Jump to content

gaig

Members
  • Δημοσιεύσεις

    44
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gaig

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

gaig's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Περιεργο.. κατεβασα το phone info samsung και λεει οτι εχω το μοντελο Α800F με τον exynos. Συμφωνα με ολα τα sites που βρηκα πληροφοριες το Α800F εχει snapdragon και το Α800Υ exynos. Ειναι δυνατον να διαβαζει αλλα αντι αλλων η εφαρμογη αυτη? Δε θα εχω προβλημα αν πχ εγω εχω το Α800F και στην ευρωπη ερθει το Α800Υ? (τον διαβασα ολο τον οδηγο, δεν εχει αλλαξει και πολυ απο τοτε που το ειχα κανει με SGS2)
  2. Ευχαριστω για την απαντηση Αν δεν κανω λαθος, δεν εχει ερθει ευρωπη. Αρα δεν παιζει να βρω ευρωπαικη ρομ ακομη, σωστα? Που τη βρισκω οταν βγει? Τα βγαζει η samsung στο site της στο support? Ή σε κανενα xda-developers? Για να το βαλω μονος μου η διαδικασια θελει root?
  3. Καλησπερα στην παρεα. Πηρα ενα Α8 στον father γιατι παλαιοτερα που του ειχα παρει ενα ΝΟΤΕ ακομη πινει νερο στο ονομα του! :lol: Επειδη ομως ειναι ασιατικο, δεν εχει ελληνικα και δυστυχως το ανακαλυψα αργουτσικα (θεωρουσα οτι εχει ολες τις γλωσσες οπως τα γιωτοφωνα) Ο father δε θα την πολυπαλεψει με τα εγγλεζικα οποτε ψαχνω να δω τί θα κανω για να μη μου το φορτωσει εμενα! :cry: Υπαρχει περιπτωση στην ελλαδα να το παω σε καποια samsung και να μου περασουν ελληνικο firmware? Τα κανουν/ξερουν πώς γινονται αυτα ή θα αρχισουν τα "ααα δεν ξερω κυριε" και "πρεπει να ρωτησουμε στα κεντρικα" κτλ Οποιαδηποτε υποδειξη ευπροσδεκτη :thanks:
  4. gaig

    iPhone 5S

    +1000000 ε 10000 προσπαθειες ειναι αυτες.. σιγα το πραμα (για να τρολαρουμε και λιγο)
  5. gaig

    iPhone 5S

    σε αυχαριστω για την απαντηση ισως τοτε η λυση ειναι να αρχισω να τα ξηλωνω ολα! χεχε ειχα παντως την εντυπωση οτι ειχα δει παλιοτερα να μπορεις να επιλεξεις (τικαρεις) ποιες εφαρμογες να γινουν backed up και ποιες οχι..
  6. gaig

