Jump to content

wphone7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    6
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About wphone7

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

wphone7's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αρα είμαι σε λάθος νήμα, συγνώμη. Μπορείς να μου στείλεις με PM (για να μη ποστάρω άλλα off topic εδώ) link για την τελευταία stable ROM και οδηγίες αναβάθμισης. Και πάλι ευχαριστώ πολύ.
  2. Ναι: http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_308824.html
  3. Καλησπέρα σε όλους, παρέλαβα σήμερα το πρώτο μου Xiaomi. Είμαι παντελώς άσχετος με τη συγκεκριμένη εταιρεία και δε ξέρω πως μπορώ να δω αν έχω την international edition ή όχι. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει; http://i66.tinypic.com/axldhy.png Θέλω να ξέρω ποιο έχω, ώστε να κατεβάσω τη σωστή ROM και να το αναβαθμίσω το ΣΒ. Μπορεί κάποιος να δώσει ένα link για τη σωστή ROM και παραπομπή σε κάποιες οδηγίες για την εγκατάσταση; Κατά τα λοιπά οι πρώτες εντυπώσεις είναι άριστες. :)
  4. Καλησπέρα σε όλους σας, αυτό είναι το πρώτο μου μήνυμα αλλά το forum το διαβάζω χρόνια. Έχω ένα LG E900 (το οποίο δεν έχω αναβαθμίσει σε mango, περιμένω το επίσημο update). Χθες εγκατέστησα τη νέα έκδοση του Zune, η οποία σου ζητά να κάνεις login με το windowslive ID σου: http://i51.tinypic.com/2aac7yr.png Δοκιμάζω λοιπόν να κάνω login με το windowslive ID μου και λαμβάνω το παρακάτω μήνυμα λάθους: http://i56.tinypic.com/5y6whv.png Το παραπάνω μήνυμα λάθους αν το καταλαβαίνω καλά σημαίνει ότι στο windowslive ID μου δεν έχω δηλώσει ως χώρα κατοικίας την Ελλάδα. Ωστόσο την Ελλάδα έχω δηλωμένη ως χώρα. Επίσης και στα Regional Settings του Η/Υ είναι δηλωμένη η Ελλάδα αλλά και στο τηλέφωνο (Settings --> Region). Ξέρει κανείς τι συμβαίνει; ΥΓ.: οι επιλογές υποστήριξης της Microsoft Ελλάδας για ιδιώτες είναι άθλιες. Ντροπή για μία εταιρεία του μεγέθους της.
×
×
  • Create New...