Jump to content

captaindock

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by captaindock

  1. παιδιά καλησπέρα!!Έχω ένα προβληματάκι με το κινητό!!Έκανα root και είπα να μετακινήσω κάποιες εφαρμογές στο system γιατί η μνήμη ήταν φουλ!!Τελικά έγινε ένα μπέρδεμα με το google maps και έχασα τους χάρτες!!Τους βρίσκω στο market πατάω εγκατάσταση αλλά μου βγάζει σφάλμα,δεν είναι δυνατή η εγκατάσταση της εφαρμογής στην προεπιλεγμένη θέση εγκατάστασης!Κατέβασα και από αλλού αλλά τα ίδια!Τι μπορεί να φταίει;;επειδή είμαι root;παράλληλα έσβησα ότι είχε σχέση με τους χάρτες!τουλάχιστον έτσι νομίζω!!Τα φώτα σας!!Σας ευχαριστώ προκαταβολικά!!
  2. Μια ερώτηση που σίγουρα θα ενδιαφέρει πολλούς!!Η αναβάθμιση 2.3 υποστηρίζει flash player για το ace;;;;
  3. αναβαθμιση ακομα τιποτα!!Το συνδέω κάθε μέρα αλλά ακόμα δεν μου έχει δείξει κάτι!!! Η εντολή για το wi fi δούλεψε κανονικά!!!Σ'ευχαριστώ πολύ!!
  4. γεια σας και απο μενα!!ειμαι και εγω κατοχος του ace!!!μεχρι στιγμης ειχα ενα προβλημα με την πρωτη συσκευη που πηρα..ετριζε το συρταρακι του usb οταν μιλουσα και στην αρχη νομιζα οτι ειχε προβλημα το ακουστικο αλλα τελικα ηταν αυτο!!μου εκαναν αντικατασταση συσκευης και δεν ειχα κανενα προβλημα ωσπου μια μερα πηγα να ενεργοποιησω το wi fi και μου εβγαζε error και δεν μπορουσα να συνδεθω!μου το κανει ακομα ανα δυο τρεις μερες και κανοντας μια επανεκινηση ολα ειναι οκ!!Περιμενω πως και πως να κανω την αναβαθμιση μπας και στρωση το προβλημα!!ενα αλλο που με ενοχλει στην συσκευη ειναι η εσωτερικη μνημη!!εχω περασει οσες εφαρμογες μπορω στην εξωτερικη μνημη αλλα δεν μπορω να περασω οσες εφαρμογες θελω με περιοριζει!!οποτε εχω τα εχεις ερωτηματα!! 1.υπαρχει τροπος να μεγαλωσω την εσωτερικη μνημη?(δεν νομιζω), ή να μπορω να περναω οσες εφαρμογες θελω στην εξωτερικη μνημη?? 2.εχει βγει η αναβαθμιση για cosmote μεσω kies?γιατι το συνδεω αλλα δεν κανει κατι απο μονο του!!το εχω ρυθμισει να κανει αυτοματη αναβαθμιση!! 3.Αν υπαρχει καποιος τροπος να φτιαχτει το wi fi γιατι ειναι λιγο σπαστικο καθε 2 με 3 μερες να ανοιγοκλεινω την συσκευη!! σας ευχαριστω προκαταβολικα!!
×
×
  • Create New...