Jump to content

politisd

Members
  • Δημοσιεύσεις

    5
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by politisd

  1. Έχει κάποιος ή υπάρχει κάπου η official rom του wildfire?
  2. :) dancer_69 ευχαριστώ πολύ. Σαν να το αγόρασα τώρα. Μία τελευταία ερώτηση. Αν βάλω μια custom rom πχ την oxygen που μου άρεσε, και πάθη κάτι το κινητό και χρειάζεται επισκευή (σπάσει η οθόνη, δεν φορτίζει, δεν ανοίγει κτλ ) υπάρχει τρόπος να επαναφέρω πάλι την rom της wind για να μην χάσω την εγγύηση?
  3. Το έκανα και αυτό. Custom rom μπορώ να κάνω εγκατάσταση. Τώρα έχω επάνω την oxygen. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι στον φάκελο sd/clockworkmod/backup/2011-08-23.13.58.39 έχει 4 αρχεία (cashe.img - data.img - nandroid.md5 - system.img) και λίπη το αρχείο sd-ext. Αυτό το αρχείο αν μου το στείλει κάποιος άλλος θα μπορέσει να επαναφέρει την rom της wınd? Διαφορετικά μπορεί να μου στείλει κάποιος που έχει backup την rom wind να δοκιμάσω αν επανέρχεται?
  4. Την αρχική της wind για να την έχω. Και τώρα όταν πάω να κάνω restore μου βγάζει σφάλμα στο restore sd-ext και μου ζητάει να κάνω επανεκκίνηση.. και μετά μου εμφανίζει το ideos και ανά 3 λεπτά κάνει επανεκκίνηση.
  5. Καλησπέρα. έκανα backup την rom του κινητού με το Clockworkmod Recovery. Τώρα πάω να επαναφέρω το backup και κάνει συνέχεια reboot το κινητό. Τι να κάνω? υπάρχει περιπτώσει να την επαναφέρω?
×
×
  • Create New...