Jump to content

Billyboba

Members
  • Δημοσιεύσεις

    18
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Billyboba

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Billyboba's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Mετα απο root εχω το εξης προβλημα, εγκαθηστω καποια custom rom και αφου την εχει δεχθει κανονικα η συσκευη, με το που κανει boot και μπενει στην οθονη αναμονης, κανει κατευθειαν reboot. Να σημειωσω οτι δοκιμασα τρεις roms και κανει με ολες το ιδιο πραγμα. Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο;
  2. υπαρχει τροπος να μην κανει reboot οταν κραταμε πατιμενο το power button? η εστω να μπει σε αλλο κουμπι η εντολη, vol up /down???? μου κανει reboot συνεχεια ενω το εχω στην τσεπη γιατι με καποιον τροπο πιεζεται. Να σημειωσω οτι εχει γινει root στη συσκευη.
  3. Billyboba

    Sony Xperia S

    παιδια υπαρχει κανας οδηγος για unroot γιατι θελω να το πουλησω...
  4. Billyboba

    Sony Xperia S

    γιατι εγινε διαγραφη της δημοσιευσης μου;
  5. Billyboba

    Sony Xperia S

    ευχαριστω φιλε.
  6. Billyboba

    Sony Xperia S

    παιδες καλησπερα, για root που μπορω να ενημερωθω;
  7. παίδες έκανα full wipe, πέρασα την μαμά έκδοση 2.3.5 και δεν βρίσκω πουθενά να βάλω ελληνικά είτε σαν γλώσσα γραφής είτε σαν κύρια γλώσσα... έχετε καμία ιδέα τι πρέπει να κάνω?
  8. το desense εχει θεμα με το application του facebook ή με το soundhound? η μονο σ'εμενα το κανει?
  9. χθες καθως γυρισα σπιτι μετα απο νυχτερινη εξοδο, ανοιγω το wifi απο το κινητο και παρατηρω οτι δεν μπορουσε να συνδεθει στο ιντερνετ (ενω απ το laptop ειχα κανονικα ιντερνετ). Χωρις να ασχοληθω και πολυ αποφασισα να το κανω επανεκκινηση και μια που κλεινει και μια που ανοιγει και μενει κολλημενο στην ασπρη οθονη που γραφει htc (ενημερωτικα: το τηλεφωνο δουλευε με leedroid εδω και 4-5 μερες). Αφου εκανα κανα-δυο προσπαθειες ανοιξε-κλεισε-βγαλε-μπαταρια-ξανανοιξε και παρατηρω οτι δεν μπορει να bootαρει, το συνδεω στο λαπτοπ και βλεπω οτι για καλη μου τυχη το αναγνωριζει κανονικα, παρολο που δεν εχει bootαρει! ανοιγω κατευθειαν το UMT και δινω εντολη για restart σε recovery mode. Στην καρτα μνημης ειχα αποθηκευμενη την 1.32 απο το downgrade που εκανα τις προαλλες, το οποιο και περασα χωρις δευτερη σκεψη και καταφερε και εκανε boot κανονικα. Οταν μπηκε λοιπον η μαμα 1.32 και ανοιξε κανονικα, και ενω ειχε περασει η ωρα (ηθελα να το τελειωνω γιατι επρεπε να ξυπνησω νωρις για δουλεια), στα καλα καθουμενα ενω εκανα τις πρωτες ρυθμησεις τις συσκευης κανει επαννεκινηση μονο του! ξανανοιγει και παω να το συνδεσω με το wifi, βρισκω το rooterακι και την ωρα που πληκτρολογουσα τον κωδικο για να συνδεθει ξανακανει επανεκκηνηση μονο του!!! τρελαθηκα.. ξανανοιγει το δουλευω λιγο, και βλεπω οτι δεν το ξανακανει, περναω και το desense με την ευκαιρια και απο εκεινη την ωρα δεν μου εχει κανει κανα περιεργο, χωρις να το εχω ζορισει ιδιεταιρα. Για πειτε λοιπον καμια αποψη για το ολο θεμα... :worry:
  10. δλδ οποτε θελω να περασω κατι θα μπενω απο recovery?
  11. ολα οκ παιδια, εκανα downgrade με το προγραμματακι που μου προτεινε ο elthis (ευχαριστω πολυ :happy:) και μετα εβαλα το leedroid Το προβλημα που αντιμετοπιζω τωρα, ειναι οτι δεν μπορω να συνδεσω το τηλεφωνο σαν μοναδα δισκου! ακομα και σαν προεπιλογη το εβαλα αλλα τπτ... (φορτιζει κανονικα ομως...) τι μπορει να φταιει?
  12. παιδια το λινκ με το αρχειο Downgrade_v2.zip δεν δουλευει, απο που αλλου μπορω να το βρω? και απο που κατεβαζω τη stock 1.32 PD98IMG.zip??
  13. καλησπερα, θελω να κανω root το τηλεφωνο μου, εχω την τελευταια αναβαθμηση που εχει βγει. Προς το παρον οι αποριες μου ειναι οι εξης.. αν εχω καταλαβει καλα θα πρεπει αρχηκα να κανω downgrade ετσι δεν ειναι? μετα το downgrade η εκδοση που θα περασω υποστηριζει ελληνικα?
×
×
  • Create New...