Jump to content

doukou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by doukou

  1. Γειά σας παιδιά έμπαινα από το κινητό facebook και τώρα έχω ξεχάσει το κωδικό μου..Μπορώ να το βρώ?Ε-μαιλ κωδικό δεν θυμάμαι ούτε είχα βάλει κινητό..To kiνητό μου είναι το zylo w20i,υπάρχει καμία εφαρμογή για αυτό το σκοπό?
  2. Παιδια πως γινεται να ακυρώσω το root?Σας παρακαλώ βοηθήστε με..!ειναι έπειγον,δεν λείτουργει η κάμερα και θέλω να του κάνω αντικατάσταση.. !
  3. Φίλε μπορείς να με βοηθήσεις πως να περάσω την 2.3 στο χπερια 10 μινι που έχει 2.1...Θελώ να μ πεις τι βηματά πρέπει να κάνω άμα θες στείλε μ μηνυμα εδώ http://www.facebook.com/rafakos κατα προτιμηση η στο φορουμ myphone..thx ek ton proteron..!

    Διαβασά τους οδηγούς αλλά δεν ξέρω ποιον περνάω πρωτο,πως και δεν ξέρω αγγλικά..τυ///

  4. Γειά σας παιδιά πριν μια ώρα η ξαδέλφη μου μου χάρισε το xperia 10 mini,γτ δεν της άρεσε...Έχει την τελεύταία έκδοση 2.1 και θέλω να περάσω την 2.3..Διαβάσα στο φόρουμ οτί υπάρχει αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τπτ..είμαι και λίγο άσχετος με όλα αυτά..και φοβάμαι μήπως κάνω καμια βλακειούλα και το χαλάσω το κινητό..Επίσης δεν ξέρω αγγλικά,υπάρχει κανένα καλό παιδί που το έχει κάνει αυτό να με βοηθήσει μεσω fb h msn..?H μέσω του φόρουμ ?Γιατί δεν καταλαβαίνω χριστό,ευχαριστώ..!
×
×
  • Create New...