Jump to content

balkou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by balkou

  1. Δηλαδή, θα πρέπει να παραλάβω, και να... πεταχτώ Θεσ/νίκη σ'αυτούς; Στο τελωνείο της πόλης μου δε γίνεται; Ή μπορεί να το κάνει άλλος για εμένα εκεί με εξουσιοδότηση; Ευχαριστώ.
  2. Το τελωνείο είναι Θεσ/νίκη, το ταχυδρομείο (δέμα) στα ΕΛΤΑ στη Λάρισα. Πως να ζητήσω επανέλεγχο;
  3. Με πήραν τηλέφωνο απ'το ταχυδρομείο και μου είπαν ότι σε δέμα που περιμένω, αξίας 157$ (141 €), έχει τέλη και κόμιστρα 68 ευρώ. Από την ΥΕΔ Θεσ/νικης δεν μ'είχαν καλέσει. Υπάρχει περίπτωση να το παλέψω για να μειώσω το ποσό; Ο ταχυδρομικός μου είπε ότι μάλλον τα έχουν υπολογίσει με αξία μεγαλύτερη απ'την κανονική. Επίσης, είναι δυνατόν να μου ζητούν μεταφορικά 12 ευρώ για κόμιστρα από τελωνείο σε ελτα; Μέσα στα Ελτα δεν είναι το τελωνείο στη Θεσ/νίκη;:confused:
  4. Αν κάνω επαναφορά εργ. ρυθμίσεων θα πρέπει μετά να γίνουν ξανά και οι αναβαθμίσεις στο android 5.0.χ που έχω αυτή τη στιγμή, ή απλά σβήνουν εφαρμογές και ρυθμίσεις; Κι επίσης αν έχει θέμα το sim reader φτιάχνεται ή όχι; (ή είναι έτσι κι αλλιώς ασύμφορο; )
  5. Καλημέρα. Στη συσκευή μου, που αισίως έκλεισε 2 χρόνια, έχω το εξής πρόβλημα εδώ και 3 εβδομάδες περίπου. Σε κάποιες φορές μου βγάζει ότι δεν έχει SIM card και ζητάει επανεκκίνηση, μετά την οποία λειτουργεί χωρίς θέμα. Επειδή η κάρτα που είχα ήταν παλιά και "κομμένη" από τις παλιές διαστάσεις σ'αυτές του κινητού, πήγα και την άλλαξα πιστεύοντας ότι φταίει αυτό. Δυστυχώς, αυτό συνεχίζεται. Με πολύ λιγότερη συχνότητα βέβαια, αλλά που και που μου το ξαναβγάζει. Καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει; Ευχαριστώ.
  6. Δύο ερωτήσεις: 1. Προφανώς για να κάνεις το τελευταίο, πρέπει να προσθέσεις περισσότερο από ένα λογαριασμό, σωστά; 2. Πρέπει οι λογαριασμοί να είναι αποκλειστικά στο όνομα μας, ή αν έχουν και συνδικαιούχο υπάρχει πρόβλημα; Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...