Jump to content

Shortneck

Members
  • Δημοσιεύσεις

    32
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Shortneck

  1. Καλημέρα και χρόνια πολλά! Για όποιον ενδιαφέρεται το e-shop έχει προσφορά την original samsung flip case θήκη σε άσπρο χρώμα εδώ: SAMSUNG FLIP CASE LEATHER EF-WN910FT FOR GALAXY NOTE 4 N910 CLASSIC WHITE
  2. Ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω κάτι επιλεγμένο στην προσβασιμότητα. Πολύ φοβάμαι ότι πρέπει να ξανακάνω factory reset και να δοκιμάσω μία-μία τις εφαρμογές...
  3. Ξαφνικά (!) σταμάτησε να λειτουργεί το air command. Ούτε αφαιρώντας το πενάκι βγαίνει το μενού, ούτε πατώντας το κουμπί στο πενάκι κοντά στην οθόνη. Εννοείται πως είναι ενεργοποιημένες οι σχετικές επιλογές στα settings. Δοκίμασα απενεργοποίηση, ενεργοποίηση, restart... χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά προχώρησα σε backup / factory reset και λύθηκε το πρόβλημα! Το air command εμφανίστηκε πάλι κανονικά μόλις αφαιρούσα το πενάκι ή όποτε πατούσα το κουμπί. Δυστυχώς όμως έμεινε μαζί μου μόνο 1 εβδομάδα και τώρα αρνείται πάλι να ξαναεμφανιστεί! Εννοείται πως είναι ενεργοποιημένες οι σχετικές επιλογές στα settings, δηλαδή: - στο controls/s pen έχω επιλέξει να βγαίνει το air command όταν αφαιρείται το πενάκι από την θήκη (Detachment options: Air command) - το controls/Air command είναι ενεργό Έχετε κάποια ιδέα τι μπορεί να φταίει; Κάποια εφαρμογή ίσως; Το κινητό είναι ολλανδικο, χωρίς root, με μαμά Android – 5.0 Lollipop.
  4. Την πρόλαβα στην χαμηλή τιμή 39,9 που την είχε για λίγο το e-shop.
  5. Διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου για την χωρητικότητα γιατί ακόμα είναι νωρίς να πω αν όντως είναι 10.000mA. Πάντως όταν έφτασε το pad ήταν σχεδόν άδειο και πήρε όλη τη νύχτα να γεμίσει πλήρως (ανάβουν όλα τα leds). Μετά έκανα μια δοκιμαστική φόρτιση του κινητού από 50% σε 100% και ακόμα είναι όλα τα leds αναμμένα. Το pad δεν ζεστάθηκε ιδιαίτερα. Θα δείξει. Το καλό είναι ότι όταν φορτίσει το κινητό μετά από λίγο σβήνει μόνο του το pad για να μην αδειάζει. Επίσης στις οδηγίες γράφει να μην φορτίζεις το κινητό ενώ φορτίζεις το pad αλλά κάποιος συμφορουμίτης που έχει το ίδιο έχει πει ότι το κάνει χωρίς πρόβλημα.
  6. Εγώ έχω βάλει την original s-view wireless (την πήρα από e-shop σε τιμή ευκαιρία) με αποτέλεσμα να μην χρειάζεται να προσθέσω wireless receiver. Προχθές μου έφτασε αυτό: http://www.ebay.com/itm/141047804367?var=440167032709&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649 Για 1 μέρα που το έχω δοκιμάσει φαίνεται ότι δουλεύει μια χαρά.
  7. Χθες την παρέλαβα και εγώ από e-shop. Αν και άργησε λιγάκι είναι πράγματι πολύ όμορφη θήκη και σε πολύ καλή τιμή. Περιμένω και τα wireless charging pads από ebay για να δοκιμάσω την ασύρματη φόρτιση. Επειδή το θέμα της τοποθέτησης στην βάση αυτοκινήτου με έχει απασχολήσει και εμένα, σκέφτομαι να έχω μόνιμα στο αυτοκίνητο το καπάκι του κινητού και να το βάζω αντί της θήκης όποτε χρειάζομαι navigation. Πιστεύω πως το δίπλωμα της θήκης θα προκαλέσει φθορές σε αυτήν. Τα μαγνητάκια της spigen αποσκοπούν στο να συγκρατούν την θήκη κλειστή.
  8. Το Sony SBH52 το έχω και δεν έχει ασυμβατότητα. Είμαι πολύ ευχαριστημένος.
  9. Από ότι βλέπω η ασύρματη φόρτιση ενδιέφερε και άλλους τελικά! Ευχαριστώ όλους όσους μοιράστηκαν τις εμπειρίες τους και ιδιαίτερα τον BlueChris και τον achillesgk καθώς ακολούθησα τις προτάσεις τους και πήρα το Qi Wireless Charger PAD +10000mAh Battery και το Wireless Qi Power Charger Charging Adapter Nexus 4 Lumia 920 Galaxy S3 S4 NoteII. Τώρα θα πρέπει να περιμένωωωωωωωωωω... Έχω ήδη παραγγείλει την S-VIEW WIRELESS CHARGING COVER και μου είπαν ότι θα την έχω το πολύ μέχρι τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Φίλε BlueChris, επειδή την έχεις ήδη, είναι η αυθεντική της Samsung, σωστά; Έχεις προσέξει προβλήματα με το nfc όταν την φοράς?
  10. Επειδή μου αρέσει η ιδέα της ασύρματης φόρτισης για το Note 3, ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποιος από εδώ σχετική εμπειρία να μοιραστεί (π.χ. φορτιστές, χρόνος φόρτισης, καταπόνηση μπαταρίας, κλπ). Ευχαριστώ και καλή χρονιά σε όλους!
  11. Αντίστοιχο site με το skroutz είναι και το bestprice.gr Σε αυτό υπάρχει κατάστημα που δίνει το Note 3 καινούριο στα 509!!!
  12. Καλύτερο smartphone: Samsung Galaxy Note 3 Καλύτερο tablet: Samsung Galaxy Note P6050 2014 Edition
×
×
  • Create New...