Jump to content

xeras

Members
  • Δημοσιεύσεις

    7
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

xeras's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Καμιά βοήθεια ρε παιδιά? Μπορεί κάποιος να μου πει αν έχω δίκιο σ'αυτά που γράφω και αν έχετε να προτείνετε κάτι?
  2. Καλησπέρα σε όλους!! Λοιπόν έχω περάσει την 2.3.4 jvq από το site και έβαλα και το cf-root. Μετά από τις παροτρύνσεις των περισσοτέρων και τα καλά λόγια που άκουσα, αποφάσισα να βάλω το semaphone 1.6.0 kernel του Στράτου. Το θέμα είναι πως αν και εγκατέστησα κανονικά από το market τα voodoo και bln controls και έπαιξα με τα χρώματα η εικόνα δεν έχει την ίδια ευκρίνεια που είχα μόνο με το cf-root. Ίσως να φταίνε οι ρυθμίσεις που έβαλα στα χρώματα αν και δοκίμασα διάφορες προτεινόμενες ρυθμίσεις. Μήπως δεν κάνω κάτι σωστά? Έχει κάποιος αυτό το kernel εγκατεστημένο να μου πει τι ρυθμίσεις έχει βάλει? Όσον αφορά ταχύτητα-απόδοση-κατανάλωση μπαταρίας έχει όντως διαφορά? Δεν το άφησα εγκατεστημένο για να το δω να πω την αλήθεια.
  3. Για να περάσω από CF-root στον Semaphone 1.6.0 του stratosk χρειάζεται κάτι το ιδιαίτερο ή κλασσικά μέσω odin όπως πέρασα το CF-root? Θέλει backup με titanium? Θα σβηστούν οι εφαρμογές μου?
  4. Παιδιά σε 2.3.4 η JVQ με την JVR τι διαφορές έχουν (τα επίσημα ευρωπαϊκά που ανέβασε ο tyxerakias)? εγώ προτίμησα να βάλω την πρώτη. Είναι πιο παλιά? Αξίζει να βάλω τη δεύτερη τώρα? Επίσης για kernel Semaphore 1.6.0 (CF-Root + Voodoo Sound v10 + OC/UV + BLN) από τον stratosk είναι συμβατό με την JVQ? Θα έχει διαφορά το κινητό? προτείνετε κάποιο άλλο δοκιμασμένο kernel? Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Ξέχασα να ενημερώσω ότι ήδη έχω βάλει CF-Root-XX_UNK_JVQ-v3.7-CWM3RFS στο κινητό αν παίζει ρόλο.
  5. Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να πω συγχαρητήρια για το site, δίνετε μεγάλη βοήθεια σε άτομα που δεν έχουν την εμπειρία και θέλουν να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με το κινητό τους τηλέφωνο. Έτσι έκανα και εγώ και με τις οδηγίες από τον Tyxerakia εγκατέστησα την 2.3.4 I9000XΧJVQ (XEU) μαζί με CF-Root και greek swype. Όλα καλά μέχρι χθες, όμως από σήμερα, μερικές φορές μου πετάει ένα παράθυρο που λέει <<Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.android.phone. Λυπούμαστε, δοκιμάστε ξανά!>> και δεν μπορώ να δεχθώ κλήσεις. Μπορώ να καλέσω κανονικά όμως εγώ. Αν κάνω επανεκκίνηση μετά είμαι οκ για κάποι διάστημα. Έχει καμιά σχέση με τον πάροχo μου (wind)? Και μια δεύτερη ερώτηση. Πρέπει να εγκαταστήσω το busybox από το market για κάποιο λόγο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! [url=http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1157934&highlight=jvq][/url] Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να φτιαχτεί το bug αυτό? Γιατί όσο διαρκεί, δεν έχει καθόλου σήμα το κινητό και δεν μπορώ να δεχτώ κλήσεις. Η λύση ποθ προτείνει ο what δεν φαίνεται να δουλεύει. <<Κανε οτι λεει εδώ (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1157934&highlight=jvq) για να διορθωθει το προβλημα με το FC.Ουσιαστικα ειναι πακετο απο 2.3.3 ρομ>>
  6. Χίλια ευχαριστώ! Φαίνεται να δουλεύει μέχρι στιγμής.
  7. Καλησπέρα σε όλους. Καταρχάς να πω συγχαρητήρια για το site, δίνετε μεγάλη βοήθεια σε άτομα που δεν έχουν την εμπειρία και θέλουν να ασχοληθούν λίγο παραπάνω με το κινητό τους τηλέφωνο. Έτσι έκανα και εγώ και με τις οδηγίες από τον Tyxerakia εγκατέστησα την 2.3.4 I9000XΧJVQ (XEU) μαζί με CF-Root και greek swype. Όλα καλά μέχρι χθες, όμως από σήμερα, μερικές φορές μου πετάει ένα παράθυρο που λέει <<Υπήρξε μη αναμενόμενη διακοπή της διαδικασίας com.android.phone. Λυπούμαστε, δοκιμάστε ξανά!>> και δεν μπορώ να δεχθώ κλήσεις. Μπορώ να καλέσω κανονικά όμως εγώ. Αν κάνω επανεκκίνηση μετά είμαι οκ για κάποι διάστημα. Έχει καμιά σχέση με τον πάροχo μου (wind)? Και μια δεύτερη ερώτηση. Πρέπει να εγκαταστήσω το busybox από το market για κάποιο λόγο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!:(
×
×
  • Create New...