Jump to content

mchrisober

Members
  • Δημοσιεύσεις

    302
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About mchrisober

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone

mchrisober's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. ευχαριστω παιδια.
  2. καμια καλη θηκη για το προ μαξ εχετε να προτεινετε? ανθεκτικη και καλεσθητη.
  3. προστατευει απο πτωσεις? ή ειναι μονο για γρατσουνιες?
  4. παιδια εχετε να προτεινετε τζαμακι για μπροστινη οθονη? δεν θελε να καλυπτει τους σενσορες ομως.
  5. μπαταρια οντως παρα πολυ καλη.
  6. επειδη μερικοι κολλατε σε θεματα απλα, οπως εγραψα σε αλλο σχολιο παρακατω, με βαση το δικο μου χερι ειναι το πιο βολικο. το θεμα ειναι θα κατσουμε να αναλυσουμε το τι γραφει ο καθενας η θα πουμε σχετικα με το τηλεφωνο.
  7. δεν ειπα οτι ειναι πιο βολικο στο κρατημα, ειπα οτι για μενα σε σχεση μεγεθος/κρατημα/οθονη θα προτιμουσα το μεγεθος το 11 το απλο. φυσικα αυτο ειναι υποκειμενικο. λογικα το 11προ θα ειναι πιο βολικο σε καποιους αφου ειναι πιο μικρο.
  8. το 11αρι το απλο εννοω οντως.
  9. εχοντας το Προ μαχ καποιες μερες τωρα: Θετικα: -Εξαιρετικη μπαταρια (μου βγαζει 2 μερες αλλα δεν παιζω παιχνιδια). Βλεπω utube, insta,fb, whatsapp -Εξαιρετικη οθονη και ηχεια (νομιζω ο ηχος δεν εχει αναφερθει πουθενα) Αρνητικα για μενα: -Βαρυ -Ειναι δυσκολο να το χειριστεις με ενα χερι Γενικα για εμενα το Iphone 11 το απλο εχει το πιο βολικο στο κρατημα, αλλα ηθελα ολεδ και μεγαλη οθονη + καλυτερη καμερα.
  10. εξακολουθω να πιστευω οτι η απλ ακολουθησε μια τακτικη ετσι ωστε να υπαρχει το hype. οπως και οταν πηγα να το παρω απ το απλ στορ, μας εβαλαν σε ουρα και περιμεναμε μιση ωρα και οι πωλητες μ@@@ονταν και ελεγαν βλακειες. anyway λογικα θα ερθουν τα τηλεφωνα παιδια, μετα απο καμια βδομαδα θα στρωσει.
  11. εγω που το πηρα απο Αγγλια, μπορεις να βρεις πολυ ανετα. Πιστευω απλα η απλ δεν εβγαλε πολλα κομματια ξεροντας οτι δεν θα πουλαει πλεον το ιδιο, γι αυτο πιστευω οτι παρχουν και καθυστερησεις στα ελληνικα μαγαζια. Παντως το κινητο ειναι εξαιρετικο μπορω να πω.
  12. παιδες 45 ευρο δεν τα δινω σε μια απλη θηκη της απλ εφ οσων μπορεις να βρεις εφαμιλη με 5 ευρο. Θα προτιμουσα κατι value for money.
  13. παιδια το πηρα κι εγω χθες. παρα πολυ ωραιο, και τεραστια διαφορα απο το 6 που ειχα εδω και 4 χρονια! Εχετε να προτεινετε καμια ωραια θηκη, οσο το δυνατον πιο μινιμαλ και διαφανη?
×
×
  • Create New...