Jump to content

athanasiosm

Members
  • Δημοσιεύσεις

    540
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by athanasiosm

  1. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    https://itechnews.gr/2022/02/mt2-smart-watch-deite-to-na-metraei-sosta/ Πωλείται το παραπάνω smartwatch. Αγοράστηκε πριν 5 ημέρες από Ali express 26€. Το δινω στα 15€. Δίνεται λόγω του ότι μου έκαναν δώρο ένα ακριβότερο. Κουτί φορτιστής. Το φόρεσα μόνο 5 ημέρες. Περιοχή Γλυφάδα.

    15 €

    Athens - GR

  2. Καλησπερα σε ολους. Ενα ερωτημα εχω αν μπορει καποιος να με βοηθησει: Στην εφαρμογη τα αρχεια μου επειδη αλλαξα συσκευη απο 10plus σε 10plus παλι δεν ειχα παρει back up οτι αποθηκευμενα αρχεια ειχα μεσα,μηπως αχουν αποθηκευτει καπου αυτα που δεν γνωριζω?(οι σημειωσεις που ειχα βρεθηκαν καπου τα αρχεια δεν μπορω να βρω αν εχουν διασωθει καπου) Ευχαριστω παιδια.
  3. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε άριστη κατάσταση. Με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα(μύτες από πενάκι, φορτιστής και ακουστικά.Το κινητό είναι 2 χρόνων,Ελληνικό αγορασμένο από Πλαίσιο. Βρίσκομαι Αθήνα.

    420 €

    - GR

  4. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Σε άριστη κατάσταση. Με το κουτί του και όλα τα παρελκόμενα(μύτες από πενάκι, φορτιστής και ακουστικά.Το κινητό είναι 2 χρόνων,Ελληνικό αγορασμένο από Πλαίσιο. Βρίσκομαι Αθήνα.

    450 €

    ΑΘΗΝΑ - GR

  5. Η αγγελία έχει ολοκληρωθεί

    • Πώληση
    • Καινούριο
    Xiaomi redmi note 10s,6/128 γκρί.ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟ από Public μόνο 220€!!! Τιμή πώλησης στο Public 270€. Το κινητό θα το ξεσφραγίσεται εσείς.

    220 €

    ΑΘΗΝΑ

  6. Καλησπερα. Εχει καποιος χρησιμοποιησει μεμβρανη για την προστασια της πλατης του κινητου αντι για θηκη? Υπαρχει καποιο καταστημα στην Ελλαδα που να εχει? Ενα στην Αγγλια που ειναι δεν θυμαμαι το link μηπως τοχει καποιος προχειρο εκτος απο το dbrand?
  7. Καλησπερα σε ολους. Υπαρχει καποια εφαρμογη προσφατη που να επιτρεπει ηχογραφηση κλησεων που να μην δεσμευεται απο τυχον απαγορευσεις απο την Google? Δοκιμασα καμμια δεκαρια αλλα δεν δουλευουν.
  8. Εκεί ναι το έχω δει. Ευχαριστώ
  9. Ερωτω αν γίνεται χωρίς κόστος επειδή είναι στην εγγύηση κι αν υπάρχει κάποια δικαιολογία να πούμε για δωρεάν αντικατάσταση
  10. Καλημέρα. Υπάρχει τρόπος να πάμε το κινητό λίγο πριν το τέλος της εγγύησης να αλλάξουμε μπαταρία την στιγμη που δεν εχει κάποιο πρόβλημα;
  11. Καλημέρα. Μια ερώτηση παρακαλώ. Σας δείχνει σε κάποιο σημείο της οθόνης τον παροχο της κινητής που χρησιμοποιείται;Ειναι εμφανές σε κάποιο σημείο όπως φαίνεται μπαταρία,σήμα κλπ. Αν ναι είναι κάπου στις ρυθμίσεις γιατι δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ.
  12. Φιλε μου γεια σου.Επειδη ειδα εκανες μια αναλυτικη περιγραφη για προστασια θα ηθελα να σου κανω 2-3 ερωτησεις σχετικες μην τυχον μπορεις να με βοηθησεις. Λοιπον...βασικα εγω επιθυμω να εχω το κινητο χωρις θηκη,χωρις προστασια εμπρος και πισω.Μηπως ξερεις αν χωρις τιποτα πισω γραντζουνιεται η φωτογραφικη μηχανη η δεν εχει προβλημα. Επισης κατι σε αυτοκολλητο για πισω μονο, οχι temperred glass αλλα την μεμβρανη σε πλαστικο υπαρχει κατι στην Ελλαδα κυριως?
  13. Μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος. Κλείδωμα οθόνης θέλω κ έχω την επιλογή καμμία κ ξεκλείδωμα αυτής με διπλό χτύπημα στην οθόνη. Αυτό που θέλω έχει σχέση με το πλαϊνό κουμπί. Θέλω αν γίνεται όταν πατιεται να μην ξεκλειδώνει η οθόνη.Στην ουσία να είναι ανενεργό. Υπάρχει τρόπος είτε απενεργοποίησης είτε να μην ενεργοποιεί την οθόνη;
  14. Μια βοήθεια θα ήθελα. Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιηση το πλαϊνό κουμπί; Και τι εννοω:θέλω όταν το πατάω μια φορά να μην ενεργοποιειται η οθόνη επειδή την ενεργοποιω πατώντας της με διπλό χτύπημα,ενώ όταν πατάω το πλαϊνό κουμπί ενεργοποιειται.Αυτο θέλω να αποφύγω.
  15. ελεγα μηπως καποιος εχει στην αθηνα.Παλαιοτερα ειχα παραγγειλει κι εγω απο Αγγλια.Ειπα μηπως αλλαξε κατι.
  16. Παιδια μηπως ξερετε καποιο καταστημα στην Αττικη να εχει skin μεμβρανη προστασιας για την ΠΙΣΩ ΠΛΕΥΡΑ του κινητου?
  17. Μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει δυνατότητα όταν υπάρχει το κουμπί εφαρμογών ενεργοποιημένο κάτω δεξιά αν γίνεται να είναι Απενεργοποιημένη η κίνηση σάρωση προς τα πάνω που μας ανοίγει την σελίδα εφαρμογων;
  18. Αν εννοεις την προστασια απο τυχαια αγγιγματα το εχω ενεργοποιημενο αλλα δεν
  19. Γεια σας παιδια. Μηπως ξερει καποιος πως μπορω να απενεργοποιησω το πλαινο κουμπι(οχι το αυξομειωσης εντασης) επειδη ξεκλειδωνω το κινητο με διπλο χτυπημα στην οθονη και οταν το βαζω στην τσεπη πατιεται το κουμπι και ανοιγει επειδη δεν θελω κανενος ειδος κλειδωμα. Καλη χρονια ευχομαι σε ολους με υγεια.
  20. Γεια σας. Κατα την διάρκεια φόρτισης του κινητού υπάρχει κάποιο ενδεικτικό λεντ κόκκινο πρασινο ειδικά όταν το κινητό είναι απενεργοποιημενο;
  21. Μια ερωτηση παιδια.Υπαρχει καποιο ενδειχτικο λαμπακι κοκινο πρασινο οταν ολοκληρωνεται η φορτιση ειδικα οταν το κινητο ειναι κλειστο για ειδοποιηση?
×
×
  • Create New...