Jump to content

RedarT

Members
  • Δημοσιεύσεις

    9
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About RedarT

  • Ημ. Γέννησης 19/02/1981

RedarT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Εχουν ξεστοκαρει πολλα μαγαζια που ειχαν χαμηλες τιμες κ δεν εμφανιζονται στο σκρουτζ, λειπουν 10-12 σε σχεση με μια βδομαδα πριν το πασχα. Σε 1-2 βδομαδες το πολυ η τιμη θα ειναι κ παλι κατω απο 310 :shifty:
  2. Το ιδιο συμβαινει και σε μενα μονο που λεει για 58 εφαρμογες! Μαλλον βιαστηκαν να βγαλουν το update σε ics, θελει δουλεια ακομα!
  3. Απο κινητομ@νι@, υπαρχει τροπος να δω με το imei ή καποιο serial αν ειναι παραεισαγωγης? Ελληνικα ειχε και εχει κανονικοτατα παντως.. Με τις ασπρες οθονες δεν ειχα ποτε θεμα με την 2.3.4! Νομιζω οτι δεν εχει σχεση με ενημερωσεις γιατι σε καθε restart βγαζει το ιδιο και περιμενω να τελειωσει, δε πιστευω οτι ενημερωνει ολη την ωρα εφαρμογες!
  4. Εγω το εχω επισημο (ΟΤΑ) εδω και μια βδομαδα, πως γινεται να ισχυουν και τα 2? Υπαρχει περιπτωση η συσκευη μου να ειναι παραεισαγωγης? Επισης μου βγαζει αρκετες ασπρες οθονες και κανει boot. Οταν κανω restart βγαζει καθε φορα οτι το android αναβαθμιζεται και αρχιζει να μετραει ενημερωσεις απο το 0 εως το 58!! Σαν να εκανα καποιο update που δεν εχει γινει ομως! Νομιζω εχει αρκετα bug ακομη..
  5. Ειναι οι αναπαντητες, sms/mms, υπενθυμισεις, αφυπνισεις.. Το τσεκαρα και με τις αναπαντητες, 5 λεπτα περιπου αναβει και μετα σβηνει, ετσι κοιταζω το τηλ μετα απο ωρα και νομιζω οτι οτι τιποτα δεν συνεβει οσο δεν το ειχα μαζι μου αν δεν αναψω την οθονη! Υπαρχει κανενας τροπος να κανω το led να αναβει μεχρι να δω την ειδοποιηση? Ευχαριστω..
  6. Επισημη, αλλα μετα απο δοκιμες που εκανα τελικα αναβει στην αρχη, αλλα σβηνει μετα απο καποια ωρα.. Δεν θυμαμαι αν ηταν ετσι με την 2.3.4 γιατι δεν εχω πολυ καιρο το τηλ και μπορει να μην το ειχα προσεξει..
  7. Παιδια μολις παρατηρησα οτι μετα την αναβαθμιση σε ICS το LED ειδοποιησεων, δεν με ειδοποιει για ληφθεντα μηνυματα πλεον!
  8. Το εχω εγκαταστησει απο χθες, καπου χανει καπου κερδιζει σε σχση με το 2.3.4 που ειχα πριν. Ισχυει αυτο με τις ασπρες οθονες αλλα το παρατηρησα σε απεγκατασταση εφαρμογων, δε νομιζω οτι εχει να κανει με το ποσο βαρια ειναι η εφαρμογη. Εχει bug το sense 3.6 ακομη, ελπιζω να βγει συντομα update..
×
×
  • Create New...