Jump to content

ANDREAS77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    12
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About ANDREAS77

  • Ημ. Γέννησης 14/08/1979

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

ANDREAS77's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οχι δεν την ξεκλειδωσα εγω απλα εβαλα την καρτα sim της vodafone και δουλεψε..ελπιζω να ερθουν οι αναβαθμισεις
  2. το διαβασα ναι αλλα μου ειπανε οτι πρεπει να εχεις καρτα AT&T μεσα για να παρεις τις αναβαθμισεις!
  3. Καλησπερα!! Μου φερανε δωρο απο αμερικη ενα S7 αλλα ειναι branded στην AT&T ..εγω το χρησιμοποιω με vodafone καρτα το προβλημα ειναι οτι δεν παιρνω αναβαθμισεις..επειδη δεν εχω αμερικανικη καρτα μεσα..μηπως ξερει κανεις τι πρεπει να κανω ωστε να λαμβανω αναβαθμισεις android?
  4. Καλησπερα..εδω και καιρο οταν παταω να μπω στο google maps μου βγαζει οτι η περιοχη μου ειναι η βοσνια ενω εγω μενω αθηνα. Και σε αλλες εφαρμογες το κανει αυτο. Π.χ στο facebook οταν θελω να κανω check in σε καποιο μερος μου βγαζει παλι βοσνια..ξερει κανεις γιατι το κανει αυτο? Το εκανε και στο προηγουμενο κινητο που ειχα ενα htc sensation.. Ευχαριστω!!
  5. Καλησπερα σε ολους..εδο και 3 μερες το google talk συνεχεια βγαινει offline και ξαναμπαινει online μετα απο περιπου 10 δευτερολεπτα με αποτελεσμα να με παιρνει καποιος τηλ..η να στελνει μηνυμα και να μην ερχετε..δεν εχω κανει την αναβαθμιση σε hangouts γιατι ακουσα πως εχει πολλα προβληματα..μηπος ξερει κανενας γιατι το κανει?? σας συμβαινει και σε εσας?? Ευχαριστω!!!
  6. Καλησπερα σε ολους..εχο μια απορια..χρησιμοποιω το GTALK και μερικες φορες τις επαφες απο offline τις δειχνει online αμα κανω αποσυνδεση και επανασυνδεση τις δειχνει κσανα offline μηπως συμβαινει και σε εσας αυτο το προβλημα?? Ευχαριστω!!!!
  7. Ακριβως φιλε μου..λες να αλλακσω μπαταρια??
  8. Καλημερα..αγορασα μια μπαταρια γνησια της htc εδο και 2 βδομαδες και ολα μια χαρα..χτες που το φορτιζα ενω ηταν κοντα στο τελος τησ φορτισης το κινητο εκλεισε και δεν ανοιγε καν..το παο σε ενα φιλαρακι στον γερμανο και λεει οτι ειχε πεσει κατω απο το επιπεδο τισ φορτισης..τορα φορτιζει κανονικα παλι..μηπως ξερει κανενας για ποιο λογο εγινε?? Ευχαριστω!!!
  9. Καλισπερα..εδο και 2 βδομαδες το sensation που εχω δεν εχει καθολου φωτεινοτητα στιν οθονη στις ρυθμισεις το εχο στο full brightness και δεν ειναι καθολου φωτεινη..μιπως ξερει κανενας να μου πει τι συμβαινει ι αμα εχει τυχει σε κανεναν αλλον?? Ευχαριστω!!!
  10. Καλισπερα..θελω να ρωτησω αμα μπορω να βαλω google talk application στο iphone ειχα εως τωρα android και το λειτουργουσα μια χαρα..απλα θα μπορω να κανω βιντεοκλισεις απο το iphone??
  11. Καλημερα!!! θελω να ρωτισο πως μπορει κανεις να ενεργοποιησει και να απενεργοποιησει τα δεδομενα στο google nexus s? γιατι μερικες φορες δεν θελω να καταναλωνω δεδομενα.. Ευχαριστω!!!
  12. thelo ena app sto kinito pou na vgazei lefta apo tin thyra micro usb...
×
×
  • Create New...