Jump to content

yermasogia

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About yermasogia

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

yermasogia's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Γεια σου φίλε μου. Δεν γνωρίζω τίποτα για την ταμπλέτα. εγώ flytouch 3 superpad 3 έχω και είμαι πολυ ευχαριστημένος.. Συγγνώμη που θα το ξαναπώ,δεν σου πάω κόντρα, απλά δεν τα κατασκευάζουν αυτοί, απλά παραγγέλνουν και βάζουν το όνομα τους :) :p αν την πάρεις την ταμπλέτα πάντως να μου πεις πως τα πάει..πριν αγοράσεις κοίτα να βρεις κανένα custom ROOTED firmware να είσαι σίγουρος ότι έχει ελευθερία κινήσεων :)
  2. Γεια παιδιά. καταρχάς δν ανέβασα φώτο και πληροφορίες γιατι είμαι εκτός σπιτιού και νόμιζα θα είμαι πίσω το μεσημέρι αλλά δεν γύρισα..σήμερα το βράδυ η αύριο πρωί θα τα ανεβάσω.. Οσον αφορά εσένα Τάκη.. το αρκετά πως το εννοείς? Εγώ ένα mp4 που είχα crypto το έκανα φορματ και έχασε το ραδιόφωνο του και τα πάντα..λειτουργούσε μόνο σαν στικάκι πλεον!!! :blink::blink::blink::blink: Ένα μοντεμ που είχα ήταν ΟΤΙ ΝΑΝΑΙ.φτηνοκατασκευή. Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι φτιάχνουν αυτοί στην Ελλάδα τις συσκευές τους.. ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ FRANCHISE ξένων κατασκευαστών.. αφού ότι mp3/mp4 έχουν το βρήσκω σε κινέζικα site με άλλη μάρκα..αλλα μιλάμε ακριβώς ίδια.. κρατάνε και τον ίδιο αριθμό μοντέλου..πχ αν ένα λέγετε μαρκα "Μ'ΕΚΑΨΕΣ Κ819" ΘΑ ΤΟ ΒΡΕΙΣ ΣΑΝ "CRYPTO K819" Τώρα οκ δεν ξέρω μπορεί να τους αδικώ αλλα κόβω τον... :X αντίχειρα μου :X , ότι τα προιόντα τους είναι ΚΙΝΕΖΙΚΑ συνήθως φτηνά εώς πολυ φτηνά και κάνουν μια παραγγελεία με το δικό τους όνομα..
  3. Γεια σου φίλε. Έχω δουλεία τώρα το πρωί. Θα σου δώσω όσα μου ζήτησες το μεσμεράκι. 30 μέρες έχει εγγύηση για άμεση αντικατάσταση ή επιστροφή χρημάτων. αυτό το είχα ρωτήσει εγώ..μετά η εγγύηση των συσκευών είναι απο τους ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ;) Στη θεσσαλονίκη έχουν ένα γραφείο. Στο λονδίνο είναι τα κεντρικά τους..
  4. Γεια σου φίλε. Έχει 1ghz επεξεργαστή και 512 ram. Είχα βρει στο ιντερνετ ότι το firmware αυτού του ταμπλετ έχει κάποια προβλήματα.. όλοι έλεγαν όμως ότι το ταμπλετ τα σπαει! μόλις το αγόρασα άφησα comment αν μπορούν να μου αλλάξουν το firmware και να το κάνουν update με κάποια από τις νέες custom firmware εκδόσεις και μου απάντησαν αμέσως ότι θα το κάνουν.. οι εντυπώσεις μου είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ! καταρχας είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ! το touch screen με άφησε έκπληκτο..νόμιζα θα είναι όπως κάποια touch screen κινέζικα που αλλού πατάς και άλλο πράγμα ανοίγει χαχα. Το gps με βοήθησε να γυρίσω διάφορα μέρη στην ελλάδα ενω για την κύπρο υπάρχουν χάρτες έτοιμοι σπασμενοι και σπασμένο λογισμικό..επειδή με άφησε πολύ ευχαριστημένο τελικά αγόρασα το λογισμικο :) . Έχω βάλει επάνω application και βλέπω ταινίες με υπότιτλους! Το τάμπλετ αυτό είναι πάρα πολύ γρήγορο.. δοκίμασα tablets φίλων μου τα οποία είναι πολυ αργα.. η τιμή του είναι πολύ λογική.. τα έξοδα αποστολής πολύ λίγα.. Το καλό είναι ότι ήρθε αμέσως με custom firmware αφού το ζήτησα έτσι. μπορώ να δημιουργήσω adhoc δύκτια κλπ χάρη στο rooted firmware. Το angry birds δουλεύει πολύ καλά σε αντίθεση με πολλά άλλα tablets στα οποία δεν ανοίγει.. Επίσης με ρώτησαν αν ήθελα applications και είπα ναι και μου έστειλαν και ένα τεράστιο αρχείο με πάρα πολλά applications. Έχω εγκαταστήσει πάρα πολλά applications και όλα τρέχουν γρήγορα. To GPS είναι ΤΑΧΥΤΑΤΟ! Σε πολλά άλλα tablet ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΟ.. Το touch screen είναι τόσο καλό που δεν χρειάζεται να χρησιμοποιώ το ραβδάκι του tablet.. Μόλις έκανα την παραγγελεία μου ήρθε ένα email ότι με μεγάλες αγορές όπως η δική μου παίρνω δώρο είτε car mp3 είτε σπρέι πιπεριού.. εγώ διάλεξα car mp3.. και αυτο πολύ καλό.με έσωσε :) οπότε με έναν σπάρο,δύο τριγόνια α ξέχασα να πω ότι έχει και υποδοχή για sd αλλά και 2 ΚΑΝΟΝΙΚΕΣ ΘΥΡΕΣ USB και όχι μινι που χρειάζονται αντάπτορες.. :)
  5. Γεια σας παιδιά! Καλύτερα να προσέχετε από που αγοραζετε κάτι γιατί θα πρεπει να είστε σίγουροι ότι θα σας βοηθήσει ο πωλητής! Εγώ το πήρα από εδώ το tablet μου http://www.satchris.com/shop/index.php?route=product/product&path=65&product_id=56 και είμαι πολύ ευχαριστημένος γιατί τους έστειλα email να μου το κάνουν update με μία ROOTED έκδοση και μου το έκαναν και μου το έστειλαν.. ένας φίλος μου το πήρε απο κίνα και μόλις το έκανε update κόλλησε και έγινε Bricked και το πέταξε.. να προσέχετε μην την κάνετε καμιά ζημιά.. από το satchris.com μου έστειλαν και τα αρχεία σε περίπτωση που τα χρειαστώ..αν έχει κανείς ίδιο tablet με μένα μπορώ να του στείλω τα αρχεία που μου έστειλαν μαζί με τις οδηγίες! Όποιος θέλει ας στείλει pm..
×
×
  • Create New...