beelink-MiniPC-TV-BOX-61-1.html Απο εδω κατεβασα το usb tools και τα firmware του box http://www.bee-link.com/Beelink-1331-1-1.html
  5. Καλημερα..Αγορασα πριν μια εβδομαδα ενα android tv box και συγκεκριμενα το Beelink GT1 Ultimate 32gb Rom / 3gb Ram και λογοσμικο android 6 και επεξεργαστη Amologic S912..(S/N:G912************) Εχει μπρικαρει τελειως υστερα απο συνδεση που το εκανα στο pc με το USB_Burning_Tool..Ενω αναβει κανονικα το λαμπακι ρευματος ,δε βγαζει καθολου εικονα στη τηλεοραση μεσω HDMI. Προσπαθησα να μπω σε recovery mode χρησιμοποιωντας μια καρφιτσα για να καω reset ,δυστηχως δεν κανει τπτ ..Μαυρη εικονα.. κατεβασα απ το site της beelink την τελευταια αναβαθμιση ,ουτε παλι τπτ.... Υστερα απο ερευνα στο internet το εχουν παθει κι αλλοι αλλα η διαδικασια ηταν πολυπλοκη και για προχωρημενους σε αυτα τα θεματα.. Μηπως μπορει να μου δωσει καποιος τα φωτα του που να γνωριζει απο unbrick ....με ενα αναλυτικο οδηγο για να μαθαινου κι εμεις οι αρχαριοι?
×
×
  • Create New...