Jump to content

sysyfos1

Members
  • Δημοσιεύσεις

    60
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by sysyfos1

  1. Όταν λες έσβησες κατά λάθος τον φακελο μπορείς να μας πεις πως το εκανες.
  2. Στην επιφάνεια εργασίας ενώνεις δύο εφαρμογές και κάνεις ένα φάκελο. Μετά μπαίνεις στον φάκελο και από το κουμπί + προσθέτεις οποία εφαρμογή θες. Μετά άμα θες βγάζεις έξω της δυο αρχικές εφαρμογές που έκανες φάκελό.
  3. Και εγώ μια από τα ιδια παρατηρω κολλήματα μετά την αναβάθμιση σε 9.1, το volta και το WiFi calling που ακριβώς βρίσκονται στης ρυθμίσεις?
  4. Εγώ έβαλα αυτή και δουλεύει αξογα SANDISK SDSQXAF-032G-GN6MA EXTREME A1 V30 32GB MICRO SDHC UHS-I U3
  5. Δυστυχώς ειναι κυρτο το κρυσταλο του κινητου εγω την πατησα με ενα Tempered glass απο το e-shop δεν εχει καθολου καλη εφαρμογη. Ψάχνω να βρω κατι αλλο αλλα δεν ξερω τι εφαρμογη θα εχει.
  6. Καλησπέρα παίδες θα ήθελα να μου προτείνετε μια κάρτα microsd για το συγκεκριμένο κινητό.
  7. Έτοιμος και εγώ με τα μαντολάτο αναβάθμιση από vodafone. Απο αυτονομία δεν έχω δει μεγάλες διαφορές, εμφάνιση δεν τρελάθηκα μπορώ να πω (ξέρει κανείς που μπορώ να αλλάξω την εμφάνιση του μενού από λευκό σε κάτι πιο σκούρο), ο αποθηκευτικός χώρος μεγάλωσε ελάχιστα και τέλος θέλω να ρωτήσω αν ξέρει κανείς αν μπορώ να μεταφέρω εφαρμογές στην sd με την nougat.
  8. Για οθόνη δες ali,ebay κλπ
  9. Καλό καλοκαίρι και καλή τύχη σε ολους
  10. Μήπως ξέρει κανείς αν μπορούμε να σβήσουμε από το ιστορικό αγορών κάποιες εφαρμογές η γενικά αν μπορούμε να επέμβουμε στο ιστορικό αγορων
  11. Συγκεκριμενα στο news247 ειδικα αν εχει και πολλα σχολια απο κατω κρασαρει αλλα και σε αλλες σελιδες που δεν θυμαμαι τωρα. Το κινητο το εκανα επαναφορα στην αρχη πηγαινε καλα αλλα μετα μου εκανε τα ιδια. Ενα αλλο παραξενο που ειδα μετα 8.1 ειναι οτι στον ελεγχο αποθηκευσης τα προσωρινα αρχεια και στο τηλεφωνο αλλα και στην καρτα SD ειναι 0byte δεν ξερω αν παιζει ρολο.
  12. Kαλησπερα εχω εδω και καιρο προβλημα στο σερφαρισμα σε καποιες σελιδες κρασαρει και μου βγαζει μηνυμα out of memory at line 1 ή 6 Συσκευη HTC 8S με WP8.1 dev περασμενα και browser IE,serfy,UC και opera.
  13. Ρίξε μια ματιά εδώ m.youtube.com/watch?v=kzvLJuOPLwc
×
×
  • Create New...