Jump to content

Liquid_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Liquid_

  1. Καλησπερα παιδια! Μολις το πηρα κ εγω και εχω μεινει εκπληκτος! ειχα το ZTE BLADE εδω και 2,5 χρονια αλλα το alcatel με την πρωτη ματια το αγαπησα, πραγματικα ενα παρα πολυ καλο τηλεφωνο...μου δδουλεψαν τα παντα out of the box,ρυθμισεις data τα παντα! 1 ερωτηση εχω μονο...στο ελληνικο πληκτρολογιο που κατεβασα, πως μπορω να γραφω σε 12-πληκτρα interface ! Σα να ειναι φυσικο πληκτρολογιο...το εχει καταφερει κανεις...δε με βολευει το android πληκτρολογιο πολυ γιαυτο ρωταω! Ευχαριστω
  2. Καλησπερα, δοκιμασες τις ιδες ρυθμισεις με αυτες που εγραψα πιο πανω?
  3. Να σαι καλα φιλε μου....ειδα κ επαθα μεχρι να τις φτιαξω!!! Απανωτες προσπαθειες και reboot αλλα τα καταφερα.....μεχρι και στην κοσμοτε ξανακαλεσα και τους εδωσα τα φωτα μου !!! :)
  4. Καλησπερα παιδια! Ειχα κ εγω τεραστιο θεμα με τα MMS....διαβασα 800 φορουμ , 50 οδηγους , μιλησα με Cosmote και τελικα την ακρη τη βρηκα μονος ;) Ειμαι κατοχος ZTE BLADE και περασα χτες νεα ROM οποτε και εχασα τις ρυθμισεις για τα MMS που ειχα στην προηγουμενη ROM! Καταρχην θελω να ξεκαθαρισω το εξης... MMS και Internet ειναι τελειως διαφορετικο πραγμα... Για να στειλεις η να λαβεις MMS κατηγορηματικα ΔΕΝ χρειαζεσαι internet . Φτιαξτε ενα νεο APN με ονομα COSMOTE MMS (κεφαλαια) στο APN βαλτε : mms στο MMSC βαλτε : http://mmsc.cosmote.gr:8002 στο διακομιστης μεσολαβησης MMS βαλτε : 010.010.010.020 στο θυρα MMS βαλτε : 8080 στο MCC βαλτε : 202 στο MNC βαλτε : 01 και τελος στο Τύπος APN -----> ΜΗ ΒΑΛΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΝΟ! Παταμε αποθηκευση (απο το κουμπι menu) και τοτε μας εμφανιζει το προφιλ μας με ενα κουμπακι δεξια το οποιο μπορουμε να ενεργοποιουμε και να απενεργοποιουμε!!!!!! Τωρα...για ολους αυτους που δε θελουν internet και θελουν μονο MMS απλα διαγραψτε ΟΛΑ τα αλλα προφιλ και κρατηστε μονο αυτο που σας εγραψα! Και αυτο γιατι για να στειλετε και να λαβετε MMS πρεπει να εχετε τα δεδομενα ON ! περιμενω να ακουσω νεα σας ! καλο βραδυ!
  5. ΕΙΣΑΙ root ναι!!! Μπραβο που τα καταφερες!Ηταν απλο ειδες?
  6. Καλημερα Ntopas! Τελικα τι εκανες ?? Περασες νεα rom? Αποτελεσματα?
  7. Καλησπερα! Αν δεις λιγο προηγουμενα μηνυματα μου θα την περασεις ευκολα! Για backup δε μπορω να σε βοηθησω γιατι δε ξερω αλλα να περασεις την 2.2 official ειναι ευκολο! Δες τις οδηγιες που μου εδωσε ο καταπληκτικος Kogos... Η περιμενε αν θελεις να σου δωσει περισσοτερες πληροφοριες καποιος πιο ειδικος απο μενα!
  8. Ευχαριστω ξανα παρα πολυ κ συγνωμη που βγηκα εκτος θεματος! Υπεροχος οδηγος για ακομα μια φορα Kogos!!!
  9. Νομιζω απο την πρωτη κιολας ματια που εριξα στην απαντηση σου οτι καταλαβα ακριβως τι πρεπει να κανω!!! Μπηκα στο κινητο κ ειδα οτι η συνολικη μνημη τελικα ειναι 420 ΜΒ οποτε η διαδικασια σου ηταν αποτελεσματικοτατη κ για το κινητο μου στο ξεκλειδωμα της RAM... Ξανα τα συγχαρητηρια μου !! Εισαι φοβερος (κ με μαυρη ζωνη στα android μπορω να πω :) ) Αυριο θα προσπαθησω να flashαρω το κινητο κ θα ποσταρω αποτελεσματα!!! Εχεις καποια καλη rom να μου προτεινεις???? Διαβαζω για την gingerbread ... να τη βαλω??? Μπαινει με τον ιδιο τροπο οπως αυτη που προτεινες τωρα???? Σε ευχαριστω ξανα για ολα!!!!
  10. Τελεια τοτε, θα κανω την αναβαθμιση στα 512 κ θα postαρω να σας πω! Ευχαριστω κ παλι! EDIT: Μολις ολοκληρωσα τη διαδικασια οπως την εγραφε ο οδηγος.... Μου εμφανιζει διαθεσιμο χωρο 124 MB μονο....δλδ το ιδιο με πριν :( Τι συμβαινει?
  11. Ευχαριστω θερμα για την γρηγορη απαντηση! Αρα πρεπει να κανω μονο αυτα τα 2 βηματακια κ ΤΣΑΑΑΚ 512 ram??? Θα το δοκιμασω σημερα κιολας! Εχω μια μεγαλυτερη SD απο αυτη που ειχε το κινητο απο τη μαμα του, 4 GB ειναι αυτη που εχω... Να του τη φορεσω πριν κανω τη διαδικασια? Για να περασω μετα αλλη rom θα χρειαστει να ακολουθησω καποιον αλλο οδηγο?
  12. Καλησπερα στη μεγαλη παρεα του φορουμ! Ειναι το παρθενικο μου μηνυμα στο φορουμ, μιας κ σημερα μπηκα! Ο λογος φυσικα ειναι το πανεμορφο blade το οποιο προχθες αγορασα! Ειναι 2.2 froyo απο τη μαμα του με 256 μνημη! Να ξεκαθαρισω οτι ειμαι εντελως ασχετος απο android (1ο μου ειναι αυτο). Διαβαζοντας τον οδηγο του Kogos θελω να κανω κ εγω το ξεκλειδωμα της μνημης αλλα δυσκολευομαι με τη διαδικασια λιγο..\ 1. Απο ποιο βημα να ξεκινησω? (εχω δωσει αρκετα στοιχεια?) 2. Οι διαδικασιες ολες γινονται με τη μπαταρια φορεμενη στο τηλεφωνο? 3. Πρεπει να προσεξω κατι ιδιαιτερα σαν ασχετος που ειμαι για να μη χαλασω το κινητο? Ευχαριστω παρα πολυ εκ των προτερων κ με τη σειρα μου τα συγχαρητηρια στον Kogos για τον οδηγο!
×
×
  • Create New...