Jump to content

teohunter

Members
  • Δημοσιεύσεις

    33
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by teohunter

  1. Απορω πως το πηρες!!!Δεν διαβασες οτι ζυγιζει 468gr!!!Κοιτα τι εγραψαν.Το κινητο το εχει το βαρος του σε σχεση με αλλα κινητα και ειναι γυρω στα 225gr.
  2. Σε ευχαριστω φιλε!!Καπου το πηρε το ματι μου και αυτο το κολπο που λες αλλα ματαια αρνειται να κανει scan και να βρει port!!!Αυτο που πιστευω ειναι κατι πρεπει να παιζει με τον driver.Πως να βρει port αν δε το βλεπει!!!Θα ξαναπροσπαθησω παλι και θα ενημερωσω!!
  3. Το πηρα τελικα αποφαση και αποφασισα να το κανω lolipop μεσω του σαιτ της doogee.Προχωρας την διαδικασια και κολλας στο scan ports!!!Σε καποια σαιτ αυτο εχει αναφερθει και παγωνει το ολο θεμα εκει.Μηπως κανεις εχει καταφερει κατι παραπανω???Πρεπει να υπαρχει κατι λαθος στις οδηγιες.Ειδαλως θα περιμενω μεχρι το καλοκαιρι για νεα προσπαθεια!!!
  4. Σωστη και αυτη η παρατηρηση φιλε ας περιμενουμε να δουμε αν καποιος εχει γινει lolipop και θα πραξουμε αναλογως.Ειδαλως ο τολμων νικα!!!!!!!!!!
  5. Μαλιστα καταλαβα σε ευχαριστω φιλε μου!!!Εχει κανεις προχωρησει στην αναβαθμιση εδω στο σαιτ??Ας μας αναφερει τα αποτελεσματα!!
  6. Γεια σας παιδια.Και τωρα για να κανουμε την αναβαθμιση σε 5.0 lolipop παμε στο σαιτ κανουμε download το zip αρχειο και αν κολλησει καπου,κανεις λαθος παπαλα το κινητο η θα μπορει να γινει η αναβαθμιση πηγαινοντας στις ρυθμισεις -σχετικα με το τηλεφωνο-ενημερωσεις συστηματος αυτοματα??Οι ενημερωσεις συστηματος δεν δινουν ακομα καμμια ενημερωση.Θα περιμενω μερικες μερες και βλεπουμε γιατι με τον χειροκινητο τροπο η εταιρεια λεει δεν αναλαμβανει καμμια ευθυνη!!!!
  7. Γεια σας παιδια εχω και εγω το κινητο αυτο εδω και λιγες μερες.Πιστευω οτι αξιζε η αναμονη.Ειναι δικαρτο και αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν μπορει να υπαρχει αλλος ηχος κλησης για την σιμ 1 και διαφορετικος για την σιμ2 και πως γινετασι αυτο????Σε ενα samsung duos που ειχα αυτο γινοταν σε αυτο μαλλον δεν!!!!
  8. Αυτη τη φορα θα το κερδισω!!!!Καλη μας επιτυχια!!!
×
×
  • Create New...