    iPhone 5S

    γεαι σας παιδες.. το περιμενω απο μερα σε μερα απο iphone 5 σε iphone 5S πώς μπορω να κανω backup μονο τα μυνηματα μου και το whatsapp? (και οτιδηποτε αλλο setup as new)
  7. ωπ, ναι! τωρα το βρηκα! ρε..εχει απειρες ρυθμισεις! χαχα
  8. βρηκα ενα παλιο ι9100 στην αποθηκη και ειπα να παιξω λιγο. Φοβερη δουλεια, μου πηρε ωρες να χαζεψω ολες τις επιλογες! Και απο ο,τι βλεπω εχει ετοιμο περασμενο τον semaphore kernel! Μπραβο!! Ελληνικα εχει ή μπα..?
  9. αυτο εδω εννοεις? http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=336629
  10. του περναω μια ρομ, πχ αυτη εδω? ή υπαρχει προβλημα που λεει france? http://www.sammobile.com/firmware/?page=8&view=8297 η ρομ ηταν ταχυτατη σε σχεση με πολλες αλλες και σταθερη. Ιδιαιτερα για την σταθεροτητα δεν την αλλαξα γιατι λογω δουλειας δεν μπορω να ρισκαρω να μεινω χωρις τηλ ουτε μερα!
  11. καλησπερα σε ολους και χρονια πολλα! μετα απο εναν χρονο με pulse rom 1.5 (2.3.6) που μας εβγαλε ασπροπροσωπους, ηρθε η ωρα να παροπλιστει ο γαλαξιας και να μεταβει στον father. Επειδη τα θελει ολα εργοστασιακα -αλλιως θα μου το φερει κολαρο, θελω να περασω την μαμισια πρωτου του το δωσω. Πρεπει να κανω κατι παραπανω απο το unroot? (οπως λεει εδω: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=308676 ) Και πως περναω την μαμισια αφου δε θα υπαρχει το cwm πια? Ευχαριστω και συγχαρητηρια για την προσπαθεια! Ενας χρονος ειναι αυτος..
  12. Αυτο το αλλαξα απο το πρωτο κιολας boot και μαλιστα σε COS, αλλιως υποθετω οτι δε θα επαιζε το 3G internet! Τωρα μπορω να πω με βεβαιοτητα οτι δε θα ξαναβαλω ποτε χερι στο κινητο του!! :!: Παρατηρησα μαλιστα οτι σε σχεση με το δικο μου SGS2 με κρισκελο, το GPS του κλειδωνει πολυ πιο γρηγορα και κυριως πιο σταθερα απο το δικο μου, οποτε εγω εχω δουλεια ακομη..
  13. Τελος καλο παιδια. Τελικα δεν μπορεσα να ανακαλυψω τι εφταιγε για τα προβληματα που μου εβγαζε, αλλα οφειλω να παραδεχθω οτι ειχατε δικιο πως για το SGS η στοκ ρομ θα ηταν μια χαρα. Επισης νομιζω οτι η JVU ειναι η καλυτερη επιλογη μιας και εχει ετοιμα τα ελληνικα. Παω τωρα slowly slowly να το αφησω διπλα στο κομοδινο του γιατι αμα αυριο δεν ειχε κινητο θα με ξεχεζε! :X
  14. Μετα απο παρα πολλες αποτυχημενες δοκιμες επαιξε:D. Μονο ενα πραγμα αλλαξα: Σκεφτηκα μηπως επαιζε ρολο που το αποθηκευα στο desktop και ετσι υπηρχε στο path και κενο και ελληνικα (βλεπετε pc και κινητο του father) οποτε το εβαλα κατευθειαν στο C. Ισως και να ηταν τυχαια βεβαια, δεν ξερω. Παντως, η JVU εκανε συνεχεια fail ενω οι παλαιοτερες (2.3.3 και οι δυο) περνουσαν με επιτυχια. Επισης το κινητο φαινεται να παιζει σωστα τωρα, χωρις καποιο εμφανες προβλημα περα απο μια αργοπορια. Οποτε λεω να περασω και το semaphore. Mια διευκρινιση μονο για τη διαδικασια: Κατεβαζω το semaphore1.8.2 (το bm.tar ή το σκετο tar?), βαζω το κινητο σε download mode, ανοιγω odin και μετα πώς το περναω? Πρεπει να κανω untar το zimage? Kαι στο odin σε ποιο πεδιο πρεπει να μπει? Στο PDA? Επισης, ολοι οι semaphore ειναι για JVT, θα παιξουν σε JVU?
  15. πωωω, σε ευχαριστω φιλε, αλλα δεν εχει μεινει μαναλι! το pit με repartition κανει παντα fail, βαζοντας την JVU (2.3.5) παλι κανει fail απο την αρχη. Δοκιμασα την I9000XWJVN (2.3.3) και περασε κανονικα, αλλα δεν εχειελληνικα. Πηγα βα βαλω παλι την JVU->fail (την οποια ξανακατεβασα) Τωρα εβαλα και επαιξε η I9000XWJVI. Εντυπωση μου κανει πως δεν παιζει το 3G internet! (το οποιο επαιζε αυτοματα με ολες τις darky που δοκιμασα) Μου φαινεται πως απλα θα κρατησω οποια κατσει καλα, καποιο προβλημα υπαρχει και δεν παιζει καλα. Ε
×
×
  • Create New...