Jump to content

npats13

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Δημοσιέυσεις posted by npats13

  1. Καλησπέρα επειδή στο θέμα εφαρμογές δεν έλαβα απάντηση, μπορείτε να μου προτείνετε μια εφαρμογή για να αποθηκεύω βίντεο από youtube, τραγούδια κτλ. ώστε να τα βλέπω/ακούω offline?
  2. Καλημέρα σας, έχω το 6s plus και έχω μια απορία για την μπαταρία. Με ανοικτά δεδομένα και wifi και μέτρια χρήση κι ίσως λίγο περισσότερο (κυρίως σερφάρισμα και παρακολούθηση video) μου κρατά μετά βίας μια μέρα. Είναι φυσιολογικό? Το κινητό αγοράστηκε τον Μάρτιο.
  3. Ναι, αλλά το καταλαβαίνεις σε εγγραφές μεγάλων αρχείων που σπάνια το κανεις. Σε καθημερινή χρήση ξαναλέω δεν φαίνονται διαφορές. Μόνο σε συγκεκριμένα σενάρια χρήσης και στα benchmarks.

     

    Ναι, για αυτό ρώτησα από περιέργεια ποιες είναι οι διαφορές γιατί τα 32 gb δεν υπήρχαν όταν πρωτοβγήκε το μοντέλο . Σε ευχαριστώ για την απάντηση.

  4. Δεν θεωρείται μεγάλη διαφορά και είναι φυσιολογική διότι τα νέα μοντέλα με 32gb εσωτερικό χώρο είναι πιο αργά από τα μεγαλύτερα μοντέλα όσον αφορά την εγγραφή δεδομένων. Στην καθημερινή χρήση δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά.

     

    Δηλαδή το μοντέλο με τα 16 gb είναι πιο αργό?

  5. Καλησπέρα, δοκίμασα την απόδοση με το Antutu στο 6s plus 32 gb και έπιασε 126790 ενώ βλέπω ότι πιάνει κανονικά 132000. Που οφείλεται αυτό και αν η διαφορά αυτή θεωρείται μεγάλη?
  6. Καλησπέρα, υπάρχει τρόπος να μεταφέρω sms από αλλο κινητό σε iphone το οποίο αγόρασα πρόσφατα?
  7. Αντικατέστησαν τα 16GB με 32,λόγω του iPhone 7.Κατι που θα έπρεπε η Apple να το εκανε εξ αρχής.ναι αξίζουν,ειδικα αμα εχεις αρκετά πράγματα στη συσκευη.Εγω εχω 5s 16αρι,αρκεί ο χώρος αλλα θα ήθελα να ειχα κατι παραπανω,ίσα ίσα για να εχω το κεφάλι μου ήσυχο.

     

    Ευχαριστώ πολύ για την διευκρίνηση.

  8. Καλησπέρα. Με ενδιαφέρει το 6s plus και βλέπω και μια επιλογή με 32gb, ενώ ήξερα ότι έβγαινε σε 16,64 και 128. Μπορείτε να μου εξηγήσετε ποια είναι η διαφορά και αν τα 32 αξίζουν?
  9. Μέσα στην εφαρμογή δεν φαίνονται? Για το tile το μόνο που μπορείς να δοκιμάσεις είναι να το ξεκαρφιτσώσεις και να το ξανακαρφιτσώσεις. Αλλιώς κλείνεις την συσκευή και βγάζεις την μπαταρία για μερικά δευτερόλεπτα μήπως και το ξεκολήσει το soft reset.

     

    Στην εφαρμογή φαίνονται.Αλλά ενώ έχω όλες τις ρυθμίσεις όπως πρέπει, δεν ακούγεται ήχος, δεν εμφανίζεται ειδοποίηση ούτε στο πλακίδιο ούτε στην οθόνη κλειδώματος.

  10. Αν εννοείς πως να βάλεις το κουμπί της κάμερας στην οθόνη κλειδώματος, δε χρειάζεται να κάνεις κάτι, μετά την ενημέρωση θα βρίσκεται εκεί από μόνο του. Τώρα αν εννοείς πώς θα πάρεις την ενημέρωση, ελέγχεις από τις ρυθμίσεις> ενημερώσεις (ή κάτι παρόμοιο) και κάνεις την ενημέρωση αν έχεις.

     

    Έχω κάνει την αναβάθμιση και δεν υπάρχει κάτι για αυτό ρωτάω μήπως υπάρχει κάποιο bug ή απλώς δεν γίνεται στο 930.

  11. Το Lumia 930 δεν έχει συντόμευση με το κουμπί πίσω στην οθόνη κλειδώματος γιατί έχει shutter button. Όποτε θες το πατάς και σου ανοίγει την κάμερα. Κάτω από το power button βρίσκεται αλλά δε γίνεται να μην το έχεις δει.

     

    Όσο αφορά τα media controls αν καταλαβαίνω τι λες υπήρχαν από πάντα όταν άνοιγες το κινητό και πάταγες κάποιο κουμπί αυξομείωσης της έντασης.

     

    Τώρα με την anniversary αν παίζει μουσική βρίσκεται από μόνο του στην οθόνη κλειδώματος. Ελπίζω να βοήθησα αρκετά.

     

    Οκ αυτό ήθελα να δω αν υπήρχε στην οθόνη και δεν το είχα δει.Εννοείται ότι κάνω χρήση του κουμπιού κάμερας κάτω από το power button.Ευχαριστώ για την απάντηση.

×
×
  • Create New...