Jump to content

palavi85

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About palavi85

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

palavi85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Καλησπέρα! Αντιμετωπίζω ενα προβληματάκι απο τότε που πήρα galaxy ace .. δεν κανει εγγραφή φωνης... προφανως εχω κανει κατι λαθος στις ρυθμισεις ασυνείδητα..μήπως μπορει καποιος να με βοηθήσει?? παταω το rec και δεν ανταποκρίνεται καν. δεν ξεκιναει δηλαδη ο χρονος να τρεχει και να κανει εγγραφη! ελπιζω να ξερει καποιος τι λαθος εχω κανει για να το φτιαξω! Ευχαριστω!!
  2. Καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω κατι σχετικα με τις επαφες του κινητου αυτου... εσβησα απο τις επαφες μια απο αυτες και ενω δεν εμφανιζεται πια στην αναζητηση επαφων εξακολουθει να εμφανιζεται στις επαφες οταν παω να κανω δημιουργια sms... στον παραληπτη δηλαδη πως μπορει να γινει να διαγραψω την επαφη εντελως απο την συσκευη?? και να μην υπαρχει σε κανενα σημειο? ευχαριστω!
  3. αυτο εκανα ...αλλα δεν μου το βρισκει το bluetooth στην σαρωση και φανταστηκα πως κανω κατι λαθος..
  4. καλησπερα! εχω ενα handsfree- bluetooth sony ericson που στο προηγουμενο samsyng κινητο μου δουλευε...μπορω να το συνδεσω και με το galaxy ace??? και αν ναι..πως??
  5. παιδια καλησπερα, μολις χθες πηρα το ace αλλα αντιμετωπιζω προβληματα χειρισμου...περα απο το οτι ειναι η 1η μου επαφη με smartphone εχω θεμα με τισ βασικες ρυθμισεις... ας μου πει καποιος πως βαζω ηχο κλησης το mp3 απο την καρτα μνημης...γιατι μεχρι στιγμης στις ρυθμισεις των ηχων κλησης μου εμφανιζει ως διαθεσιμα μονο τα ringtones της συσκευης.... please help!!!! κι ερχονται κι αλλες αποριες...πιο σοβαρες :p ευχαριστω
  6. παιδια καλημερα! χθες πηρα το καταπληκτικο samsung galaxy ace αλλα επειδη ειναι η πρωτη μου επαφη με smartphone τα εχω λιγο χαμενα... για να αρχισουμε απο τα βασικα.. δεν καταλαβαινω τιποτα απο ολα οσα λετε στο forum για το λειτουργικο κλπ..καθοτι ασχετη... αυτο που προσπαθησα εχθες μολισ το πηρα στα χεια μου.. ηταν να κανω τισ αρχικες - βασικες ρυθμισεις και χαθηκα ηδη.. εβαλα την καρτα μνημης οπου ειχα περασμενα καποια κομματια αλλα δεν καταφερα να τα βαλω για ηχο κλησης, στην συγκεκριμενη ρυθμιση μου εμφανιζει μονο τα ringtones της συσκευης. πως μπορω να βαλω τα mp3 τα δικα μου? και..υπαρχει τροπος να μου βγαζει τις επαφες μου ολοκληρες? γιατι τωρα ειναι ολες μισες.. Ευχαριστω
×
×
  • Create New...