Jump to content

goodfella

Members
  • Δημοσιεύσεις

    11
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by goodfella

  1. blinkfeed, zoe... ο,τι παρουμε εχει καλως. ολοι ειμαστε σε αναμονη.. :cool:
  2. να πω οτι δεν το ηξερες... παραυτα το πηρες. τελος παντων, καλοριζικο.
  3. δε θα στο συνιστουσα φιλε μου.. ειναι προβλημα της πρωτης παρτιδας hox. θα το δεις να αναφερεται και απο αλλους χρηστες στις πρωτες σελιδες αυτου εδω του thread. εφοσον κοιτας για μεταχειρισμενο, ανετα βρισκεις στην τιμη που ανεφερες απροβληματιστο. λοιπον, με ViperX οριστε ενα screenshot με batterystats https://www.dropbox.com/s/bs2q03y23bhr3c9/Screenshot_2013-07-22-16-45-18.png
  4. αυτο που συμβαινει παντως με τη διαθεσιμοτητα του one x στο πλαισιο ειναι αστειο. δε μπορω να καταλαβω για ποιο λογο δεν προμηθευονται το 32ρι. Ειχα ρωτησει τον υπευθυνο υπαλληλο και μου ειπε πως δε χρειαζομαι περισσοτερο αποθηκευτικο χωρο και μπορω να κανω τη δουλεια μου και με τα gb που δινει η htc στο dropbox. σπουδαια απαντηση. για το one x+ που ρωτησε ενας φιλος παραπανω, εχει λιγο γρηγοροτερο επεξεργαστη και περισσοτερη αυτονομια μπαταριας. και εμφανισιακα κατι κοκκινηλες μπρος-πισω (που εμενα δε μου αρεσουν)
  5. Να υποθεσω οτι εχεις δοκιμασει να το καθαρισεις με υγρα μαντηλακια ετσι ? στη θεση σου δε θα χρησιμοποιουσα πετσετα (ή τελος παντων κατι σκληρο) ακριβως για το λογο να μην αποκτησει γρατζουνιες πισω. αν θελεις, δοκιμασε καποιο υγρο καθαριστικο ψεκασμου που κυκλοφορει στο εμποριο, αλλα τριβε με καποιο μαντηλακι.
  6. επισης, σε πολλα καταστηματα που υπαρχουν στο σκρουτζ, υπαρχει και λανθασμενη περιγραφη του προϊοντος, λογου χαρη στη χωρητικοτητα της συσκευης (αλλη στο site του σκρουτζ και διαφορετικη στη σελιδα του καταστηματος). Οπως και να 'χει πριν συμπληρωσει καποιος τη φορμα παραγγελιας, θα ηταν καλυτερα να επικοινωνησει τηλεφωνικως με το καταστημα και να ρωτησει/διευκρινησει ο,τι θελει.
  7. δε ξερω πως προσδιοριζεις την εννοια "φθηνα", τελος παντων εγω που ενδιαφερθηκα για hox και sgs3 απο το τμημα των πωλησεων αρκετων σκρουτζομαγαζων μου ειπαν οτι ειναι branded οι 2 συγκεκριμενες συσκευες. τα ιδια και στο e-shop. καλο ειναι να κανεις μια ερωτηση πριν προχωρησεις στην αγορα, διοτι αν ειναι branded και δεν το θελεις δεν εχεις το δικαιωμα της επιστροφης (συμφωνα με λεγομενα πωλητη του e-shop)
  8. χρησιμο tweak, κερδιζεις 1 ωρα περιπου απο τη συνολικη φορτιση χωρις να επηρρεαζει την καταναλωση της μπαταριας. κατα τα αλλα, με νορμαλ χρηση της συσκευης (τηλεφωνα, μηνυματα, 3G/wifi) χρειαζεται φορτιση μετα απο 30-32 ωρες.
  9. thanks Brolly. θα το ψαξω αυτο που εγραψες στην επομενη φορτιση. μου φανηκε υπερβολικα αργη η φορτιση του παντως.
  10. ερωτηση: ειναι φυσιολογικο να σου παιρνει περιπου 3 ωρες για μια πληρη φορτιση ? συνδεδεμενο στην πριζα.
  11. καλησπερα στην παρεα και απο 'μενα και πολλα μπραβο για την καλη δουλεια που κανετε στο φορουμ, γενικοτερα. χθες προχωρησα στην αγορα ενος hox και οι πρωτες εντυπωσεις ειναι αριστες. εχω διαβασει ελαχιστα reviews και αξιολογησεις, συνεπως ολα θα κριθουν στην πραξη. ουσιαστικα ειναι η πρωτη σοβαρη αποπειρα αποκτησης Android συσκευης, μιας και για χρονια ημουν κατοχος ενος 3gs. απο τα πρωτα κιολας λεπτα flashαρα ViperX αλλα εχω αρκετο δρομο ακομα ωστε να το setαρω. φοβερη η οθονη, ωραιο το sense και καλη και η camera. για τη μπαταρια θα δουμε στην πορεια. τελος παντων, για να μην κουραζω, με περιμενει αρκετη μελετη στο φορουμ και για οποιαδηποτε απορια και προβλημα (που το απευχομαι), τα ξαναλεμε. :)
×
×
  • Create New...