Jump to content

spapas83

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About spapas83

  • Ημ. Γέννησης 06/06/1983

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

spapas83's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Το tempered glass είναι καλή λύση και αξίζει αλλά πως το περνάς χωρίς να πιάσεις σκόνες και τρίχες από κάτω? Γιατί όσο και να το προσέξεις-καθαρίσεις δύσκολα το πετυχαίνεις!
  2. Την έχω παρατηρήσει τη διαφορά στην αίσθηση του γυαλιού αλλά δε με χαλάει ιδιαίτερα! Όλα θυσιάζονται στο βωμό της "ελαφρότητας" ! Του κοτσάρησα και μια γνήσια Smart Case (ωραία αλλά πανάκριβη) και είναι κομπλέ!
  3. Δεν υπάρχει περίπτωση να ασχοληθώ γιατί κατά τα άλλα είναι άψογο! Άσε που όταν πας για μαλλί συνήθως βγαίνεις και κουρεμένος :lol: Άλλωστε είναι τελείως λεπτομέρεια της λεπτομέρειας, απλά όταν τα σκας για προϊόν Apple έχεις και μεγαλύτερες απαιτήσεις!! :)
  4. Καλησπέρα σε όλους! Αγόρασα πρίν λίγες μέρες ένα iPad Air 16gb Wifi Silver. Παρατήρησα ότι σε ένα σημείο όπου "δένει" το γυαλί της οθόνης με το σασί, το γυαλί είναι λίγο πιο σηκωμένο, δηλαδή έχει ένα πολύ μικρό φούσκωμα, ενώ στο υπόλοιπο μηχάνημα είναι εντελώς τέλεια η εφαρμογή. Δεν επηρρεάζει καθόλου τη λειτουργία και φαίνεται μόνο υπό γωνία. Έχει παρατηρήσει κανείς κάτι ανάλογο? Ένα Air φίλου μου που τσέκαρα είναι μια χαρά. Θα έβαζα και φωτό αλλά δεν νομίζω ότι θα φαίνεται και πολύ καλά!
  5. Το έχω μια βδομάδα τώρα, του αναβάθμισα και την ROM στην τελευταία έκδοση και δουλεύει τέλεια :D. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής! Κανένα καλό theme δεν εχω βρεί να του βάλω μόνο :cry:
  6. Δεν έχω καταφέρει ακόμα να βάλω για ringtone ένα δικό μου mp3:O ! Το έχω ψάξει απίστευτα το κινητό και παρόλα αυτά δεν βρήκα πως γίνεται. Ξέρει κάποιος??
  7. Από e-shop 169 euros. Και εγώ το έπαιζα δύσκολος τόσο καιρό αλλά το πήρα απόφαση επιτέλους να το αγοράσω. Εγώ "κόλλαγα" στο γεγονός ότι έχει οθόνη 65k αλλά τελικά είναι πολύ καλή (καλύτερη απο του SE k750i που έχω). Τα Windows Mobile είναι άλλη φάση και σε γενικές γραμμές είναι εντυπωσιακό κινητό.
  8. Εμένα αυτό μου συνέβει από το 1ο μισάωρο που το λειτούργησα. Έψαξα στο ιντερνετ και αναφέρουν ότι καμιά ώρα αν το αφήσεις ήσυχο...το παίρνει ο ύπνος!!! Το καλό είναι ότι δεν το ξανάκανε και το έχω τεστάρει αρκετές ώρες τώρα. Ελπίζω να έτυχε και να μην έχει όντως πρόβλημα γιατί είναι εντυπωσιακό κινητό.
  9. Σήμερα το πήρα και εγώ στα χέρια μου. Είναι εντυπωσιακό κινητό ειδικά αν σκεφτεί κανείς την τιμή του. Υπάρχει ένα σοβαρό θέμα όμως που πρέπει να προσέξουμε: αν το αφήσεις για αρκετή ώρα σε αδράνεια το κινητό χάνει κλήσεις!!! Μου συνέβει 2-3 φορές ενώ δοκίμαζα να το καλέσω από ένα άλλο κινητό.
  10. Έστειλα VIEW Ε στο 1651 και μου είπαν να στείλω πάλι στο 1651 MMS E.Το έκανα αλλά δεν μου έχει έρθει μήνυμα με τις ρυθμίσεις.Επίσης τα MMS τα έχω ήδη ενεργοποιημένα από το προηγούμενο κινητό μου.Ίσως γι' αυτό δεν μου στέλνουν. Αν κάποιος μπορεί να μου πει τις ρυθμίσεις για WAP & MMS θα του είμαι ευγνόμων.Ευχαριστώ!
  11. Μπορεί κάποιος να μου στείλει τις ρυθμίσεις MMS και WAP για το T610 με Cosmote? Από το site της Sony-Ericsson δεν κατάφερα να στείλω τις ρυθμίσεις στο κινητό μου.Ευχαριστώ
  12. Μπορώ να περάσω themes με υπέρυθρες στο κινητό μου?Έχω την κλασσική συσκευή υπερύθρων ΜΑ-620 και το αντίστοιχο πρόγραμμα. Αν ναι πώς?? Ευχαριστώ
  13. Έκανα επαναφορά εργ. ρυθμίσεων και τώρα όλα είναι κανονικά! Ευχαριστώ πολύ πάντως psybill!
×
×
  • Create New...