Jump to content

PONL

Members
  • Δημοσιεύσεις

    4
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About PONL

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

PONL's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Charlie_Pace 4 Καλησπέρα. Καταρχήν ευχαριστω για τον χρόνο σου να μου απαντήσης. Δυστηχώς για εμένα η απάντηση που έδωσε το Service είναι οτι στο κινητο μου βρέθηκε υγρασία, που βεβαια ΔΕΝ καλυπτεται απο την εγγύηση. Επειδή γενικά σαν ανθρωπος προσέχω πολυ τα πραγματα μου, το κινητο ήταν παντα μέσα στην δερμάτινη θήκη, χωρίς γρατζουνιες, χωρις πεσίματα και βέβαια ενοείτε οτι δεν έπεσε ουτε σε ποτήρι νερου, αλλα ούτε μεσα στην θάλασσα, οποτε γιατι να πληρωσω για αυτή την ζημιά. Θεωρώ οτι ειναι υποχρέωση της εταιρείας να κατασκευάσει το κινητό ετσι ώστε να προστατευτε απο την υγρασια. Δηλαδη αν μιλουσα στο κινητο ιδρωμένος θα μου ελεγαν παλι οτι έχει υγρασία ? Μηπως πρέπει να το αγοράζουμε και να το κρατάμε στο κουτί του ? ? .......και για τα τηλεφωνα μας να πάρουμε μια Τηλεκαρτα του ΟΤΕ. Μάλλον πλάτιασα λιγο. Το θέμα είναι οτι είμαι πολυ δυσαρεστημένος απο την HTC και ΔΕΝ πρόκειτε να ξανα-αγορασω την συγκεκριμένη φίρμα, καθώς και θα προσπαθήσω να ενημερώσω όσο περισσότερο κόσμο μπορώ. Τώρα σχετικά με την ζημιά, μήπως ξέρεις να μου συστήσης κάποιο After Market μαγαζί εκτός αντιπροσωπείας ? Ευχαριστώ εκ των προτέρω. Γιωργος.
  2. ARVATO SERVICE AE , Kηφισου 100. Αυτή την εταιρεία μου έδωσε η εξυπηρέτηση πελατών της HTC που πήρα τηλέφωνο. αν και απο οτι είδα η ACE δεν είναι καλύτερη.
  3. Καλημέρα σας. Εδω και περίπου 1 χρόνο είμαι κάτοχος ενος ΗΤC Wildfire, απο το οποίο μέχρι τώρα είμουν σχετικά ευχαριστημένος. Μόλις 1 εβδομαδα νωρίτερα το τηλέφωνο αρχισε ξαφνικά να δονήτε ασταμάτητα και συνεχόμενα. Το πήγα στο Service της HTC Arvato AE που μου έστειλαν μυνημα που λεει οτι για να το φτιάξουν θέλουν EUR 143 !! ή για να το πάρω πίσω θέλουν άλλα Εur 18,5 ! Ευτυχώς που υπάρχει η εγγύηση της HTC (μούφα). Το κινητό μου είναι πολυ καλομεταχειρησμένο, πάντα μέσα στην δερμάτινη θήκη και χωρίς καμία πτώση ή τούμπα. Θά ήθελα εαν μπορούσατε να με βοηθήσετε σχετικά με το θέμα αυτό, εαν εχει τύχει και σε εσάς, πως το αντιμετωπίσατε ? Καθώς και εαν γνωρίζετε Service εκτός της "επίσημης Arvato" και εκτός του κόστους των Eur 143 !! Ευχαριστώ εκ' των προτέρω για τον χρόνο σας. Γιώργος PONL.
  4. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ. ΕΙΜΑΙ NEW COMER ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΣΕ ΠΙΟ TOPIC ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ CHAT ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΜΟΥ HTC WILDFIRE ?
×
×
  • Create New...