Jump to content

pyladis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by pyladis

  1. Καλημέρα σε όλους Απέκτησα το κινητό χτες και προσπαθώ να βγάλω μια άκρη. Ο ήχος κατά την διάρκεια της κλήσης εμφανίζεται προβληματικός. Μου κάνουν παράπονο οι συνομιλητές μου ότι ή μικροφωνίζει σε τυχαίες στιγμές ή απλά σταματάω να γίνομαι κατανοητός λόγω παρεμβολών. Το έχει αντιμετωπίσει κάποιος αυτό;
  2. Λοιπόν μία λύση που μόλις βρήκα για την απουσία ελληνικών από το πληκτρολόγιο είναι το anysoftkeyboard με greek language pack.Έχει οδηγίες για το πως να το εγκαταστήσετε και το λεξικό του δουλεύει αρκετά καλά.
  3. Απλά βγάζει ότι η εγκατάσταση απέτυχε.Κ πριν ρωτήσετε ενεργοποίησα το άγνωστες πηγές
  4. Έχω επιλέξει και τα 2 πληκτρολόγια( μέχρι και το 3x4) και σε κανένα από τα 2 δεν υπάρχει η επιλογή Ελληνικά. Υπάρχουν πολλές άλλες γλώσσες μέχρι και βουλγάρικα, τις οποίες παραθέτει σε μενού στα ελληνικά, αλλά δεν υπάρχει η επιλογή ελληνικά. Υπάρχει κάποιο αρχείο με την ελληνική που μπορώ να περάσω στους φακέλους γλωσσών του android?
  5. Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω. Δεν υπάρχει επιλογή γλώσσα πληκτρολογίου στα ελληνικά και το αστείο είναι ότι το μενού είναι στα ελληνικά. Από τα Saturn
  6. Χαίρετε.Έχω το Ace 3 μέρες κ δεν μπορώ να γράψω στα ελληνικά. Έχω gingerbread 2.3.3 και σε καμία εφαρμογή, ακόμα αυτών του market, δεν μου δίνεται η δυνατότητα να γράψω στα ελληνικά. Από το μενού γλώσσες εισαγωγής λείπει η επιλογή Ελληνικά. Καμιά ιδέα?
×
×
  • Create New...